Προς το περιεχόμενο

Tp-Link Neffos X1 4G (3GB/32GB) 119,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι χτύπα το αν δεν θες να δώσεις παραπάνω λεφτά για xiaomi

Για xiaomi παντως εγω που κοιτουσα ειχε προσφορα το bg το redmi note 4 στα 125 με priority οποτε ειναι δεν ειναι τοσο ακριβοτερα..Βεβαια και 35 ευρω κατω ειναι καλη προσφορα το συγκεκριμενο..

Δημοσ.

Για xiaomi παντως εγω που κοιτουσα ειχε προσφορα το bg το redmi note 4 στα 125 με priority οποτε ειναι δεν ειναι τοσο ακριβοτερα..Βεβαια και 35 ευρω κατω ειναι καλη προσφορα το συγκεκριμενο..

Γιαυτό είπα ανάλογα τα χρήματα του.. :)

Και τα δύο είναι ωραία κινητά πάντως στα χρήματα αυτά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, βασικά έχω κάτι κολλήματα, πρώτον δεν παίρνω xiaomi γιατί έχω ένα φύλο που με έχει πρήξει με το πόσο καλά είναι για τα λεφτά τους και έτσι τα έχω σιχαθεί, και δεύτερον θέλω να ψωνίζω από Ελλάδα έτσι βρήκα ένα τελευταίο στον Κωτσόβολο και το πήρα άλλα δεν το έχω ανοίξει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, βασικά έχω κάτι κολλήματα, πρώτον δεν παίρνω xiaomi γιατί έχω ένα φύλο που με έχει πρήξει με το πόσο καλά είναι για τα λεφτά τους και έτσι τα έχω σιχαθεί, και δεύτερον θέλω να ψωνίζω από Ελλάδα έτσι βρήκα ένα τελευταίο στον Κωτσόβολο και το πήρα άλλα δεν το έχω ανοίξει ακόμα.

Πήρες το νέφος και δεν σου αρέσουν τα ζιαομι;

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο πήρα και εγώ neffos (άλλο μοντέλο). Καλή επιλογή, δεν θα το μετανιώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...