Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προλαβα και εριξα μια παραγγελια για το Sony Xperia XA στα 99€, το προοριζω για δωρακι. να μεινω σε αυτο ή υπαρχει καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα?

Δημοσ.

sony xa.

παρε μαζι ενα power bank γιατι δεν υπαρχει πιο αχρηστο πιο αθλια μπαταρια.θελει φορτισμα καθε μερα χωρις καν να το δουλευεις.

δωστο παρε κατι αλλο.αν το πηρες την πατησες.προσωπικη εμπειρια παντα απο το τρισαθλιο αυτο κινητο.

Δημοσ.

sony xa.

παρε μαζι ενα power bank γιατι δεν υπαρχει πιο αχρηστο πιο αθλια μπαταρια.θελει φορτισμα καθε μερα χωρις καν να το δουλευεις.

δωστο παρε κατι αλλο.αν το πηρες την πατησες.προσωπικη εμπειρια παντα απο το τρισαθλιο αυτο κινητο.

περα απο την μπαταρια?

Δημοσ.

sony xa.

Ανάλογα πως το χρησιμοποιείς,αν το λιωνεις συνέχεια στο ίντερνετ λογικό είναι.Πες μου πιο κινητό αντέχει.
Δημοσ.

δεν καταλαβενετε νομιζω.

εδω μιλαμε χωρις καθολου χρηση δεν εβγαζε απο το πρωι ως το βραδυ.

το πολυ 2 ωρες χρηση ιντερνετ ηθελες φορτιση.ολα τα σαμσουγκ που εχω τουλαχιστον 7 ωρες ιντερνετ κραταει.

δεν εχω δει ποιο πραγματικα αθλιο κινητο.

επισεις αθλια οθονη.μην διαβαζεις τα specs.

χιλιες φορες κινεζοπαντοφλα xiaomi παρα sony.πεταμενα λεφτα σε τελευταια μαρκα.

Δημοσ.

Ίσως πέτυχες σε προβληματικό τηλέφωνο έχω 15 χρόνια κινητά της Σόνυ και ποτε κανένα δεν παρουσίασε θέματα όχι μονο για την μπαταρία αλλά το παραμικρό.

Δημοσ.

μηπως θα ηταν καλυτερη επιλογη το xiaomi 4a 32gb που βγαινει 7-8 ευρω παραπανω?

καποια αλλη προταση αυστηρα μεχρι 5 ιντσες?

Δημοσ.

Δεν νομιζω φιλέ μου τα Σόνυ είναι κλάσεις ανώτερα απο τα xiaomi.Αλλά ρε θηρίο πως προλάβει την προσφορά.Εγώ το πήρα χαμπαρι αργά και είχαν εξαντληθεί τα αποθέματα αλλιως θα το χα πάρει χαλαρά.

Δημοσ.

Δεν νομιζω φιλέ μου τα Σόνυ είναι κλάσεις ανώτερα απο τα xiaomi.Αλλά ρε θηρίο πως προλάβει την προσφορά.Εγώ το πήρα χαμπαρι αργά και είχαν εξαντληθεί τα αποθέματα αλλιως θα το χα πάρει χαλαρά.

Τα sony είναι κλάσεις ανώτερα από τα xiaomi?

Που ακριβώς;

Κ για πια μοντέλα λες;

Δημοσ.

Ποιότητα κατασκευης,αντοχή στο χρονο,κάμερα,οθονη,λειτουργικό έχω δουλέψει και τα δυο.!!!!!

Έχω δουλέψει xperia u,j,m, ray,z1,z3 compact και τελευταια το m5.

Εκτός αυτου το xperia u κατα λάθος έπεσε σε λεκανη με νερό και έμεινε εκεί αν θυμαμαι καλά γύρω στις 4 ώρες και όταν βγήκε δούλευε χωρίς να έχει συμβεί τίποτα απολύτως.Επειδή έπεσε απο σκάλα όμως άνοιξε σε δυο κομματια τα οποία έπεσαν και τα δυο μέσα στη λεκάνη.

Όσο για τα xiaomi είχα στα χέρια μου για λίγο το redmi note 2 αλλά κολλούσε υπερβολικά και ήθελε φορτισμα κάθε μέρα με ελάχιστη χρηση,ενω φιλη μου έχει το redmi 4x 32gb και έχει θέμα με την κάμερα και τον επεξεργαστη που παρόλο που είναι 3gb είναι αργό.

Τέλος φίλος με redmi 4a του φούσκωσε η μπαταρία ενω φόρτισε.

Μετα απο όλα αυτά εσύ τι θα πιστεύες;

Δημοσ.

προλαβα και εριξα μια παραγγελια για το Sony Xperia XA στα 99€, το προοριζω για δωρακι. να μεινω σε αυτο ή υπαρχει καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα?

είναι σίγουρο ότι θα το παραλάβεις? δεν φάγανε άκυρο όλοι όσοι παράγγειλαν από την συγκεκριμένη διαφήμισή

• Like 1
Δημοσ.

Μην κάνετε παραπληροφόρηση με το Sony Xperia XA .

Το Xiaomi είναι σαφώς κλάσεις ανώτερο πέραν τις κάμερας,αυτό είναι γνωστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...