Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα αυτα στα public σε καλη τιμη:

http://www.public.gr/product/akoystika-kefalis-jbl-t460bt-mayro/prod8830383pp/

αλλα διαβασα οτι ειναι η ρωσικη εκδοση των t450bt που παιζουν στα 49e:

http://www.public.gr/product/ihos/akoustika/asyrmata-akoustika/akoystika-kefalis-jbl-t450bt-mple/prod8280052pp/

Ποια η διαφορα;

Δημοσ.

Είναι κάτι πολύ entry level, μετά από ώρα ανάβουν τα αφτιά μου από την ζέστη. Δεν γνωρίζω που θες να φτάσεις οικονομικά αλλά θα έλεγα να τα αποφύγεις.

Δημοσ.

Είναι κάτι πολύ entry level, μετά από ώρα ανάβουν τα αφτιά μου από την ζέστη. Δεν γνωρίζω που θες να φτάσεις οικονομικά αλλά θα έλεγα να τα αποφύγεις.

Εχω ενα ταβανι 100 ευρω το οποιο ομως θα ηθελα να μην το φτασω. Κοιταω μονο σε wireless , κοιταω τις τιμες 50-80 κυριως.

Δημοσ.

Πηγα και τα πηρα σημερα τα συγκεκριμενα.Ποιοτικα φαινονται καλα αν και φουλ πλαστικα.Εχουν καλη επαφη στα αυτια και ισχυει οτι μετα το 40λεπτο αρχιζουν να ζεσταινουν αλλα αυτο δεν ειναι και τοσο σπουδαιο.Απο πλευρας ποιοτητας ηχου ειναι πολυ καλα και με καλο μπασο σε μεση ενταση αλλα στο τερμα χανουν λιγο..Εψαχνα jbl οικονομικα ασυρματα κανα χρονο τωρα και στα 29.98 για μενα αξιζουν.

Δημοσ.

από noise isolation τι λένε; (isolation, όχι cancelation)

Στα δικα μου αυτια εφαρμοζουν τελεια οποτε με την ενταση του κινητου στο 25% δεν ακουγα τιποτα απο τον περιβαλλοντα χωρο.(Κυριως για το γυμναστηριο τα πηρα για να μην ακουω τις απαισιες μουσικες του γυμναστηριου μου και κανει τη δουλεια μια χαρα)

• Like 1
Δημοσ.

από noise isolation τι λένε; (isolation, όχι cancelation)

Εχει αψογο isolation.Ειδικα για τις μετακινησεις με τα μεσα που θελεις να χαλαρωσεις απο τη βαβουρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω φοβαμαι σε αυτα τα ακουστικα οτι μετα απο λιγο καιρο θα αρχισει να χαλαει το υλικο γυρω απο τα ακουστικα και θα ξεφτιζει.

Δημοσ.

Μαλλον δεν παρατηρησε κανεις σας οτι σε ολα τα καταστηματα κυκλοφορει η εκδοση t450bt στα 50e,

ακομα και στα ιδια τα public!!!

Και  μονο τα public πλασαρουν την t460bt,(σαν...προσφορα) που διαβασα οτι ειναι η ρωσικη...εκδοση

Υπαρχει ομως διαφορά; ξερει κανεις;;

Δημοσ.

Τα c45bt έπαιξαν 50 ευρώ στο media πήρα ένα κομμάτι είναι ασύρματα και ενσύρματα ταυτοχρονα και προσωπικά για 50 ευρώ τα θεωρώ ότι είναι πολύ καλά δεδομένου ότι έχουν και μικρόφωνο για hands free

Εγώ δλδ που τα θελα για τρέξιμο είναι πολύ καλά

Τώρα για πιο απαιτητικά αυτιά δεν ξέρω...

Δημοσ.

Τα c45bt έπαιξαν 50 ευρώ στο media πήρα ένα κομμάτι είναι ασύρματα και ενσύρματα ταυτοχρονα και προσωπικά για 50 ευρώ τα θεωρώ ότι είναι πολύ καλά δεδομένου ότι έχουν και μικρόφωνο για hands free

Εγώ δλδ που τα θελα για τρέξιμο είναι πολύ καλά

Τώρα για πιο απαιτητικά αυτιά δεν ξέρω...

Αυτα που δινει το public ομως εχουν αλλο κωδικο κ δεν υπαρχουν σε αλλο καταστημα!

Μηπως τελικα η διαφορα τους ειναι οτι το ακριβοτερο (t450bt)μπορει να γινει κ ενσυρματο;

Δημοσ.

Κυρίες διάφορες 40 Ω αντισταση αντί 32 και 16 ώρες μπαταρία αντί για 11

Και τα 2 απ' ότι καταλαβαίνω είναι και ενσύρματα και ασύρματα

Και τα 2 έχουν μικρόφωνο για hands free

Επίσης τα c 45 e 45 (ανάλογα την αγορά που απευθύνεται) συνδέονται ταυτόχρονα με 2 συσκευές πχ κινητό και υπολογιστή ή τηλεόραση (αν έχει bt) η δύο κινητά ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ

Δημοσ.

Επίσης τα c 45 e 45 (ανάλογα την αγορά που απευθύνεται) συνδέονται ταυτόχρονα με 2 συσκευές πχ κινητό και υπολογιστή ή τηλεόραση (αν έχει bt) η δύο κινητά ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ

Ποιος ο λογος να συνδεεις ακουστικα με παραπανω απο μια συσκευη ταυτοχρονα;

Τα 40ω που τα ειδες; 32 βλεπω και στα 2

Δημοσ.

Τα 460 δεν μπορουν να ειναι και ενσυρματα.Μονο bt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...