Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω να αγοράσω δύο κινητά για την μητέρα μου και τον πατέρα μου, ως δώρο.

Και οι δύο, είναι κάτοχοι feature phone, ωστόσο η μητέρα μου έχει μία ιδέα από smartphone μετά από ένα διάστημα που έχει περάσει με ένα Lumia 520.

Η χρήση που κάνουν είναι σχετικά απλή, τίποτα το ιδιαίτερο. Ο πατέρας μου βγάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες λόγω της δουλειάς του, τις οποίες μετά τις χρησιμοποιεί στον υπολογιστή, όχι όμως κάτι το απαιτητικό.

Την μητέρα μου την ενδιαφέρει viber, skype και να έχει καλό φακό.

Φυσικά, θέλω να έχουν πολύ καλή ποιότητα κλήσεων διότι τα κινητά τα χρησιμοποιούν ως κινητά! :D

Ορίστε και η σχετική λίστα συμπληρωμένη και για τους δύο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:
300 - 350€ συνολικά και για τα δύο κινητά. Βαριά 400 αν πρόκειται να είναι κάτι το εξαιρετικό.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):
Με ενδιαφέρει να δουλεύουν απρόσκοπτα viber, skype, mail, internet browsing, navigation.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Όχι τεράστια σίγουρα. Νομίζω ότι μέχρι 5 ίντσες είναι ok. Οι διαστάσεις του 520 ήταν λίγο μικρές οπότε και θέλω να ανέβουμε λίγο αλλά όχι πάρα πολύ.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Στα συν αν μπορούμε να έχουμε fingerprint sensor και στα δύο. Θέλω να έχουν φακό και τα δύο. Θέλω sd card slot και για τα δύο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;
Με μία αξιοπρεπή camera είμιαστε ok, για το ένα ωστόσο από τα δύο κινητά θα επιθυμούσα ένα κλικ καλύτερη κάμερα, αν φυσικά γίνεται. Εννοείται θέλω κάμερα μπρος-πίσω και στα δύο.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;
Όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

Ευπρόσδεκτα αν γίνεται. Στο δίκτυο της Vodafone θα παίζουν και τα δύο. Ελληνικό μενού εννοείται (αυτό το κανονίζω και εγώ αν δεν γίνεται out of the box).

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Θα αγοραρστούν από Ελλάδα οπότε ναι.

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Νομίζω ότι το Android είναι μονόδρομος.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ευπρόσδεκτη και αυτή. Γενικά, θέλω να βγάζουν άνετα μία ημέρα χρήσης.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Ελλάδα, από εδώ θα γίνει η αγορά.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Καμία προτίμηση απολύτως, αξιόλογο να είναι μόνο το κατάστημα.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Καινούριο, προορίζονται για δώρο.

Δημοσ.

Για τον πατέρα σου θα έλεγα αυτό:http://www.e-shop.gr/kinito-lenovo-k6-power-16gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.09046 

Εννοώ το power όχι το απλό .

Για την μητέρα σου που θες καλύτερη κάμερα δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι .

Ίσως αυτό :http://www.e-shop.gr/kinito-lenovo-k6-note-32gb-3gb-dual-sim-gold-gr-p-TEL.090474

Υπάρχουν δύο από αυτά στο σπίτι μου από τα νεαρά μέλη της οικογένειας και μέχρι τώρα δεν μου έχουν παραπονεθεί για κάτι.

Εννοήτε θα ψάξεις για καλύτερη τιμή .

Δημοσ.

λογικά θα τα κρατήσουν για αρκετά χρονιά άρα πάρε συσκευές με αποσπώμενη μπαταρία

Δημοσ.

λογικά θα τα κρατήσουν για αρκετά χρονιά άρα πάρε συσκευές με αποσπώμενη μπαταρία

Η μπαταρια αλλαζει ευκολα ακομη και σε αυτα που δεν βγαινει. Αλλωστε αυτα εχουν και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Δημοσ.

Η μπαταρια αλλαζει ευκολα ακομη και σε αυτα που δεν βγαινει. Αλλωστε αυτα εχουν και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

τα πάντα όλα εύκολα αλλάζουν όταν είσαι σχετικός άλλα η συσκευή για να μην χάσει την εγγύησή της και γίνει σωστά η δουλεία θα πέρεπει να πάει στο επίσημο σέρβις και να πληρώσεις την επισκευή μετά το πρώτο 6-μηνό λόγω ότι οι μπαταρίες έχουν εγγύησή 6 μήνες ... ας πάρει ένα τηλ να ρωτήσει ποσό κάνει η αλλαγή μπαταρίας έκτος εγγύησης σε συσκευές που αναφέρθηκαν

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω να αγοράσω δύο κινητά για την μητέρα μου και τον πατέρα μου, ως δώρο.

Και οι δύο, είναι κάτοχοι feature phone, ωστόσο η μητέρα μου έχει μία ιδέα από smartphone μετά από ένα διάστημα που έχει περάσει με ένα Lumia 520.

Η χρήση που κάνουν είναι σχετικά απλή, τίποτα το ιδιαίτερο. Ο πατέρας μου βγάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες λόγω της δουλειάς του, τις οποίες μετά τις χρησιμοποιεί στον υπολογιστή, όχι όμως κάτι το απαιτητικό.

Την μητέρα μου την ενδιαφέρει viber, skype και να έχει καλό φακό.

Φυσικά, θέλω να έχουν πολύ καλή ποιότητα κλήσεων διότι τα κινητά τα χρησιμοποιούν ως κινητά! :D

Ορίστε και η σχετική λίστα συμπληρωμένη και για τους δύο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

300 - 350€ συνολικά και για τα δύο κινητά. Βαριά 400 αν πρόκειται να είναι κάτι το εξαιρετικό.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Με ενδιαφέρει να δουλεύουν απρόσκοπτα viber, skype, mail, internet browsing, navigation.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Όχι τεράστια σίγουρα. Νομίζω ότι μέχρι 5 ίντσες είναι ok. Οι διαστάσεις του 520 ήταν λίγο μικρές οπότε και θέλω να ανέβουμε λίγο αλλά όχι πάρα πολύ.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Στα συν αν μπορούμε να έχουμε fingerprint sensor και στα δύο. Θέλω να έχουν φακό και τα δύο. Θέλω sd card slot και για τα δύο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Με μία αξιοπρεπή camera είμιαστε ok, για το ένα ωστόσο από τα δύο κινητά θα επιθυμούσα ένα κλικ καλύτερη κάμερα, αν φυσικά γίνεται. Εννοείται θέλω κάμερα μπρος-πίσω και στα δύο.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

Ευπρόσδεκτα αν γίνεται. Στο δίκτυο της Vodafone θα παίζουν και τα δύο. Ελληνικό μενού εννοείται (αυτό το κανονίζω και εγώ αν δεν γίνεται out of the box).

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Θα αγοραρστούν από Ελλάδα οπότε ναι.

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Νομίζω ότι το Android είναι μονόδρομος.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ευπρόσδεκτη και αυτή. Γενικά, θέλω να βγάζουν άνετα μία ημέρα χρήσης.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Ελλάδα, από εδώ θα γίνει η αγορά.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Καμία προτίμηση απολύτως, αξιόλογο να είναι μόνο το κατάστημα.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Καινούριο, προορίζονται για δώρο.

Το ξέρω ότι θες μέχρι 5" αλλά κοίτα αυτά

https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P9-Lite-2017-16GB.html

https://www.skroutz.gr/s/11718680/Huawei-P10-Lite-Dual-3GB-32GB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...