Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1) Το ποσό που διαθέτουμε:

εως 600 ευρώ

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

facebook, viber, messenger, skype, internet browsing, pinterest, instagram

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:

γύρω στις 10 ίντσες, full HD οθόνη

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):

wifi, θύρα usb. Όχι απαραίτητα κάποιο από τα παραπάνω αν και αν υπάρχουν, έχει καλώς.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Μια αξιοπρεπής κάμερα θα ήταν χρήσιμη

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;

δεν ενδιαφέρομαι να είναι cellular απαραίτητα

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;

όχι

8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Ναι, αυστηρά

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;

όχι

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;

να βγάζει 1-2 μέρες

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Μόνο Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;

Μόνο καινούριο

Επεξ/σία από nick_ctu
Δημοσ.

Αφου μπορεις να δωσεις γυρω στα 600€ παρε ενα ipad pro https://www.skroutz.gr/s/12133627/Apple-iPad-Pro-2017-10-5-WiFi-64GB.html

Ολα τα αλλα ειναι ψευτικα

Δε θα τα δώσω εγώ ούτε θα το χρησιμοποιήσω εγώ, απλά θα είναι δώρο για στενό οικογενειακό πρόσωπο, άρα εγω παραθέτω σύμφωνα με τις ανάγκες του μελλονικού χρήστη. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα πρότεινες το Samsung Galaxy Tab S3 σε σχέση με το i-Pad ή όχι;

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα τα δώσω εγώ ούτε θα το χρησιμοποιήσω εγώ, απλά θα είναι δώρο για στενό οικογενειακό πρόσωπο, άρα εγω παραθέτω σύμφωνα με τις ανάγκες του μελλονικού χρήστη. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα πρότεινες το Samsung Galaxy Tab S3 σε σχέση με το i-Pad ή όχι;

το tab s3 ειναι καλο ταμπλετ αλλα ειναι android και τα apps του android ειναι μαπα. Το πιο πανω ipad, ειναι πολυ καλυτερο και οι εφαρμογες του app store ειναι κομμενες και ραμμενες για παρτι του.

Το μεγαλο plus του ipad pro 10.5 και 12.9 (2017) ειναι τα 120hz που ειναι οτι πιο smooth υπαρχει

Δημοσ.

το tab s3 ειναι καλο ταμπλετ αλλα ειναι android και τα apps του android ειναι μαπα. Το πιο πανω ipad, ειναι πολυ καλυτερο και οι εφαρμογες του app store ειναι κομμενες και ραμμενες για παρτι του.

Το μεγαλο plus του ipad pro 10.5 και 12.9 (2017) ειναι τα 120hz που ειναι οτι πιο smooth υπαρχει

Ok μάλλον θα πάμε για ipad λοιπόν. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...