Προς το περιεχόμενο

21.5" Asus VZ229HE @Public (99 ευρώ) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου φαίνεται καλή περίπτωση. Από καποια reviews που είδα είναι πολύ καλό budget monitor και στο skroutz η επόμενη χαμηλότερη τιμή είναι στα 150 ευρω

http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-ypologisti-215-asus-vz229he-eye-care-led-ips-full-hd/prod8840075pp/

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου φαίνεται καλή περίπτωση. Από καποια reviews που είδα είναι πολύ καλό budget monitor και στο skroutz η επόμενη χαμηλότερη τιμή είναι στα 150 ευρω

link δεν ξέρεις να βάζεις; 

link.

Δημοσ.

Ενημέρωση

Μόλις είδα ότι τώρα το βγάζει διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα, και όταν επιλεγεις να δεις σε ποιο καταστημα είναι διαθεσιμο δεν βγαζει καποιο... Αυτό το έβγαζε από χθες βραδυ..

Κάποια στιγμή σήμερα το έκανε διαθέσιμο για ηλεκτρονική παραγγελία και είτε αποστολή είτε παραλαβή από κατάστημα (και η λίστα έβγαζε πολλά καταστήματα απ'όπου μπορουσες να παραλάβεις).

Έκανα κανονικά την παραγγελία για αποστολή στο σπίτι. Δεν ξερω αν ξαναγίνει αργότερα διαθεσιμα για παραγγελία..

Δημοσ.

Επειδή δεν μου βγάζει από κινητό,

μπορεί κάποιος να γράψει σε ποια καταστήματα Θεσσαλονίκη βγάζει ότι είναι διαθέσιμη; ευχαριστώ

Δημοσ.

Αντε το παιδι ξεχασε το link,εσυ ξεχασες τους τροπους σου ή ειναι μονιμο το θεμα?

δεν ήθελα να φανώ "κακός" :( . Στο γραπτό λόγο πολλά αλλιώς "ακούγονται". 

Συγνώμη μου διέφυγε, πρώτη φορά ποσταρω προσφορα

http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-ypologisti-215-asus-vz229he-eye-care-led-ips-full-hd/prod8840075pp/

(αλλά υπάρχει και καλύτερος τρόπος να το επισημανεις...)

έτσι έπρεπε να το γράψω.

"link δεν ξέρεις να βάζεις  :-)  :P " (είδες πως αλλάζει το γραπτό 'ύφος' με ένα slimy !?) :lol:

Ξέχασα να βάλω απλά μια φατσούλα

• Like 10
Δημοσ.

δεν ήθελα να φανώ "κακός" :( . Στο γραπτό λόγο πολλά αλλιώς "ακούγονται". 

έτσι έπρεπε να το γράψω.

"link δεν ξέρεις να βάζεις  :-)  :P " (είδες πως αλλάζει το γραπτό 'ύφος' με ένα slimy !?) :lol:

Ξέχασα να βάλω απλά μια φατσούλα

Χαχ σωστό, κανένα πρόβλημα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...