panos19900 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 θα παραλάβω και εγω παιδιά και θα σας πω την γνώμη μέσα στην εβδομάδα όπως και να έχει ευχαριστώ για τις πληροφορίες , να είστε καλά
talos_2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πολλοι πλεχτορ ειναι μεσα τους σαμσουνκ Κάποιο link; Σύμφωνα με το site της Plextor «Plextor branded products are developed and sold by Lite-On Technology Corporation». Η Plextor ασχολείται με την retail αγορά, ενώ η Lite-On με την OEM.
dimis_kom Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 μολις αλλαξε η τιμη απο 89,90 σε 159,90 και βγηκε το σηματακι Cyber Monday. Εχει παραλάβει κανείς;
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το κακό δεν είναι ότι άλλαξε η τιμή. Το κακό είναι ότι με το που άλλαξε η τιμή έγινε ξανά διαθέσιμος... Δεν φταίνε αυτοί όλοι τους, εμείς φταίμε που δεν τους ρίχνουμε μαύρο να στρώσουν 3
jgeorgiou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 η προσφορά τελείωσε Αν το eshop παραδώσει στην χαμηλή τιμή που παράγγειλαν πολλοί είναι σωστό. Αν τώρα κάποιοι γουστάρανε να έχει ανοικτή την προσφορά αιωνίως , δεν φταίει το eshop
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ξαναλέω γιατί μάλλον είναι δυσνόητο... Έχει κάθε δικαίωμα το eshop να σταματήσει μια προσφορά που έχει βγάλει κάποια στιγμή μέσα στην μέρα... Δεν έχει δικαίωμα να κοροϊδεύει τους καταναλωτές ότι δεν τελείωσε η προσφορά αλλά το απόθεμα του δίσκου και την άλλη μέρα να είναι πάλι διαθέσιμος στην αρχική τιμή... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Θα μπορούσε να γράψει προσφορά 10 κομμάτια ή κάτι τέτοιο... 2
george1551 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ξαναλέω γιατί μάλλον είναι δυσνόητο... Έχει κάθε δικαίωμα το eshop να σταματήσει μια προσφορά που έχει βγάλει κάποια στιγμή μέσα στην μέρα... Δεν έχει δικαίωμα να κοροϊδεύει τους καταναλωτές ότι δεν τελείωσε η προσφορά αλλά το απόθεμα του δίσκου και την άλλη μέρα να είναι πάλι διαθέσιμος στην αρχική τιμή... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Θα μπορούσε να γράψει προσφορά 10 κομμάτια ή κάτι τέτοιο... Συγνώμη φίλε μου αλλά σήμερα μόλις τον είδα σήμερα διαθέσιμο έδωσα μια παραγγελία που προχώρησε κανονικά άρα άδικα διαμαρτύρεσαι http://prntscr.com/hfvlm3 http://prntscr.com/hfvlye
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ από Σάββατο παιδεύομαι και τον βγάζει χωρίς στοκ, ... Ακόμη και σήμερα κάποια στιγμή τον παλέψα πρωί πάλι χωρίς στοκ... Σε πιστεύω χωρίς καν να δω το link σου ότι τον πήρες σήμερα... Αλλά ξαφνικά δεν είχε στοκ... Πρόσεξε όχι τελείωσε η προσφορά... Δεν είχε στοκ έτσι έγραφε, και μετά απέκτησε πάλι και στην παλιά τιμή; Πλάκα κάνουμε ε; Θα μπορούσε απλά να πει τέλος η προσφορά... Όλα τα άλλα χαζομάρες...τεσπά off topic είμαστε. Με το καλό να τον χαρείτε παίδες!
warden Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ από Σάββατο παιδεύομαι και τον βγάζει χωρίς στοκ, ... Ακόμη και σήμερα κάποια στιγμή τον παλέψα πρωί πάλι χωρίς στοκ... Σε πιστεύω χωρίς καν να δω το link σου ότι τον πήρες σήμερα... Αλλά ξαφνικά δεν είχε στοκ... Πρόσεξε όχι τελείωσε η προσφορά... Δεν είχε στοκ έτσι έγραφε, και μετά απέκτησε πάλι και στην παλιά τιμή; Πλάκα κάνουμε ε; Θα μπορούσε απλά να πει τέλος η προσφορά... Όλα τα άλλα χαζομάρες...τεσπά off topic είμαστε. Με το καλό να τον χαρείτε παίδες! Και εγώ το ίδιο και το παρακολουθούσα όλο το ΣΚ. Έβαλα και να μου έρθει email μόλις γίνει διαθέσιμος αλλα δεν μου έστειλαν ποτέ..... Πήρα και πρίν απο λίγο να κάνω τα παράπονα στο eshop χωρίς αποτέλεσμα...
Diskimpex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Κάποιο link; Σύμφωνα με το site της Plextor «Plextor branded products are developed and sold by Lite-On Technology Corporation». Η Plextor ασχολείται με την retail αγορά, ενώ η Lite-On με την OEM. Oχι απο ποιος τα φτιαχνει .Τι βαζει μεσα στα δικα της .Μνημες ,καπακια κλπ Eχω δει ανοικτο χαλασμενο απλο σσδ στη εγγυηση
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ξαναλέω γιατί μάλλον είναι δυσνόητο... Έχει κάθε δικαίωμα το eshop να σταματήσει μια προσφορά που έχει βγάλει κάποια στιγμή μέσα στην μέρα... Δεν έχει δικαίωμα να κοροϊδεύει τους καταναλωτές ότι δεν τελείωσε η προσφορά αλλά το απόθεμα του δίσκου και την άλλη μέρα να είναι πάλι διαθέσιμος στην αρχική τιμή... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Θα μπορούσε να γράψει προσφορά 10 κομμάτια ή κάτι τέτοιο... Προφανως το eshop ειχε ενα Χ αποθεμα διαθεσιμο για τη προσφορα δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ps. δεν ειναι δισκος 1
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς αυτό λέω... Ότι είχε απόθεμα συγκεκριμένα κομμάτια για την προσφορά λογικά... Και γιατί κάποια στιγμή Παρασκευή έκοψε την προσφορά λόγω αποθέματος, το απόγευμα νωρίς και μετά πάλι ξαφνικά δευτέρα βρήκε απόθεμα έδωσε προσφορά και πάλι μετά από λίγο την έκοψε; Δεν είναι συμπεριφορά φυσιολογική σε καταναλωτές αυτή... Εγώ το σταματάω όμως εδώ γιατί δεν αξίζει ούτε να το συζητάμε... Διαφήμιση τους κάνουμε...
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οχι απαραιτητα αγαπητε, μπορει απλα να ξεπουλησε οτι ειχε ή οτι ειχε συμφωνησει με προμηθευτη για παραγγελια με συγκεκριμενο αριθμο κομματιων και μετα πλεον να ισχυει η νορμαλ τιμη του προμηθευτη. Δευτερα ανοιξε και αυτο και ο προμηθευτης, Βρηκανε τον αριθμο κομματιων, Δευτερα αλλαζει και το στατους. Εμποριο κανει, δεν ειναι εργοστασιο κατασκευης. Δεν υποχρεουται στην διαρκεια των προσφορων. Συχνα επαναφερει τελειωμενες προσφορες στην προηγουμενη τιμη προσφορας σαν δυνατοτητα παραγγελιας. Απο τον προμηθευτη εξαρταται το θεμα. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πολλοι πλεχτορ ειναι μεσα τους σαμσουνκ LiteOn θες να πείς. Oχι απο ποιος τα φτιαχνει .Τι βαζει μεσα στα δικα της .Μνημες ,καπακια κλπ Eχω δει ανοικτο χαλασμενο απλο σσδ στη εγγυηση Σε απλά Ελληνικά για να βγαίνει και νόημα??? PS: Η τιμή των 89 ευρώ ήταν απλά τέλεια για τα specs του (MLC + speed + IOPS).
panos19900 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Βρε παιδιά χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του κιτρινόμάγαζου , αλλά εγω προσωπικά απο την στιγμή που το είδα απο τον πρώτο φίλο που ανέβασε το θέμα και για τουλάχιστον και μέχρι το Σαββάτο το πρωί τον έβλεπα να είναι διαθέσιμος . Εγω περιμένω ακόμη γιατί έβαλα παραλαβεί στο κατάστημα της Χίου μιας και έχει και χαμηλότερο φπα οπότε θα βγεί ακόμα πιο οικονομικά . Αναφορικά με το σχόλιο φίλου πιο πάνω σχετικά με το αν θα παραλάβουν όλοι εφόσον έχεις κάνει παραγγελία θα παραλάβεις ακόμη και να μην έχουν στοκ θα σου δώσουν κάτι ίσως και καλύτερο στα ίδια χρήματα . Τουλάχιστον εμένα μου έχει συμβεί αρκετές φορές με το συγκεκριμένο κατάστημα , και δεν είναι σαν τα click bates απο τα σκρουτζομάγαζα ... Οπως και να έχει ευχαριστώ και πάλι τον φίλο που ανέβασε το θρεντ γιατί πήρα κάτι σε αρκετά καλή τιμή καλή συνέχεια απο εμένα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα