thelos257 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να αγορασω το Google Pixel 2 απο την Αγγλια £629.00 ενω εχω το Google Pixel 1 ? Ακουω πολυ καλα λογια για την καμερα του μιας και πηρε 98 βαθμους στο DxOMark.
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εχει το γνωστο θεμα με την οθονη,δεν εχει θυρα ακουστικων και θα εχεις και θεμα με την εγγυηση. Προφανως και δεν αξιζει στην τιμη αυτη για ολα αυτα.
majnun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 To 2 XL έχει θέμα με την οθόνη. Το μικρό δεν έχει. Γνώμη μου, αφού είσαι με το 1, δεν υπάρχει λόγος. 1
thelos257 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 To 2 XL έχει θέμα με την οθόνη. Το μικρό δεν έχει. Γνώμη μου, αφού είσαι με το 1, δεν υπάρχει λόγος. Δηλ δεν θα δω μεγαλες διαφορες σε σχεση με τα "αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα ; " Εχει το γνωστο θεμα με την οθονη,δεν εχει θυρα ακουστικων και θα εχεις και θεμα με την εγγυηση. Προφανως και δεν αξιζει στην τιμη αυτη για ολα αυτα. Η εγγκυηση δεν με απασχολει καθως θα το φερω Κυπρο.
majnun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δηλ δεν θα δω μεγαλες διαφορες σε σχεση με τα "αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα ; " Η εγγυηση δεν με απασχολει καθως θα το φερω Κυπρο. Koίταξε να δεις. Εγώ με τον 835 vs 820/821 είδα μεγάλη διαφορά υπέρ του 1ου σε θερμοκρασία και μπαταρία. Μεγάλη. Τα καλά εξτραδάκια είναι το αδιάβροχο, τα μπροστινά ηχεία και η αχτύπητη κάμερα. Από την άλλη χάνεις θύρα ακουστικών και αρκετά ευρώ. Δεν θα υστερείς αισθητά σε κάμερα, δε θα υστερείς αισθητά σε επιδόσεις, δε θα κερδίσεις κάτι σε οθόνη, θα τσιμπήσεις σε ήχο και μελλοντικές αναβαθμίσεις. Στη θέση σου θα κράταγα τα λεφτά για κάτι πιο "μακριά" από ότι έχω ήδη. Αν είχες οποιοδήποτε άλλο android θα άξιζε μόνο και μόνο για την εμπειρία pure android. Αλλα τη ζεις ήδη. Πήδα μια γενιά ή άλλαξε εντελώς στόχο (πχ note 8). Εντελώς γενικά: Και να μείνεις ως έχεις, δε χάνεις τιποτα (όποιο και να αφήσεις). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα