Προς το περιεχόμενο

Canon 750D + 18-55 IS STM €450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω λιγο και το δικηγορο του διαβολου και λιγο offtopic ας κοιταξει και σε σονυ και νικον dslr...εχουν συνηθως καλυτερο δυναμικο ευρος οι σενσορες τους σε τοπια... αλλα πλεον ολες οι dslr καμερες ειναι τοσο καλες που δυσκολο ειναι να απογοητευτεις απο το αποτελεσμα

έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανταγωνιστικό της 750 του τοπικ, πέριξ των 450 δλδ.

Με μια γρηγορη ματια στο σκρουτζ αν θελουμε να ειμαστε αυστηροι με το budget

βλεπω την Nikon D3400  ξεκιναει απο τα 369 Ευρω...

Εχει καλυτερο αισθητηρα απο την Canon αλλα ενδεχομενως με πιο λιγα features/χαρακτηριστικα απο την Canon γιατι η σειρα 3 της Νικον ειναι η entry level

Πρεπει να γινει διερευνηση αν τα χαρακτηριστικα της νικον καλυπτουν τον πιθανο αγοραστη που σκεφτεται την Canon 750D

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 1
Δημοσ.

Την έφερε ο φίλος λίγο να τη δούμε μαζί.

Όμορφη, μικρή/μαζεμένη, ελαφριά και στα χέρια του είχε καλό πιάσημο. Στα δικά μου (αρκετά μεγάλα δάχτυλα) δεν μου κάθεται πολύ καλά στο grip, θα το ήθελα να προεξέχει περισσότερο.

Γενικά μου φάνηκε μια πολύ καλή αγορά για τον φίλο και πολύ καλύτερη προσφορά από την 700d των 380 ευρώ σε bf (μόλις δηλαδή 70 ευρώ πάνω βγαίνει η 750d με το cashback = 450) μιας και παίρνεις νεότερο επεξεργαστή? και περισσότερα megapixel.

Ο φακός (για να τον κλείσεις) δεν κλειδώνει κάπως, έτσι; Απλά για να είναι μέσα τον πας περίπου στα 35mm και τον αφήνεις εκεί με το καπάκι του. Σωστά;

Δημοσ.

Ο φακός (για να τον κλείσεις) δεν κλειδώνει κάπως, έτσι; Απλά για να είναι μέσα τον πας περίπου στα 35mm και τον αφήνεις εκεί με το καπάκι του. Σωστά;

Ναι ετσι ειναι ακριβως...και εγω ετσι κανω

Καποιο φακοι νομιζω (τηλεφακοι) ζουμ εχουν ενα διακοπτη zoom lock (κατι τετοιο)

• Like 1
Δημοσ.

Την έφερε ο φίλος λίγο να τη δούμε μαζί.

Όμορφη, μικρή/μαζεμένη, ελαφριά και στα χέρια του είχε καλό πιάσημο. Στα δικά μου (αρκετά μεγάλα δάχτυλα) δεν μου κάθεται πολύ καλά στο grip, θα το ήθελα να προεξέχει περισσότερο.

Γενικά μου φάνηκε μια πολύ καλή αγορά για τον φίλο και πολύ καλύτερη προσφορά από την 700d των 380 ευρώ σε bf (μόλις δηλαδή 70 ευρώ πάνω βγαίνει η 750d με το cashback = 450) μιας και παίρνεις νεότερο επεξεργαστή? και περισσότερα megapixel.

Τελικά, το cashback ισχύει και αφαιρείται από την τιμή που αναγράφεται ή έχει αφαιρεθεί ήδη?

Έχω την εντύπωση ότι η τιμή που αναγράφεται είναι τελική, δηλαδή ήδη έχει αφαιρεθεί το cashback

Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερον το θελα! Ελεγα να παρω και εγω dslr αυτες τις μερες αλλα επειδη δεν ειμαι γνωστης δεν το ειχα καν στο μυαλο μου το microfocus adjustment.

Για φωτογραφισεις προιοντων σε εσοπ που να φανταστω πρεπει να το εχει η καμερα μιας και θα χρειαστει αλλος φακος αντο τον αρχικο (υποθετω με τις ελαχιστες γνωσεις μου) ή και μια χωρις microfocus adjustment ειναι οκ?

Επισης κατι οικονομικο σχετικα σε dslr για την δουλεια που την θελω αν μπορει να προτεινει καποιος θα ηταν μεγαλη βοηθεια!

Δημοσ.

Επισης κατι οικονομικο σχετικα σε dslr για την δουλεια που την θελω αν μπορει να προτεινει καποιος θα ηταν μεγαλη βοηθεια!

Άνοιξε θέμα και ρώτα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/65-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-video-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερον το θελα! Ελεγα να παρω και εγω dslr αυτες τις μερες αλλα επειδη δεν ειμαι γνωστης δεν το ειχα καν στο μυαλο μου το microfocus adjustment.

Για φωτογραφισεις προιοντων σε εσοπ που να φανταστω πρεπει να το εχει η καμερα μιας και θα χρειαστει αλλος φακος αντο τον αρχικο (υποθετω με τις ελαχιστες γνωσεις μου) ή και μια χωρις microfocus adjustment ειναι οκ?

Δεν θα εχεις προβλημα και να λειπει το microfocus adjust  γιατι οι φωτογραφιες αντικειμενων eshop βγαινουν σε lightbox με φλας/difusser κλπ και διαφραγματα του τυπου F6 F8 κλπ

Δημοσ.

Καλοριζικη και καλοδουλευτη... ειναι η πρωτη σου dslr ;;;

Όχι, η πρώτη ήταν η 600D που έχω εδώ και 2 χρόνια αλλά από όταν την πήρα γλυκοκοιτούσα την 750 και την 760 αλλά ήταν πανάκριβες ακόμα. Σκέφτηκα πολύ αν αξίζει το upgrade γιατί και η 600D δεν είναι κακή, αλλά την παρέλαβα και είναι τόσες μικρές λεπτομέρειες που την κάνουν πιο εύχρηστη (ειδικά το autofocus είναι πολύ καλύτερο) που χαίρομαι για την αγορά μου!

Θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν είχα βρει την 760D σε αντίστοιχα καλή τιμή γιατί το top LCD είναι τόσο βολικό, αλλά για κάποιο λόγο δεν την πουλάει σχεδόν κανείς πια οπότε δε βγαίνει σε προσφορές...

Δημοσ.

Όχι, η πρώτη ήταν η 600D που έχω εδώ και 2 χρόνια αλλά από όταν την πήρα γλυκοκοιτούσα την 750 και την 760 αλλά ήταν πανάκριβες ακόμα. Σκέφτηκα πολύ αν αξίζει το upgrade γιατί και η 600D δεν είναι κακή, αλλά την παρέλαβα και είναι τόσες μικρές λεπτομέρειες που την κάνουν πιο εύχρηστη (ειδικά το autofocus είναι πολύ καλύτερο) που χαίρομαι για την αγορά μου!

Θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν είχα βρει την 760D σε αντίστοιχα καλή τιμή γιατί το top LCD είναι τόσο βολικό, αλλά για κάποιο λόγο δεν την πουλάει σχεδόν κανείς πια οπότε δε βγαίνει σε προσφορές...

To top LCD ειναι πολυ χρησιμο (εχει και η δικια μου καμερα)

Το σνομπαρα στην αρχη αλλα κακως....πολυ ωραια ειδικα εχει και κουμπακι με φωτισμο για το βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...