Προς το περιεχόμενο

Oral-B Pro 2 2000 @kotsovolos 32.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν ειμαι οδοντιατρος,η λογικη λεει ο,τι

Κοβει,ωστε να μαθεις να βουρτσίζεις τα δόντια σου σωστα,ωστε να μην κανεις ζημια στα δοντια αλλα και στα ουλα σου μακροπροθεσμα :)

Επισης κατι σημαντικο που κανουν πολλοι λαθος:

• ΔΕΝ βρέχουμε την οδοντόκρεμα ή την οδοντόβουρτσα. Αυτό που πρέπει να καταφέρουμε είναι να απλώσουμε πυκνό αφρό οδοντόκρεμας στα δόντια μας.
Ουτε το στομα; Βαζω νερο πριν. Και τι κερδιζουμε με αυτα;

Οχι μονο το φρενο, η συνολικη αισθηση ειναι οτι pro 750 ειναι δυνατοτερη. Συμφωνω που φρεναρει

Edit: και η pro 2 2000 ειναι εξισου δυνατη, ακυρο....θελει 2-3 φορες για να την καταλαβεις...επισης λογο καλυτερης μπαταριας κραταει και σταθεροτερα την δυναμη της μεσα στις μερες χρησης.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι πιο ακριβές , βγάζουν μέχρι και 40% περισσότερη πλάκα , κάνουν φοβερή δουλειά . Και λιγότερη πλάκα σημαίνει λιγότερη τερηδόνα , άρα λιγότερη ουλίτιδα άρα (σε προχωρημένο στάδιο) λιγότερη έως καθόλου περιοδοντίτιδα , που είναι και το τέλος της πορείας του δοντιού, αφού μετά ακολουθεί  εξαγωγή και ........μασέλα.

Δημοσ.

απο αμαζον δινουν αγγλικη μπριζα ομως. ο μετατροπεας ειναι φθηνος? η 2000 εχει 45 ευρω σκρουτζ. υπαρχει αλλου πιο φθηνα? η 2500 ειναι καλυτερη? καμια καλη σαν την 2000 (που διαβαζω παντου καταπληκτικες κριτικες) σε καλη τιμη και με θηκη ταξιδιου και καπακι για να μη σκονιζεται η κεφαλη, παιζει? ευχαριστω

Δημοσ.

Για ειδοποιηση κανει ενα μικρο σταματημα καθε 30'' 

νομιζα οτι κανει καποιο ηχο ετσι δεν ειναι ?

Για ανταλλακτικα ποια να προτιμησουμε ?

Δημοσ.

Εγω τισμπησα απο amazon.co.uk την 2500 pro , μου βγήκε 43 ευρω με τα ταχυδρομικα

https://www.amazon.co.uk/Oral-B-Electric-Rechargeable-Toothbrush-Powered/dp/B00PIRQEBO/ref=sr_1_3_s_it?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1512045372&sr=1-3&keywords=oral+b

Συνεχίζει υπάρχει. Είναι προσφορά η τιμη αυτή; Αξίζει;
Δημοσ.

Για ειδοποιηση κανει ενα μικρο σταματημα καθε 30'' 

νομιζα οτι κανει καποιο ηχο ετσι δεν ειναι ?

Για ανταλλακτικα ποια να προτιμησουμε ?

Την αγόρασα. Δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοια οδοντόβουρτσα. Κάνει δουλειά καλύτερη από την απλή οδοντόβουρτσα.

Οταν πάω πιο βαθεια στα ούλα, τότε ανάβει ένα φωτάκι πάνω στην οδοντόβουρτσα. Το βλέπεις στον καθρέφτη...

Δημοσ.

Από Amazon UK;

Τι βύσμα έχει τελικά η πρίζα; 2 pin UK ή EU;

Ναι απο UK, ο ένας φορτιστής (Ταξιδιού που κουμπώνει στο κουτί)είναι κανονικός, ο άλλος (της κανονικής βάσης) θέλει αντάπτορα και ας μοιάζει κανονικός...

post-228004-0-18060600-1513005950_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει και εγώ από UK και είχα μια ελπίδα ότι θα έρθει με EU plug, όπως οι ξυριστικές της Braun.

Οπότε ισχύει το UK 2 pin plug. Μικρό το κακό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...