samsunglife Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Και ο κωτσος το είχε βγάλει 399€ (εγώ από εκεί το είχα πάρει) και μάλιστα πριν 5 μήνες... Σε κινητό (που οι τιμές κατρακυλανε μέρα με τη μέρα) να έχει παίξει η ίδια προσφορά με την ίδια τιμή σε δύο συνεχόμενα BF πρέπει να είναι ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΊΑ!!! 1
Timewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 https://www.amazon.i...words=galaxy s7 Η εγγύηση ισχύει κανονικά και είναι 2 έτη?
mpokwsths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κανονικότατα. Απλά τώρα πήγε στους 1-2 μήνες η παράδοση (Generalmente spedito entro 1-2 mesi). Μέχρι χθες ήταν 1-2 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος.
Timewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Οκ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Το έχω πάρει από το ΜΜ 379€ , δεν το άνοιξα ακόμη και σκεφτόμουνα να το επιστρέψω αν το έβρισκα σε καλύτερη τιμή.
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Και ο κωτσος το είχε βγάλει 399€ (εγώ από εκεί το είχα πάρει) και μάλιστα πριν 5 μήνες... Σε κινητό (που οι τιμές κατρακυλανε μέρα με τη μέρα) να έχει παίξει η ίδια προσφορά με την ίδια τιμή σε δύο συνεχόμενα BF πρέπει να είναι ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΊΑ!!! Όντως! Κανονικά το s8 θα έπρεπε φέτος να είναι σε τέτοια τιμή! Κανονικότατα. Απλά τώρα πήγε στους 1-2 μήνες η παράδοση (Generalmente spedito entro 1-2 mesi). Μέχρι χθες ήταν 1-2 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος. Συνήθως φεύγουν νωρίτερα από όσο λένε, έτσι έχω προσέξει σε πράγματα που είχαν σχετικά μεγάλη αναμονή δηλαδή. 1
Ekzema043 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Με βλέπω για J7(2016) στα μισά λεφτά και όσο αντέξει Αν από το S7 καταλήξεις να πάρεις το J7 και το σκέφτεσαι σοβαρά, για μένα χτυπά το. Πολύ τίμιο για τα λεφτά του (προσωπική μου άποψη)
samsunglife Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Όντως! Κανονικά το s8 θα έπρεπε φέτος να είναι σε τέτοια τιμή! Ακριβώς!!! 2
vgiozo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά ακύρωσα την αγορά του απλού S7 από ΜΜ Πυλαίας (Θεσσαλονίκη), οπότε αν κάποιος ψήνεται, θα το βρει εκεί.
Kapoios Akuros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πρίν από λίγες ώρες πήρα το Samsung Galaxy J7 (2016) τελικά από το G-Mobile... Link http://www.gmobile.gr/samsung-galaxy-j7-2016-black-sm-j710fn.html Καμία απολύτως σχέση με το S7 -ειμαι σίγουρος- (πόσο μάλλον με το S7 Edge) και παρόλα αυτά στα μισά λεφτά, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα με "αποζημιώσει" και με το παραπάνω! Παίζει να είναι "παραεισαγωγη" η θα είμαι εντάξει?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πρίν από λίγες ώρες πήρα το Samsung Galaxy J7 (2016) τελικά από το G-Mobile... Link http://www.gmobile.gr/samsung-galaxy-j7-2016-black-sm-j710fn.html Καμία απολύτως σχέση με το S7 -ειμαι σίγουρος- (πόσο μάλλον με το S7 Edge) και παρόλα αυτά στα μισά λεφτά, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα με "αποζημιώσει" και με το παραπάνω! Παίζει να είναι "παραεισαγωγη" η θα είμαι εντάξει? Στα πόσα το πήρες το J7 του 2016; Στο ρωτάω γιατί το j7 του 2017 σου έρχεται από Ιταλία σε μια βδομάδα στα 247 ευρώ περίπου... https://www.amazon.it/Samsung-Smartphone-Espandibili-Versione-Italiana/dp/B071KG5JY2/
iakoboss7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 skroutz δεν μπαινεις εσυ? https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 @iakoboss7 Δεν ξέρεις όμως τι μπορούν να σου στείλουν τα skroutzο-μάγαζα. Εμένα ας πούμε ότι το J7 μου το έστειλαν refurbished (φαινόταν ότι έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας και από πάνω είχε περαστεί καινούργια). Το ίδιο έχει συμβεί και σε άλλους (διαβάζοντας από τις κριτικές).
johnny77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 @iakoboss7 Δεν ξέρεις όμως τι μπορούν να σου στείλουν τα skroutzο-μάγαζα. Εμένα ας πούμε ότι το J7 μου το έστειλαν refurbished (φαινόταν ότι έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας και από πάνω είχε περαστεί καινούργια). Το ίδιο έχει συμβεί και σε άλλους (διαβάζοντας από τις κριτικές). 250 έχει του 2017 που είναι πολύ καλύτερο. Έχει περάσει απ τα χέρια μου και μόνο καλά έχω να πω..Κατά την άποψη μου μεγάλο λάθος να πάρεις του 2016 σ αυτή την τιμή. Μια χαρά αξιόλογα μαγαζιά υπάρχουν στο Σκρουτζ. Δε νομίζω το phonegallery πχ να είναι χειρότερο μαγαζί απ αυτό που ψώνισες εσυ..Φιλικά πάντα μιλάμε και για να συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον. Γι αυτό άλλωστε μπαίνουμε εδω
Chrysostomos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 @iakoboss7 Δεν ξέρεις όμως τι μπορούν να σου στείλουν τα skroutzο-μάγαζα. Εμένα ας πούμε ότι το J7 μου το έστειλαν refurbished (φαινόταν ότι έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας και από πάνω είχε περαστεί καινούργια). Το ίδιο έχει συμβεί και σε άλλους (διαβάζοντας από τις κριτικές). Δεν σημαίνει ότι είναι refurbished αυτό και έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό για τα Samsung. Σε πολλά παραεισαγωγής η ταινία είναι κομμένη και βάζουν έξτρα από πάνω,συνήθως στα αγγλικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν σημαίνει ότι είναι refurbished αυτό και έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό για τα Samsung. Σε πολλά παραεισαγωγής η ταινία είναι κομμένη και βάζουν έξτρα από πάνω,συνήθως στα αγγλικά. Υποθέτεις. Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Αυτό είναι το πρόβλημα κατ'εμέ. @johnny77 Δεν έχει σημασία στη τελική αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που αγόρασε μοντέλο του 2016.
Προτεινόμενες αναρτήσεις