bandicoot92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ξαφνικά μου έχει αντικαταστήσει όλα τα βελάκια με τετραγωνάκια ( βλέπε φώτο) γνωρίζει κανένας τι παιζει ?
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σε ασφαλή λειτουργία στο κάνει πάλι; Καμιά επαναφορά συστήματος δοκίμασες (WINDOWS+R και rstrui)
bandicoot92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει φίλε μου , ξαφνικά μου το έκανε και πλέον είναι έτσι. Το rstrui είναι διαφορετικό από το κανονικό restart?
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το rstrui είναι για να ανοίξει απευθείας η κονσόλα επαναφοράς συστήματος. Πριν πας σε επαναφορά μπορείς να ανοίξεις γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (με δεξί κλικ στην Έναρξη) και να δώσεις sfc /scannow
bandicoot92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κοίτα το θέμα είναι ότι το πσ είναι του θείου μου και ασχολείται με 3δ προγράμματα κτλπ. Άμα τρέξω σκαν η rstrui θα πειράξει τπτ ? Στο λέω επειδή έχει καμία χιλιάδα προγράμματα και θα με κρεμάσει άμα τα χαλάσω.
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Η επαναφορά συστήματος θα σε γυρίσει πριν από την τελευταία μεγάλη αλλαγή που έγινε στο σύστημα και σου δείχνει την ημερομηνία και τι αλλαγές έχουν γίνει από τότε. Θα σου λέει ότι έχει μπει κάποιο πρόγραμμα ή drivers. Το sfc δεν κάνει κάτι φοβερό. Απλά ελέγχει αν τα αρχεία των windows είναι σωστά ή έχει χτυπήσει κάποιο από αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα