Προς το περιεχόμενο

WD My Passport 2016 15% έκπτωση κ δωρεάν θήκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ευρωπαϊκό σάιτ της WD έχει προσφορά τους my passport 2016 15% και δωρεάν θήκη WD αξίας 16 ευρώ. Τα μεταφορικά για Ελλάδα δωρεάν. 3,5 ευρώ φτηνότερα από Σκρουτζ το 1 tb και 10 το 4tb μοντέλο. Με την δωρεάν θήκη και τα δωρεάν μεταφορικά είναι μια καλή προσφορά.

https://www.wdc.com/en-ie/products/portable-storage/my-passport.html

Δημοσ.

1. και άμα χαλάσει (που χαλάνε) που τον στέλνεις να πάρεις πιστωτικό ή νέο δίσκο; Δε νομίζω για 3.5-10€ να αξίζει την φασαρία. 

Δημοσ.

εκει που θα τον εστελνες ετσι κι αλλιως, στην wd με δωρεαν μεταφορικα

δεκτό (δεν ήξερα για δωρεάν μεταφορικά). Φαντάζομαι είναι με χρέωση παραλήπτη και αναφέρεσαι για την εδώ αντιπροσωπία. 

Αν τον πάρεις όμως πχ από eshop.gr ούτε με αυτό "μπλέκεις". Τον πας στο κατάστημα (κάποιους τους βολευει) και άμα όντως κάηκε τελικά παίρνουν πιστωτικό (χρήμα δλδ για αγορές στο eshop) που θα πει μπορεί να αγοράσουν άλλο δίσκο (νεότερο, περισσότερα mb αν γίνει πχ μετά από ένα χρόνο) ή άλλο πράγμα πχ ποντίκι και οθόνη.

Τες πα.. Το τσαντάκι δεν με απασχολεί και δεν θωρώ τις τιμές καλές αυτή τη στιγμή καθώς είναι τιμή αγοράς με δωράκι (θήκη) απλά.

Δημοσ.

4 μοντελα ειχα και τα 4 χαιρετησαν ...

Κοντά ένα χρόνο τον έχω σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένο στο PC, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε στην υγεία του ούτε πουθενά.

Δημοσ.

4 μοντελα ειχα και τα 4 χαιρετησαν ...

εμενα ειναι οι μονοι που εχουν κρατησει. αντιθετα με κατι transcend, maxtor κτλ.

Δημοσ.

Κοντά ένα χρόνο τον έχω σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένο στο PC, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε στην υγεία του ούτε πουθενά.

Έχω ενα mypassport από το 2010 το οποιο το χα στο στρατο, το χα σε ταξιδια κλπ δεν μου εχει κανει προβλημα.

Δημοσ.

Έχω my book από το 2007! 

Ακόμη λειτουργεί αν κ άρχισε να κάνει κάτι θορύβους... 

Μια χαρα τιμουλες χτύπησα έναν, ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Την έχω πατήσει και εγώ με wd μετά από κανα χρόνο αγοράς και δεν ήταν το θέμα που θα τον έστελνα αλλά τα αρχεία. Από εμένα και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί με το support τους ρίχνω μαυρο!

Δημοσ.

Την έχω πατήσει και εγώ με wd μετά από κανα χρόνο αγοράς και δεν ήταν το θέμα που θα τον έστελνα αλλά τα αρχεία. Από εμένα και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί με το support τους ρίχνω μαυρο!

Συμβουλή!

Ποτέ  μόνο σε έναν (1) δίσκο τα δεδομένα!! .. αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη. 

Πάντα βέβαια όσο σχολαστικός και να είσαι όταν σκάσει δίσκος υπάρχει το ρίσκο κάποια από τα αρχεία σου να μην είναι και στον άλλο/άλλους δίσκους. Οικιακά δεν κάνουν sync-backup και κάθε μέρα..  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...