SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 με το σκεπτικό σου πάντως είναι παράλογο να θεωρούμε smarthphone ένα τηλέφωνο με 4" στις μέρες μας.. και το μέγεθος της οθόνης είναι κάτι με το οποίο αλληλεπιδράς διαρκώς δεν μπορείς να περιορίζεσαι τόσο κάποιοι μπορούν και καλά κάνουν, κάποιοι όμως (οι περισσότεροι μάλλον) όχι Γι αυτο υπαρχουν και τα διαφορα μεγεθη. Και οπως καταλαβατε ακομη και η Samsung συνειδητοποιησε οτι υπαρχει κοινο που θελει καλά specs αλλα την μικρη οθονη και σκεφτεται να βγαλει και αυτη τετοιο μοντελο. Μην ξεχνατε οτι υπαρχετε εσεις που ξεσκιζετε το τηλεφωνο και το PC στα παιχνιδια και το multitasking (οπως και το PC) αλλα υπαρχουν και οι επαγγελματιες που θελουν ενα καλο διακριτικο τηλεφωνο (που να μην το αλλαζουν καθε χρονο γιατι ειναι μπελας περισσοτερο) αλλα να μπαινει ανετα σε τσεπες και σακακια. Επιπλεον οι περισσοτεροι χρηστες διαθετουν και laptop και tablet οποτε το να κρατανε ενα phablet απλα δεν τους βολευει. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Μακαρι να ακολουθησουν ολοι την Apple και να εχουμε specs ναυαρχιδας στις 4,5". Τωρα πια ακομη και στο μεγεθος του SE μπορεις να χωρεσεις σχεδον 5" με bezzelless οθονη Φίλος από 5.5 ίντσες πήγες στο SE επειδή το προηγούμενο δεν χωρούσε πουθενά, του βάρεσε να έχει ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και όλα τα άλλα να τα κάνει από laptop / desktop. ΑΠΟΨΗ! Δε νομίζω να αναφέρω κάπου πως αναζητώ το τέλειο τηλέφωνο με 250-300 ευρώ, όπως επίσης και δεν βασίζομαι ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και στο θέμα της κάμερας απλά σου απάντησα επειδή το είπες λες και "κλάιν μωρέ η κάμερα". Παρόλα αυτά εξακολουθείς να πηγαίνεις το θέμα αλλού και χάνεται η συζήτηση, λέω λοιπόν ξανά, πως το θέμα δεν είναι android vs ios, ούτε ακριβότερες επιλογές από το ποσό των 300 ευρώ, άλλα το vfm smartphone με αυτά τα χρήματα. Τώρα αν το αν είναι μικρό, μεγάλο, άσχημο ή όμορφο το αποφασίζει ο εκάστοτε αγοραστής. VFM στα χρηματα αυτα ειναι το SE και το Mi A1
logistoulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Φίλος από 5.5 ίντσες πήγες στο SE επειδή το προηγούμενο δεν χωρούσε πουθενά, του βάρεσε να έχει ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και όλα τα άλλα να τα κάνει από laptop / desktop. ΑΠΟΨΗ! Δε νομίζω να αναφέρω κάπου πως αναζητώ το τέλειο τηλέφωνο με 250-300 ευρώ, όπως επίσης και δεν βασίζομαι ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και στο θέμα της κάμερας απλά σου απάντησα επειδή το είπες λες και "κλάιν μωρέ η κάμερα". Παρόλα αυτά εξακολουθείς να πηγαίνεις το θέμα αλλού και χάνεται η συζήτηση, λέω λοιπόν ξανά, πως το θέμα δεν είναι android vs ios, ούτε ακριβότερες επιλογές από το ποσό των 300 ευρώ, άλλα το vfm smartphone με αυτά τα χρήματα. Τώρα αν το αν είναι μικρό, μεγάλο, άσχημο ή όμορφο το αποφασίζει ο εκάστοτε αγοραστής. Όχι δεν λέω κλαιν η κάμερα, ίσα ίσα που τόνισα για όποιον ενδιαφέρεται ότι η κάμερα δεν είναι καλή (ενώ στα διάφορα review μπορεί να ακούσει κανείς ότι είναι οκ) Απλά για μένα είναι ψιλο-κλαιν και απλά επαρκής να πάρω μια σχετικά αξιοπρεπή φωτογραφία με καλό φωτισμό. Η οθόνη με τα χοντρά δάκτυλα που έχω είναι πολύ πιο σημαντική Αλλά όπως λέει και ο φίλος από πάνω υπάρχουν διάφορα μεγέθη για διαφορετικές ανάγκες, συμφωνώ δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο.. Για το θέμα της κάμερας εγώ το κάνω θέμα μιας και είμαι απαιτητικός στο να χαρακτηρίσω μια κάμερα καλή ή όχι, θα μπορούσα να πω ότι είναι οκ και να πάμε παρακάτω.. δεν το έκανα ξεκαθάρισα ότι είναι μέτρια Το υπόλοιπο κινητό όμως για το κόστος του είναι παραπάνω από οκ..
d4mage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μόλις έγινε παραγγελία στο SE, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα