Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήρθαν όλα τα parts, και ξεκίνησα το build του νέου PC. Ωστόσο παρατηρώ ένα πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει τον επεξεργαστή στην μητρική, την ram και την κάρτα γραφικών για να τεστάρω αν όλα παν καλά και να τα τοποθετήσω στο κουτί αργότερα, δεν ποσταρει το σύστημα. Led ανάβουν κανονικά, τα fans όλα δουλεύουν, αλλά στην οθόνη δεν έχω σήμα. Δοκίμασα τη ram σε διάφορα slots αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλαξα slot και στην κάρτα γραφικών αλλά πάλι τπτ. Λέτε να έχει θέμα η μητρική;

Τα parts είναι :

Asus Rog Strix B350-F Gaming

Ryzen 5 1500X

GeForce GTX 1050ti

HyperX Fury DDR4 8GB 2666MHz

PSU Integra M 550W 80+bronze Fractal Design

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήρθαν όλα τα parts, και ξεκίνησα το build του νέου PC. Ωστόσο παρατηρώ ένα πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει τον επεξεργαστή στην μητρική, την ram και την κάρτα γραφικών για να τεστάρω αν όλα παν καλά και να τα τοποθετήσω στο κουτί αργότερα, δεν ποσταρει το σύστημα. Led ανάβουν κανονικά, τα fans όλα δουλεύουν, αλλά στην οθόνη δεν έχω σήμα. Δοκίμασα τη ram σε διάφορα slots αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλαξα slot και στην κάρτα γραφικών αλλά πάλι τπτ. Λέτε να έχει θέμα η μητρική;

Τα parts είναι :

Asus Rog Strix B350-F Gaming

Ryzen 5 1500X

GeForce GTX 1050ti

HyperX Fury DDR4 8GB 2666MHz

PSU Integra M 550W 80+bronze Fractal Design

Την μητρικη που την εχεις ακουμπησει?

Δεν εχεις ξεχασει να συνδεσεις το ρευμα του επεξεργαστη?

Την ραμ σε ποιο slot την εχεις βαλει?

Δημοσ.

Το εξάπινο καλώδιο για την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών (είναι modular το τροφοδοτικό σου και πρέπει να το συνδέσεις και στο τροφοδοτικό) το σύνδεσες;

Δημοσ.

Tσεκαρε αν εχεις κουμπωσει σωστα τον επεξεργαστη ,δοκιμασε να βαλεις την μνημη σε καποιο αλλο dimm και αν παλι δεν τοτε στειλε την μητρικη για ελεγχο. Να εχει καποιο θεμα η οθονη το αποκλειουμε?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...