me27yo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα , Μιλωντας μου σαν σε ενα παιδι 5 ετων (που παιζει να καταλαβαινει και παραπανω απο μενα εδω που τα λεμε ) σας παρακαλω εξηγηστε μου σε απλα ελληνικα πως μπορω να εγκαταστησω το Kodi σε μια νεα smart tv samsung που δεν εχει android. Δεν μου ειναι καθολου γνωστοι οι οροι mirroring , android box κλπ. Παρακαλω συμβουλεψτε με για οικονομικη ή ακομα και δωρεαν λυση με αναλυτικο τροπο αν ειναι εφικτο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων !
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να βάλεις το kodi σε smart tv που δεν έχει android. Βασικά βλέπεις τι έχει στο market της και ότι βρεις εκεί. Δωρεάν λύση είναι να συνδέσεις κάποιο παλιό λάπτοπ ή σταθερό υπολογιστή που μπορεί να έχεις και να μην χρειάζεσαι (που να έχει hdmi) και βάζοντας του μια ελαφριά διανομή linux με το kodi να το κάνεις media center. Καλά, εντελώς δωρεάν δεν είναι καθώς θα χρειαστείς καλώδιο hdmi. Μετά, υπάρχει η λύση του android tv box. Ξεκίνα να διαβάζεις στο παρακάτω λινκ και δες τις προτάσεις που έχουν γίνει εκεί, περίπου από την 170 σελίδα και μετά. (το λινκ σε πάει στην 170) http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/page-170 Ότι χρειαστείς μπορείς να το ρωτήσεις εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα