vombida Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ. Από χθές το βράδυ το κινητό μου έχει σκαλώσει και όταν πάω να ανοίξω την camera μου πετάει το μήνυμα " Δυστυχώς κάμερα έχει σταματήσει". Σήμερα το πρωί, κατάλαβα πως το πρόβλημα είναι γενικότερο μιας και το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και όταν πάω να κάνω κλήση " Δυστυχώς κλήση έχει σταματήσει". Επίσης όταν με καλούν το κινητό μένει στη homescreen και δε μου βγάζει την οθόνη που μπορώ να το απαντήσω. Σημειώνω πως πριν 1 χρόνο είχε πάθει bootloop (κλασικό για g4) και το έκανα hard reset με τα κουμπιά. Λέτε να διορθωθεί το πρόβλημε με hard reset ή είναι κάτι πιο απλό;
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κανε ένα hard reset αφού κάνεις πρώτα ένα backup. 1
vombida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Τελικα το εφτιαξα. Μετα απο ψαξιμο online βρηκα πως ορισμενες εφαρμογες μπορει να κολλανε ολο το κινητο. Μπηκα κ εκανα αναγκαστικη διακοπη την καμερα που ηταν το πρωτο που κολλησε κ μετα απο ενα απλο restart ολα καλα. Πριν το κανω αυτο ειχα δοκιμασει restart, να βγαλω τη μπαταρια αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Ευχαριστω παντως! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα