RudeBoyForLife Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ήρθαν όλα τα parts, και ξεκίνησα το build του νέου PC. Ωστόσο παρατηρώ ένα πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει τον επεξεργαστή στην μητρική, την ram και την κάρτα γραφικών για να τεστάρω αν όλα παν καλά και να τα τοποθετήσω στο κουτί αργότερα, δεν ποσταρει το σύστημα. Led ανάβουν κανονικά, τα fans όλα δουλεύουν, αλλά στην οθόνη δεν έχω σήμα. Δοκίμασα τη ram σε διάφορα slots αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλαξα slot και στην κάρτα γραφικών αλλά πάλι τπτ. Λέτε να έχει θέμα η μητρική; Τα parts είναι : Asus Rog Strix B350-F Gaming Ryzen 5 1500X GeForce GTX 1050ti HyperX Fury DDR4 8GB 2666MHz PSU Integra M 550W 80+bronze Fractal Design
akoinonitos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ήρθαν όλα τα parts, και ξεκίνησα το build του νέου PC. Ωστόσο παρατηρώ ένα πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει τον επεξεργαστή στην μητρική, την ram και την κάρτα γραφικών για να τεστάρω αν όλα παν καλά και να τα τοποθετήσω στο κουτί αργότερα, δεν ποσταρει το σύστημα. Led ανάβουν κανονικά, τα fans όλα δουλεύουν, αλλά στην οθόνη δεν έχω σήμα. Δοκίμασα τη ram σε διάφορα slots αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλαξα slot και στην κάρτα γραφικών αλλά πάλι τπτ. Λέτε να έχει θέμα η μητρική; Τα parts είναι : Asus Rog Strix B350-F Gaming Ryzen 5 1500X GeForce GTX 1050ti HyperX Fury DDR4 8GB 2666MHz PSU Integra M 550W 80+bronze Fractal Design Την μητρικη που την εχεις ακουμπησει? Δεν εχεις ξεχασει να συνδεσεις το ρευμα του επεξεργαστη? Την ραμ σε ποιο slot την εχεις βαλει?
RudeBoyForLife Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στο κουτί της, το 24πινο και το 8πινο είναι συνδεμένο, τη ram αυτή τη στιγμή την έχω στο δεύτερο slot.
akoinonitos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στο κουτί της, το 24πινο και το 8πινο είναι συνδεμένο, τη ram αυτή τη στιγμή την έχω στο δεύτερο slot. Στο δευτερο απο αριστερα ετσι?
akoinonitos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μηπως εχεις καποια αλλη καρτα γραφικων να δοκιμασεις?
RudeBoyForLife Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αύριο θα πάρω μια ενός φίλου να δοκιμάσω μήπως φταίει η κάρτα. 1
petran91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το HDMI το έβαλες στην κάρτα γραφικών να υποθέσω έτσι?
TopCLR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το εξάπινο καλώδιο για την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών (είναι modular το τροφοδοτικό σου και πρέπει να το συνδέσεις και στο τροφοδοτικό) το σύνδεσες;
RudeBoyForLife Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών, το ίδιο αποτέλεσμα....
akoinonitos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Tσεκαρε αν εχεις κουμπωσει σωστα τον επεξεργαστη ,δοκιμασε να βαλεις την μνημη σε καποιο αλλο dimm και αν παλι δεν τοτε στειλε την μητρικη για ελεγχο. Να εχει καποιο θεμα η οθονη το αποκλειουμε?
RudeBoyForLife Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον ναι, δούλευε μια χαρά στο προηγούμενο pc, θα δείξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα