Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€ 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Gaming κυρίως, Internet . 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: από 1080p. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Αν έχει φλας στην κάμερα θα ειναι καλο. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; δεν εχω θεμα. 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Οχι. 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; οχι. 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Αν ειναι κατι καλο ναι. Απλα δεν ξερω τι ειναι. Χεχε. 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ε ναι. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; εξωτερικό. 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); νόου. 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; New
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Επίσης θέλω ακόμα ενα ταμπλετ για δώρο, με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά που προανέφερα πάνω, έως 100ευρω αυτό.
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html?wid=21 παρηγγειλα αυτό το θηριακι με Eu express priority 1
White Wolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html?wid=21 παρηγγειλα αυτό το θηριακι με Eu express priority Και εγω ακριβως το ιδιο σε λευκο στα ιδια λεφτα και απο Ευρωπαικη αποθηκη για να μην εχουμε μπλεξιματα με τελωνεια κτλ...
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω ακριβως το ιδιο σε λευκο στα ιδια λεφτα και απο Ευρωπαικη αποθηκη για να μην εχουμε μπλεξιματα με τελωνεια κτλ... Ακομα ουτε καν εχει ολοκληρωθει η παραγγελια......
White Wolf Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ακομα ουτε καν εχει ολοκληρωθει η παραγγελια...... Εμ τι περιμενες φιλε μου;Δεν διαβαζεις τι γινεται στις αποστολες απο Κινα; Εγω το εχω ηδη στα χερια μου εδω και 3-4 μερες...μπομπα ειναι το ατιμο.
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πρόβλημα με τις αποστολές εδώ και αρκετό καιρό από το gearbest. Να προτιμάτε το banggood που είναι ποιο σίγουρο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα