xoxlasae Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ έχω γνωστό που δουλεύει You και κάνανε τρελό τζίρο.. Μου λέει έδιωξαν σχεδόν τα πάντα.. Δυστυχώς μεγάλο μερίδιο των καταναλωτών έπεσε θύμα του Marketing. Ε είναι να τρελενεσαι αν έκανε τρελό τζίρο το you... Πραγματικά που το κοιτούσα δεν έκανε καμία έκπτωση... Η μέγιστες εκπτώσεις έρχονταν στα ίσα με τα σκρουτζομαγαζα μαζί με μεταφορικά. Εντάξει το κέρδος είναι το ψυχολογικό.. Ξερεις οτι ψωνιζεις από μεγάλο όνομα! Αν είναι έτσι τότε ναι! Είχαμε black Friday
aggelos87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως λυπάμαι όλα τα πιτσιρίκια που ξεκίνησαν με μαμά/μπαμπά απ το σπίτι τους με 50€ για ipad και επέστρεψαν με bitmore 6
buuren Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Προτεινω στα καταστηματα να καθιερωσουν την πρωτη παρασκευη καθε μηνα ως Black, τους συμφερει... Αυτο μας αξιζει τελικα δυστυχως !!! 3
macovet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 σε πολυμηχανημα η εκτυπωτη laser ειδατε τπτ καλο? http://www.e-shop.gr/polymixanima-lexmark-mx310dn-ethernet-p-PER.405581 ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ LEXMARK MX310DN ETHERNET στα €99 από e-shop.gr
afterhours Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Θα το αγοραζα μονο και μονο για το duplex αλλα εχω ηδη σοβαρο μηχανημα οποτε δεν.... Και φυσικα θελει να ψαξεις αν παιρνει φθηνα φασον τονερ
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=10&action=1&table=PER&category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3%2CTABLETS&sp1=BLACKFRIDAY Βαζουν διπλα απο το ονομα black friday εκπτωσεις τυπου 8-15%,κοροιδευομαστε τωρα? Πειτε μου σε ποια αλλη χωρα υπαρχει Black friday εκπτωση σε...γραφειο τελετων????? http://www.protothema.gr/greece/article/734854/frenitida-gia-tin-black-friday-se-athina-kai-eparhia/
dionysg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αν και μου αρεσε οπως εκλεισε τελικα το BF με τα λεφτα στην τσεπη και το stock στις αποθηκες με μια τετοια προσφορα θα τα ακουμπουσα ευχαριστως Pack PS4 + Game "Who are you?" (Digital) + Sony Xperia XZ1 black = 499 Καλυτερα ομως μακρια και αγαπημενοι
eskimoos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 εχετε δικιο, απο προιοντα τεχνολογιας ηταν χαλια φετος. παρολα αυτα ομως, μπορει εμεις να μην βρηκαμε αυτα που θελαμε αλλα σε καποιες αλλες κατηγοριες προιοντων υπηρξαν σημαντικες εκπτωσεις, πχ στα ζαρα σημερα ειχε 50% σε ολα τα προιοντα τους, καποιες εταιριες καλυντικων ειχαν σημαντικες εκτπωσεις κτλ. 1
XronisR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Και αφού ξεσκιστήκαμε στις αγορές στα φετινά BF κύριοι, πάμε τώρα να πληρώσουμε: -Tελευταία δόση εφορίας μέχρι 30/11 -3 δόση Ένφια μέχρι 30/11 -Κινητό + Σταθερό μέχρι 07/12 -Ευδαπ μέχρι 01/12 -Δόσεις καρτών μέχρι 01/12 -Ασφάλεια αυτοκινήτου μέχρι 06/12 -Κοινόχρηστα -Και ότι άλλο προκύψει :o :D Σε καταλαβαινω και προσθετω: -Νοικι -Δεη -Σημα αυτοκινητου Εγω μπηκα στο insomnia να δω τι γραφουν τα παιδια,δεν σκοπευα να δωσω ουτε μισο ευρω 2
Bigi444444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ντάξει, μην τρελαίνεστε, γίνονται και χειρότερα από το ανθρώπινο είδος... 4
panosno1com Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 τελος παντων παω για υπνο τα ματια μου εγιναν τετραγωνα (αφου εφαγα ολη τη μερα πανω απ τον υπολογιστη μη χασω καμια "προσφορα" παναθεμα με ) αν την ωρα που κοιμαμαι παιξει Iphone X στα 99 ευρω παρακαλω κρατηστε μου 50 κομματια χαχαχαχαχαχ :P :P Φυσικα , θα ειναι και turbo κιολας 1
paulchro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλά το ότι κάποια μαγαζιά ήταν γεμάτα σήμερα η το ότι είχε κόσμο στο δρόμο και στα μαγαζιά δεν λέει κάτι. Και εγώ στα μαγαζιά ήμουν και δεν πήρα τίποτα. Τραγική Black Friday. Και όπως είπατε ήδη, τραγικό amazon.
manthos_27 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παντως κακα τα ψεματα ειμαστε προβατα δυστυχως! 1
Federer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Με 100€ παίρνω τούμπανο android απο Κίνα, δεν βλέπω κανένα λόγο να περιμένω προσφορές τύπου Black Friday για να πάρω ένα iPhone με τεχνολογία 3ετίας και να μην μπορώ να στείλω ένα ringtone με bluetooth (Νάσος - Είσαι ''Ο'' και λέγεσαι) σαν άνθρωπος!
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αν σκεφτείς ότι την Δευτέρα όλα θα είναι κατά 30% ακριβότερα είναι καλά... Αν σκεφτείς ότι στο εξωτερικό πήραν μισό τιμής τα πάντα.. Είμαστε χαμένοι σαν λαός. Οπότε σκέψου ότι θες Ποιός πήρε και τί μισοτιμής στο εξωτερικό? Σαπίλα προσφορές στο Black Friday παντού. Δε βρήκα κάτι ενδιαφέρον, ούτε κάτι άξιο αναφοράς είτε σε Ελλάδα, είτε σε εξωτερικό (Ευρώπη). Ε είναι να τρελενεσαι αν έκανε τρελό τζίρο το you... Πραγματικά που το κοιτούσα δεν έκανε καμία έκπτωση... Η μέγιστες εκπτώσεις έρχονταν στα ίσα με τα σκρουτζομαγαζα μαζί με μεταφορικά. Εντάξει το κέρδος είναι το ψυχολογικό.. Ξερεις οτι ψωνιζεις από μεγάλο όνομα! Αν είναι έτσι τότε ναι! Είχαμε black Friday Vlack Friday είχαμε. Οι λόγοι ευνόητοι... Και κάτι να ευθημήσουμε: 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις