Προς το περιεχόμενο

Samsung note 8 799€ από Amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πηρα σημερα απο το ιταλικο 630 ε με τα μεταφορικα εξπρες (με τιμολογιο-απαλαγη φπα)

Καλησπερα! Μπορείς να μου στείλεις link να το παρω και εγω;;;;
Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά δεν είχα δει την τιμή στο ιταλικό Amazon. Εμάς πάντως για πολύ κορόιδα πρέπει να μας περνάνε τα εδώ μαγαζιά!

Δημοσ.

εγω πηρα σημερα απο το ιταλικο 630 ε με τα μεταφορικα εξπρες (με τιμολογιο-απαλαγη φπα)

Γινεται να κόψεις τιμολόγιο από Amazon? Σορρυ για την ερώτηση αλλά δεν έχω αγοράσει ξανα από εκει..

Δημοσ.

Γινεται να κόψεις τιμολόγιο από Amazon? Σορρυ για την ερώτηση αλλά δεν έχω αγοράσει ξανα από εκει..

γινεται το εξηγει ο φίλος από πανω

Δημοσ.

Πας στο account settings και δηλώνεις business Vat number αλλά θέλει να το τσεκαρουν και μετά να σου δώσουν το οκ. Απο εκεί και πέρα είσαι Amazon business και όπου γίνεται βλεπεις τιμές με και χωρίς ΦΠΑ. Η αγορά από Amazon και όχι από 3rd πάρτυ είναι χωρίς ΦΠΑ

• Like 2
Δημοσ.

Το γραφει πιο πανω αν δεν εχεις επαγγελματικο αφμ κανει 750 οτι γραψανε τα παιδεια πιο πανω

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις επιχείρηση για να τον δικαιολογησεις και καλά στα έξοδα σου ώστε να γλυτώσεις το ΦΠΑ.

Δημοσ.

Εγω το βλεπω 820 ευρω!!!!!

Ναι αλαξε μαλλον πριν απο λιγο η τιμη ,μαλλον παραπουλησαν

Πρέπει να έχεις επιχείρηση για να τον δικαιολογησεις και καλά στα έξοδα σου ώστε να γλυτώσεις το ΦΠΑ.

Τι και καλα και απο ελλαδα να το παρεις αν εχεις επιχειρηση δεν πληρωνεις το φπα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...