johnny77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Υποθέτεις. Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Αυτό είναι το πρόβλημα κατ'εμέ. @johnny77 Δεν έχει σημασία στη τελική αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που αγόρασε μοντέλο του 2016. ναι λάθος. Πήγα να βάλω πολλαπλή παράθεση!! Πρίν από λίγες ώρες πήρα το Samsung Galaxy J7 (2016) τελικά από το G-Mobile... Link http://www.gmobile.gr/samsung-galaxy-j7-2016-black-sm-j710fn.html Καμία απολύτως σχέση με το S7 -ειμαι σίγουρος- (πόσο μάλλον με το S7 Edge) και παρόλα αυτά στα μισά λεφτά, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα με "αποζημιώσει" και με το παραπάνω! Παίζει να είναι "παραεισαγωγη" η θα είμαι εντάξει? 250 έχει του 2017 που είναι πολύ καλύτερο. Έχει περάσει απ τα χέρια μου και μόνο καλά έχω να πω..Κατά την άποψη μου μεγάλο λάθος να πάρεις του 2016 σ αυτή την τιμή. Μια χαρά αξιόλογα μαγαζιά υπάρχουν στο Σκρουτζ. Δε νομίζω το phonegallery πχ να είναι χειρότερο μαγαζί απ αυτό που ψώνισες εσυ..Φιλικά πάντα μιλάμε και για να συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον. Γι αυτό άλλωστε μπαίνουμε εδω
Chrysostomos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Υποθέτεις. Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Αυτό είναι το πρόβλημα κατ'εμέ. @johnny77 Δεν έχει σημασία στη τελική αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που αγόρασε μοντέλο του 2016. Ναι,αλλά τσεκαρες εσύ ότι είναι refurbished?Αλλιώς είναι ακόμα μια υπόθεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει λόγος (οικονομικός) που επιμένεις; Στην ίδια τιμή μπορείς να το βρεις απέξω χωρίς παραβιασμενη ταινία ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις