Προς το περιεχόμενο

(Smartphone) Xiaomi mi 6 - 299 ευρώ Public !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ναι αλλά δεν έχει Snap Dragon 835 :rolleyes:

.. βέβαια το 4g στην πόλη σου (πχ Αλεξ/πολη) άμα είναι 800mhz είναι καλύτερο με SD625 από το μη 4g έστω και αν έχεις sd835

την πλησιάζει αλλά δεν την φτάνει ειδικά στα βραδινά (λόγω του κόλπου με την 2η κάμερα την ασπρόμαυρη) χωρίς βέβαια να είναι δραματικές οι διαφορές. Επίσης το ψεύδο-bokeh το mi6 κάνει μόνο στον τηλεφακό Χ2 και όχι στον κύριο ευρυγώνιο. Από την άλλη το Χ2 έχει αλλού οφέλη (προοπτική σε πορτρέτα, μακρινές λήψεις) που δεν έχει το p10. Με άλλα λόγια δεν είναι ίδιας φιλοσοφίας.

Όπως και να έχει το mi6 "πατάει" το p10 είναι το βίντεο λόγω του OIS (ακούνητο βίντεο ενώ στο p10 πάει σαν σε σεισμό 6 ρίχτερ).

Σε συγκριτικά για τα βραδινά δεν τις βλέπω να διαφέρουν. Παρολα αυτά επειδή δεν έχω δουλέψει κανένα από τα 2 δεν θα επιμείνω και απλά θα επαναλάβω αυτό που είπα παραπάνω. Για τα λεφτά του παίρνεις πολύ καλή κάμερα. Αν συνυπολογίσεις και τα καλά specs είναι κινηταρα και έχω σπαστει που δεν το πρόλαβα :P
  • Like 1
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον TS για το θέμα που άνοιξε, θα μπορούσε να το κρατήσει για την πάρτη του και να μην ξέραμε τίποτα τώρα. Κλασσικά βέβαια κυριαρχεί η αθάνατη ελληνική μιζέρια απο κάποιους. Πήρε το τελευταίο για μένα ένας φίλος μου από το κατάστημα του κορυδαλλού, ο πωλητης μολις ειδε την τελικη τιμη τα έχασε απ'οτι μου ειπε, δεν το ήξερε καν. Οποτε οτι ειπε ο TS και τα παιδια που το πήραν ισχύει 100%.

ξερεις περιπου τι ωρα πηγε ο φιλός σου στο καταστημα του κορυδαλλου?

Δημοσ.

Σε συγκριτικά για τα βραδινά δεν τις βλέπω να διαφέρουν. Παρολα αυτά επειδή δεν έχω δουλέψει κανένα από τα 2 δεν θα επιμείνω και απλά θα επαναλάβω αυτό που είπα παραπάνω. Για τα λεφτά του παίρνεις πολύ καλή κάμερα. Αν συνυπολογίσεις και τα καλά specs είναι κινηταρα και έχω σπαστει που δεν το πρόλαβα :P

Έχω τεστάρει εγώ την έκδοση 128gb/6gb φίλου μου (μόνο από εξ/κο εδώ δε την φέρνουν) σε ένα καφέ δίπλα δίπλα με το δικό μου p9 (πολύ παρόμοια κάμερα με το p10). Καλά τα λες λίγο διαφέρουν υπέρ του p9 στο texture αλλά υπέρ του mi6 στο χρώμα όπως τις είδα από τις οθόνες των κινητών στα γρήγορα. Δυστυχώς έχασα τις φώτο (νόμιζα τις είχα πάρει με bt αλλά μάλλον μόνο εγώ του έδωσα τις δικές μου).

Εδώ μπορείς να δεις μια σύγκριση σε λίγο φως (πήγαινε πάνω στο χαρτονόμισμα). Το samsung είναι εμφανώς ανώτερο και από τα δύο στα δείγματα καθώς όμως έχει iso 250 έναντι 1250 των άλλων (2,5 στοπ διαφορά που μάλλον το κατορθώνει λόγω καλύτερου f και καλύτερου ois). Το p10 όπως είπα είναι ελαφρά καλύτερο από το mi 6 (φαίνεται πάνω στο χαρτονόμισμα γράμματα κτλ) στο "λίγο φως" (υψηλά iso) λόγω της 2ης ασπρόμαυρης κάμερας που κάπως βοηθάει (να μην εξηγούμε πως το κάνει είναι συνδυασμός δύο ειδώλων). Στο φωτεινό δεν έχουν τόσες διαφορές με πάλι λίγο καλύτερο το s8 στο texture (iso 64 αντί 100 των άλλων δύο).

το mi 6 δεν έχει 3.5mm  :mad:  δεν ξέρω αν αναφέρθηκε..

Δημοσ.

Καλά από το p9 είναι ανώτερο. Άμα τις έβλεπες στο pc θα καταλάβαινες.

Είχα τόσο το mi5s όσο και το p9. Το mi5s ήταν σαφεστατα ανώτερο σε χαμηλό φωτισμό. Το αναφέρω γιατί το mi6 έχει πολύ παρόμοια απόδοση με το mi5s και αυτό το έχω δει σε συγκριτικό φίλου στο myphone. Τώρα με το p10 δεν ξέρω τι γίνεται.

Όπως και να χει... Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!! :lol:

Δημοσ.

Καλά από το p9 είναι ανώτερο. Άμα τις έβλεπες στο pc θα καταλάβαινες.

Είχα τόσο το mi5s όσο και το p9. Το mi5s ήταν σαφεστατα ανώτερο σε χαμηλό φωτισμό. Το αναφέρω γιατί το mi6 έχει πολύ παρόμοια απόδοση με το mi5s και αυτό το έχω δει σε συγκριτικό φίλου στο myphone. Τώρα με το p10 δεν ξέρω τι γίνεται.

Όπως και να χει... Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!! :lol:

Μα (και) σε PC τις βλέπω και το p9 (στο τεστ το αδελφάκι honor 8 δλδ ίδια κάμερα) είναι καλύτερο από το mi 6 στα βραδινά (πήγαινε πάνω στο χαρτονόμισμα να δεις το texture) αν και το iso είναι 0,2 μεγαλύτερο στο mi6 (για κάποιο λόγο). Εδώ βέβαια το p9 (honor 8) εμφανίζεται καλύτερο και από το p10

Τώρα βέβαια ίσως σε κάποιες συνθήκες να μπερδεύονται τα πράγματα ή να βλέπουμε αυτό που θέλουμε (και οι δύο) ή απλά μπορεί να πέσουμε σε "ελαττωματικό" κομμάτι (είχα xiami redmi 2 pro που εγώ επισκεύασα την κάμερα που δεν εστίαζε στο άπειρο και έβγαινα όλα θολά). . Δραματικές διαφορές δεν θυμάμαι πάντως. 

Δημοσ.

Το συγκριτικό του gsm δεν αρκεί. Πίστεψέ με. Πέραν ότι διαφέρουν οι συνθήκες διαφέρουν και τα modes αλλά και updates.

Θα σου στείλω σε pm (να μην χαλάμε το thread) φωτογραφίες που έχω τραβήξει και θα καταλάβεις... Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει εξαιρετική κάμερα το p9 με τα ακόμα πιο εξαιρετικά modes.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ θερμά τον ts!

Τσίμπησα κι εγώ ένα στο ταμείο δεν το πίστευαν.Αυτό και το DJI spark combo από το Gearbest στα 466 με EU express ήταν κάτι που ήθελα καιρό τωρα όπότε γλύτωσα αρκετά χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα ένας γνωστός το πήρε πριν μια ώρα από cosmos Θεσσαλονίκη έχει και ένα εκθεσιακό αλλά δεν με ενθουσίασε που το είδα δεν ξέρω αν έχει και άλλα σφραγισμένα στο εκθεσιακό αναφέρει τιμή 299

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει, εάν βρεθεί κάποιο, θα το εκτιμούσα πολύ. Καφεδάκι κλπ κερασμενο εννοείται. Ένα π μήνυμα αρκεί. Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περιμένω πόσο καιρό να πέσει η τιμή και οι καραγκιόζηδες κάνουν στα μουλωχτά τις καλές προσφορές. Ξεφτίλες απλά...

Και μια μέρα δε μπήκα insomnia εντομεταξυ και το ειδα καθυστερημένα :P

Edit: Όταν λετε οτι βγαινει το 6s σε λιγες μερες, για ποσες λιγες μιλαμε; Αν ερθει συντομα και Ελλαδα επισημα, πιστευω θα ριξουν το 6αρι αν όχι στα 300, αντε στα 350. Ηδη επεσε ενα 50αρικο απο προχτες. 

Επεξ/σία από .::NikoS::.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...