Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το ευρωπαϊκό σάιτ της WD έχει προσφορά τους my passport 2016 15% και δωρεάν θήκη WD αξίας 16 ευρώ. Τα μεταφορικά για Ελλάδα δωρεάν. 3,5 ευρώ φτηνότερα από Σκρουτζ το 1 tb και 10 το 4tb μοντέλο. Με την δωρεάν θήκη και τα δωρεάν μεταφορικά είναι μια καλή προσφορά. https://www.wdc.com/en-ie/products/portable-storage/my-passport.html
keysmith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 1. και άμα χαλάσει (που χαλάνε) που τον στέλνεις να πάρεις πιστωτικό ή νέο δίσκο; Δε νομίζω για 3.5-10€ να αξίζει την φασαρία.
iakoboss7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 εκει που θα τον εστελνες ετσι κι αλλιως, στην wd με δωρεαν μεταφορικα 3
keysmith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 εκει που θα τον εστελνες ετσι κι αλλιως, στην wd με δωρεαν μεταφορικα δεκτό (δεν ήξερα για δωρεάν μεταφορικά). Φαντάζομαι είναι με χρέωση παραλήπτη και αναφέρεσαι για την εδώ αντιπροσωπία. Αν τον πάρεις όμως πχ από eshop.gr ούτε με αυτό "μπλέκεις". Τον πας στο κατάστημα (κάποιους τους βολευει) και άμα όντως κάηκε τελικά παίρνουν πιστωτικό (χρήμα δλδ για αγορές στο eshop) που θα πει μπορεί να αγοράσουν άλλο δίσκο (νεότερο, περισσότερα mb αν γίνει πχ μετά από ένα χρόνο) ή άλλο πράγμα πχ ποντίκι και οθόνη. Τες πα.. Το τσαντάκι δεν με απασχολεί και δεν θωρώ τις τιμές καλές αυτή τη στιγμή καθώς είναι τιμή αγοράς με δωράκι (θήκη) απλά.
teotsi21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 4 μοντελα ειχα και τα 4 χαιρετησαν ... Κοντά ένα χρόνο τον έχω σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένο στο PC, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε στην υγεία του ούτε πουθενά.
Ele93 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 4 μοντελα ειχα και τα 4 χαιρετησαν ... εμενα ειναι οι μονοι που εχουν κρατησει. αντιθετα με κατι transcend, maxtor κτλ.
dinosz750 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κοντά ένα χρόνο τον έχω σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένο στο PC, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε στην υγεία του ούτε πουθενά. Έχω ενα mypassport από το 2010 το οποιο το χα στο στρατο, το χα σε ταξιδια κλπ δεν μου εχει κανει προβλημα.
Xiristos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχω my book από το 2007! Ακόμη λειτουργεί αν κ άρχισε να κάνει κάτι θορύβους... Μια χαρα τιμουλες χτύπησα έναν, ευχαριστώ.
txcellas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Την έχω πατήσει και εγώ με wd μετά από κανα χρόνο αγοράς και δεν ήταν το θέμα που θα τον έστελνα αλλά τα αρχεία. Από εμένα και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί με το support τους ρίχνω μαυρο!
keysmith Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Την έχω πατήσει και εγώ με wd μετά από κανα χρόνο αγοράς και δεν ήταν το θέμα που θα τον έστελνα αλλά τα αρχεία. Από εμένα και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί με το support τους ρίχνω μαυρο! Συμβουλή! Ποτέ μόνο σε έναν (1) δίσκο τα δεδομένα!! .. αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη. Πάντα βέβαια όσο σχολαστικός και να είσαι όταν σκάσει δίσκος υπάρχει το ρίσκο κάποια από τα αρχεία σου να μην είναι και στον άλλο/άλλους δίσκους. Οικιακά δεν κάνουν sync-backup και κάθε μέρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα