Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ενδέχεται να επιδείξει τα Galaxy S9 και S9+ στην έκθεση CES τον Ιανουάριο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή το ότι θα έχουν τον 845, αισθητηρα σε καλύτερη μερια, διπλή κάμερα και πιθανότατα βελτιωμενη ειναι μικρές διάφορες; τι θα θέλατε δηλαδή να εχει, έτσι από περιέργεια. Μόνο το μεγαλύτερη μπαταρία μπορώ να σκεφθώ, αλλα αυτο δεν αποκλείεται.

Πολύ μεγάλες διαφορές, τι να σου πούμε. Τρέχοντας θα πάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περίσσεψαν σασί από s8 & S8 plus και με λίγο ρετουσάρισμα θέλει η Samsung να τα ξεφορτωθεί ; Τόσο μεγάλη επιτυχία είχαν τα S8 & S8 plus ;

Φαντάζομαι εφόσον οι οθόνες είναι ίδιες με τα S8 & S8 plus θα διατηρήσουν και την κοκκινίλα που τόσο αγαπήσαμε!!!

Πάντως θύματα να τα πάρουν υπάρχουν, εδώ υπήρξαν θύματα να πάρουν τα S8 και ακόμα πιο πολλά θύματα που θα δοθούν 1200 & 1400€ για το IPhone X…………

Υποδοχή 3.5 για ακουστικά? Σοβαρά τώρα? Γιατί δεν βάζουν και Ethernet?

ΑΝ είναι δυνατόν σε εποχή BT APTX HD να βλέπουμε τρύπες 3.5.

ειμαι 200% σιγουρος οτι επαιζες την κασετα σε ολες τις μ.... της apple που εχει πει στις παρουσιασεις της. οπως πχ οτι 3 χρονια πριν ελεγες ?μααα πανω απο 3.5 ιντσες τι να την κανεις την παντοφλα?

η  ζουμε στην Post PC era τερμα πια τα λαπτοπ μονο tablet 

μπορω να συνεχισω και αλλο εχω δει ολες τις παρουσιασεις της apple

• Like 4

Πολύ μεγάλες διαφορές, τι να σου πούμε. Τρέχοντας θα πάμε.

Ρώτησα τι αλλο θα ήθελες σαν αλλαγές, και δεν είπες κάτι.

Επίσης υπάρχουν και άνθρωποι με s7/s6 ή αλλα τηλ. Που θα θέλαν διπλή κάμερα σε Samsung, εκτος note.

Υποδοχή 3.5 για ακουστικά? Σοβαρά τώρα? Γιατί δεν βάζουν και Ethernet?

ΑΝ είναι δυνατόν σε εποχή BT APTX HD να βλέπουμε τρύπες 3.5.

Και ηθελα να σχολιασω κατι του στυλ: που καταντησαμε να χρειαζεται να αναφερεται οτι το κινητο θα εχει υποδοχη για ακουστικα..

Εγώ αν και κάτοχος iPhone 7 Plus έπιασα προχτές στα χέρια μου ενός φίλου μου το Note 8, φοβερό κινητό, με απίστευτες δυνατότητες και φοβερή ποιότητα κατασκευής. Δεν είπα ότι θα τρέξω να το πάρω διότι όλο το οικοσύστημα που έχω αποτελείται από προϊόντα της Apple τα τελευταία 7 χρόνια, αλλά πρέπει να αναγνωρίσω ότι με το να καθόμαστε να μαλώνουμε αν της Apple ή της Samsung τα κινητά είναι τα καλύτερα δεν βγάζει νόημα. Ο καθένας μας πέρνει το κινητό ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και με το λειτουργικό σύστημα που γουστάρει και τον βολεύει.

Δεν ξερω τι λετε αλλα η οθονη του s8 ειναι επος. Εγω σκεφτομαι να το παρω του χρονου για να πεσει λιγο ακομα η τιμη του. Οπως τα λεει και ο psysomatika, αναλογα με τα γουστα και τις αναγκες διαλεγεις συσκευη. Αν θες κατι πιο  budget με μια decent ποιοτητα σε καμερα, οθονη κλπ μπορεις να πας πχ σε καποιο xiaomi . Για να ειμαι και ειλικρινης ομως, ουτε εγω θα εδινα κοντα 1.000 ευρω για κινητο.Θα περιμενα να το παρω μετα απο ενα χρονο για να πεσει η τιμη του.Ετσι κι αλλιως αυτα τα κινητα αντεχουν χρονια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...