actionmarata Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 όχι δεν εχει αλλά ποιος χρησιμοποεί ραδιοφωνο;;; Εγώ πολύ. Βασικός λόγος επιλογής κινητού. 2
manosmanos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν είπα δεν ειναι καλη προσφορά απλα είπα δεν ειναι τρελη .. Εμενα μου μοιάζει πολυ με s7
ziaba Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν είπα δεν ειναι καλη προσφορά απλα είπα δεν ειναι τρελη .. Εμενα μου μοιάζει πολυ με s7μην το ξαναπείς
deadp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό ή το xz1 με επιστροφή; Ένα 20€ διαφορά έχουν...
ziaba Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό ή το xz1 με επιστροφή; Ένα 20€ διαφορά έχουν... εννοείται sony... θέλει και ρώτημα; 1
shamrock1404 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό ή το xz1 με επιστροφή; Ένα 20€ διαφορά έχουν... Πού?
Billator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχει ένα στον άγιο Δημήτριο αλλά στην αρχική τιμή. Τα συμπεράσματα δικά σας Αν διαβαζες το μήνυμα που έγραψα πιο πριν κ σε εμένα έτσι είπαν επέμενε κ έντονα ο υπάλληλος. Το πήγα στο ταμείο κ το έβγαλε 299€
af8artos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά το θέμα κατάντησε γραφικό....έλεος πια!!! Είμαι μέλος στο insomnia σχεδόν 12 χρόνια με 100 αξιολογήσεις...θα παίζουμε τώρα με τα λόγια αν η τιμή ήταν αληθινή? στοιχεία και φώτο απο την αποδειξη? Μήπως να δώσουμε και Ε1?? Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.... Καλορίζικο σε όσα παιδιά βοήθησα και απέκτησαν σε αυτή την σούπερ τιμούλα αυτό το καταπληκτικό κινητό... 8
keysmith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλό κινητό και στα 299€ από Ελλάδα είναι σούπερ προσφορά. Δυστυχώς δεν βγαίνει πουθενά στον κόσμο με b20 και για κάποιους (ειδικά με wind αλλά και με τις άλλες) είναι dealbreaker. Στην Κομοτηνή και Αλεξ/πολη αν έχεις wind/q και δεν έχει b20 τότε απλά δεν έχεις 4g και πας σε 3g που σέρνεται. Και δε μιλάμε για κανενα χωριό στο βουνό. Μιλάμε για πρωτεύουσες νομών. Εννοείται σε "επαρχιακά" μέρη την χρειάζεσαι επίσης και περισσότερο μάλιστα. Οι χρήστες βέβαια cosmote/voda θα δούν διαφορά και αυτοί. θα υπάρχουν κάποια μέρη που δε θα πιάνουν 4g ενώ άλλοι με b20 θα πιάνουν αλλά αυτά τα μέρη θα είναι σημαντικά λιγότερα από ότι σε wind. 2
xristospap Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στον Άγιο Δημήτριο υπήρχαν δύο στις 4:00. Το ένα το πήρα στην τιμή 299. Δεν υπήρχε κανένα δείγμα και η πωλήτρια στην αρχή που το ζήτησα δεν το έβρισκε στο σαιτ τoυ public, αλλά το βρήκε στην αποθήκη του καταστήματος. Μην συγχύζεστε, αυτά που γράφουν οι προηγούμενοι είναι αλήθεια: Οι πωλήτές δεν ξέρουν για την προσφορά. Η τιμή είναι σωστή 299 για την έκδοση των 64 gb. Το πήρα για την κόρη μου, αλλά όπως βλέπω έχει πρόβλημα η wind. Είναι μόνο για το ίντερνετ; Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης, αν ξέρετε, πόση ώρα θέλει φόρτιση η μπαταρία την πρώτη φορά;
ziggy_stardust Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά έλεος με αυτή την 800αρα μπάντα. Και στην τελική πιο έχει wind?!! την 800αρά προδευτικά θα την χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες όλο και περισσότερο. απλώς αρχικά η wind επένδυσε παραπάνω σε αυτήν για να αναβαθμίσει το μέτριο δικτυό της. επίσης στις περισσότερες ευρωπαικές πόλεις η 800άρα μπάντα είναι η βασική μπάντα για το 4G. οπότε είναι σημαντικό είτε έχεις wind είτε όχι. 2
vixos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά καλό χρυσό το mi 6 , ειδικά για 299ευρώ, αλλά μην το συγκρίνετε με άλλες ακριβές ναυαρχίδες , πχ s8 ... Ιεροσυλία. Οθόνη και κάμερα, ειδικά κάμερα είναι η μέρα με την νύχτα.
shamrock1404 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στον Άγιο Δημήτριο υπήρχαν δύο στις 4:00. Το ένα το πήρα στην τιμή 299. Δεν υπήρχε κανένα δείγμα και η πωλήτρια στην αρχή που το ζήτησα δεν το έβρισκε στο σαιτ τoυ public, αλλά το βρήκε στην αποθήκη του καταστήματος. Μην συγχύζεστε, αυτά που γράφουν οι προηγούμενοι είναι αλήθεια: Οι πωλήτές δεν ξέρουν για την προσφορά. Η τιμή είναι σωστή 299 για την έκδοση των 64 gb. Το πήρα για την κόρη μου, αλλά όπως βλέπω έχει πρόβλημα η wind. Είναι μόνο για το ίντερνετ; Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης, αν ξέρετε, πόση ώρα θέλει φόρτιση η μπαταρία την πρώτη φορά; Άρα, γιατί το πήρες? Κι εγώ, περίπου εκείνη την ώρα, έμαθα τη προσφορά στο ίδιο κατάστημα (public metro mall) αλλά έπειτα από σκέψη και με γνώμονα το 2χρονο συμβόλαιο wind, είπα να μη προχωρήσω..
aristarhos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Άρα η προσφορά ήταν ας πούμε Easter Egg.Κρυφή. Aλλιώς θα τα έπαιρναν όλα οι υπάλληλοι του Public
Genatos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά καλό χρυσό το mi 6 , ειδικά για 299ευρώ, αλλά μην το συγκρίνετε με άλλες ακριβές ναυαρχίδες , πχ s8 ... Ιεροσυλία. Οθόνη και κάμερα, ειδικά κάμερα είναι η μέρα με την νύχτα. Άλλο 550€ και αλλο τα 299€... Νομιζω στο value for money αναφερονται περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις