gadgetlove Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ποια η γνώμη σας για την 48αρα της sencor? Μου βγαίνει στα 194 με το 20% της eurobank. Αξίζει τα χρήματα της ή θα βγάλει κανα πρόβλημα αύριο μεθαύριο? Την έχει δοκιμάσει κανεις? Ευχαριστώ!
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Λαχειο ειναι ρε φιλε... Φουλ φτηνα υλικα, κινεζιά η΄ τουρκιά και βοηθεια μας... Ενα ρισκο ειναι ολα στην ζωη...
vins Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου πλέον όλα κινεζια και τουρκια είναι.. Απλά οι μάρκες έχουν καλύτερα υλικά και ποιοτικό ελεγχο. Και φυσικά πάντα με ανάλογες τιμες. Εγώ τη χτύπησα στα 239 κιόλας, είναι η φθηνότερη που υπάρχει σε αυτά τα φράγκα και ιντσες. Αν κάποιος την παρέλαβε ας μας πει. Την περιμένω την Τρίτη. Έχει και εγγύηση Γερμανος, που με κάνει να αισθάνομαι κάπως πιο ασφαλής από το να έπαιρνα νο νεημ από Σκρουτζ. Έστω ψυχολογικά ????
vins Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά παρέλαβα χθες. Καρφώθηκε απευθείας σε pc. Καλή ποιότητα κατασκευής, στιβαρά ποδια. Πολύ καλή συνδεσιμότητα. Ήχος όχι καλός, αλλά εμένα δε με νοιάζει γιατί την έβαλα σε Home cinema. Επίσης σχετικά καλή παραμετροποίηση στις ρυθμίσεις και εύχρηστο μενού. Για ταινίες σειρές κλπ είναι σουπερ, τουλάχιστον για μένα που την πήρα για αυτό το λόγο. Στα 239 είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα