iparou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ο ίδιος σκληρός δίσκος που είχε γίνει ανάρπαστος πριν από 6 μήνες (όλοι είχαμε πάρει τότε), επανέρχεται. http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eks-skliros-diskos-intenso-memory-case-6021580-2tb-25-usb-30-mayro/prod8700885pp/ Επόμενη τιμή σκρούτζ 79 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/4053368/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-2TB.html Πληροί το 10% άρα μάλλον θεωρείται προσφορά, αλλά όχι τόσο καλή όσο προ 6μήνου μιας και είναι 5 ευρώ ακριβότερος αλλά και οι τιμές στα άλλα καταστήματα τότε ήταν 90+ ευρώ. Ψήνομαι αρκετά να χτυπήσω κι έναν δεύτερο.
Zorz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχει βγεi καλός ο δίσκος; γενικότερα οι δίσκοι της intenso;
iparou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχει βγεi καλός ο δίσκος; γενικότερα οι δίσκοι της intenso; Τσέκαρε το προηγούμενο νήμα που γίνεται εκτενής αναφορά. Ο δίσκος μέσα είναι άλλης εταιρίας (Toshiba / WD). Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, αλλά ως γνωστόν με τους δίσκους δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος, γι' αυτό και όλα τα δεδομένα που δεν θες με τίποτε να χάσεις, ΠΑΝΤΑ πρέπει να υπάρχουν και σε δεύτερο δίσκο ή σε cloud service.
keysmith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχει βγεi καλός ο δίσκος; γενικότερα οι δίσκοι της intenso; η intenso δεν φτιάχνει δικούς της δίσκους παρά έχει την φίρμα της στα κουτάκια. Μέσα έχουν άλλη εταιρίας δίσκους ανάλογα το μοντέλο και την παρτίδα. Οι συγκεκριμένοι έχουν μάλλον ή wd ή toshiba (?) ανάλογα την παρτίδα. Εγώ έχω έναν από πέρυσι, όμως τότε ήταν προσφορά στα 65 γιατί τότε οι 2tb 2.5 ήταν 90€ ενώ φέτος αρχίζουν από 3-4€ παραπάνω. Είναι "χοντρός" και βαρύς για όποιον δεν το κατάλαβε (δλδ μέσα έχει πάχους 15mm δίσκο) και δεν κάνει να μπει σε laptop άμα αφαιρεθεί από το κουτί (τυπικά θέλουν 9.5mm ή κάποιοι και 7mm πάχος) Διαστάσεις: 12.7 x 7.8 x 2 cm Βάρος: 236 g Η λειτουργία του δεν προβληματίζει (δεν ακούγεται δεν ζεσταίνεται). Σε εμένα με μικρή χρήση βέβαια ακόμα λειτουργεί και πάνω στην lg tv παίζει κατ'ευθύαν.
mpokwsths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πληροί το 10% άρα μάλλον θεωρείται προσφορά, αλλά όχι τόσο καλή όσο προ 6μήνου μιας και είναι 5 ευρώ ακριβότερος αλλά και οι τιμές στα άλλα καταστήματα τότε ήταν 90+ ευρώ. Ακριβώς. Δεν είναι προσφορά. Ακριβότερος από τότε (που γενικότερα οι δίσκοι ήταν πιο ακριβοί) και τώρα παίρνεις 4 TB με 100+€ ή σε προσφορά προχθές 2TB με 48€. Βασικά τις τελευταίες 10 ημέρες έχω δει τουλάχιστον 5 καλύτερες προσφορές από αυτήν.
shikabalas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 http://www.mediamarkt.de/de/product/_seagate-expansion-portable-2302844.html Εγω τσιμπησα αυτον απο γερμανικο mediamarkt,δεν εχω ιδεα απο σκληρους αλλα χρειαζομουν εναν αμεσα και η τιμη με μια γρηγορη συγκριση που εκανα ηταν καλη για 2 TB. Δεν εχω ιδεα βεβαια αν στελνει Ελλαδα,εγω μενω Γερμανια.
iparou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 http://www.mediamarkt.de/de/product/_seagate-expansion-portable-2302844.html Εγω τσιμπησα αυτον απο γερμανικο mediamarkt,δεν εχω ιδεα απο σκληρους αλλα χρειαζομουν εναν αμεσα και η τιμη με μια γρηγορη συγκριση που εκανα ηταν καλη για 2 TB. Δεν εχω ιδεα βεβαια αν στελνει Ελλαδα,εγω μενω Γερμανια. "Online unfortunately not available anymore! Please select a market to pick up." Αν έχει φτηνές πτήσεις με ryanair, μπορεί και να συμφέρει να πεταχτεί κανείς μέχρι εκεί για να τον πάρει... 1
christs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Οπως αναφερθηκε , ψωνισαμε προχθες σκληρο δισκο 2 TB με 47 ευρω + μεταφορικα, οπότε λιγο αμφιλεγομενο ως προσφορα, μην πεσετε και με τα μουτρα
shamrock1404 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Οπως αναφερθηκε , ψωνισαμε προχθες σκληρο δισκο 2 TB με 47 ευρω + μεταφορικα, οπότε λιγο αμφιλεγομενο ως προσφορα, μην πεσετε και με τα μουτρα Αλήθεια, σου ήρθε από Kotsovolo?
christs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αλήθεια, σου ήρθε από Kotsovolo? Oχι φιλτατε, ειναι υπο εκτελεση για παραδοση στο χωρο μου απ οτι βλεπω!
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εμένα που με ενδιαφέρει καθαρά η αποθήκευση και όχι η φορητότητα μήπως με συμφέρει να χτυπήσω έναν εσωτερικό? Και μικρότερο ρίσκο θα έχω από τυχόν χτυπήματα θαρρώ και μεγαλύτερες χωρητικότητες μπορώ να κυνηγήσω. Sorry για το offtopic
keysmith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εμένα που με ενδιαφέρει καθαρά η αποθήκευση και όχι η φορητότητα μήπως με συμφέρει να χτυπήσω έναν εσωτερικό? Και μικρότερο ρίσκο θα έχω από τυχόν χτυπήματα θαρρώ και μεγαλύτερες χωρητικότητες μπορώ να κυνηγήσω. Sorry για το offtopic Ε αν είναι έτσι τέτοιον θα πάρεις αλλά γιατί το γράφεις εδώ; Επίσης δεν έχει μικρότερα ρίσκα. Θα έλεγα μεγαλύτερα έχεις. α) κολλήσεις κανένα ransom-ware/trijan θα σου κρυπτογραφήσει/διαγράψει καθε συνδεδεμένο δίσκο β) αν κάτι γίνει με ρεύμα (κεραυνός ξερω γω) θα καεί ο εσωτερικός. Το ίδιο σε άλλη φυσική "ζημιά" γ) είναι συνεχώς στο ρεύμα και λειτουργεί εξαντλώντας το MTBF που έχει (φθείρεται μηχανικά περισσότερο). Το "απομακρυσμένο" back up (τα δεδομένα backup βρίσκονται "μακρυά" ή "πολύ μακρυά" από τα πρωτότυπα) έχει δικά του οφέλη και πλεονεκτήματα. Όπως και να έχει σε σενάριο πολλών δεδομένων και ο κύριος δίσκος και ο backup δίσκος πρέπει να είναι μεγάλοι οπότε πάρε εσωτερικό και μετά εξωτερικό για backup.
enteacher04 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αυτός ο σκληρός αφαιρείται απο την θήκη του; Κάπου διάβασα οτι είναι υπερβολικά χοντρός σε διαστάσεις για να χορεσει σε ενα λάπτοπ, αλλα εγώ θέλω να τον βάλω σε ενα...desktop, μέσω μιας θηκης-ανταπτορα που έχω. Άρα, απλα με ενδιαφέρει αν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να χαλάσει
afterhours Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Έχει βγεi καλός ο δίσκος; γενικότερα οι δίσκοι της intenso; Eπειδη ειχα εναν Ιντενσο 1ΤΒ (τον πουλησα αργοτερα ) εξωτερικο δισκο ηταν μια χαρα..εκανα τη δουλεια μου ευκολα αλλα δεν τον ταλαιπωρησα και εγω με τη σειρα μου....ειχε μεσα seagate δισκο Μετα απο 1 χρονο χρησης παρεμεινε στο 100% στο hard disk sentinel
keysmith Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αυτός ο σκληρός αφαιρείται απο την θήκη του; Κάπου διάβασα οτι είναι υπερβολικά χοντρός σε διαστάσεις για να χορεσει σε ενα λάπτοπ, αλλα εγώ θέλω να τον βάλω σε ενα...desktop, μέσω μιας θηκης-ανταπτορα που έχω. Άρα, απλα με ενδιαφέρει αν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να χαλάσει όπως έχω γράψει παραπάνω είναι "χοντρός" 15mm και όχι 9.5mm που παίρνουν τα περισσότερα laptops (κάποια 7mm). Για PC δεν φαντάζομαι θα έχεις θέμα. Το παχος με θήκη αν δεις είναι 20mm και ζυγίζει και πολύ (240gr). Δεν το ξέρω αλλά δεν πιστεύω να αφαιρείται δύσκολα. Συνήθως απλά χρειάζεται να βρεις τρόπο να ανοίξεις το κουτί. Δεν πιστεύω να έχει κολλημένο το δισκο στην πλακέτα ή με απευθείας usb όπως κάνει η WD. Στο περσινό thread νομίζω κάποιοι έλεγαν ότι βγαίνει. google it. Μήπως όμως για desktop συμφέρει 3.5'' που είναι και πιο γρήγοροι και αξιόπιστοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα