Προς το περιεχόμενο

(Smartphone) Xiaomi mi 6 - 299 ευρώ Public !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ αυτό όμως έχει την b20 (800αρα μπάντα ) για τα κινητά της wind?

Ρε παιδιά έλεος με αυτή την 800αρα μπάντα. Και στην τελική πιο έχει wind?!!
  • Like 2
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με αρχική 799€ το είχαν ; Ακούω από το πρωί στη τηλεόραση για ένα smartphone, που από 799€ το δίνουν 299€ και δε μπορώ να βρω ποιο είναι ;

μηπως ειναι το lenovo phab 2 pro ? νομιζω αυτο ειχε μια τρελη αρχικη τιμη λογο augmented reality ...αλλα σαν συσκευη δεν αξιζει

Δημοσ.

μηπως ειναι το lenovo phab 2 pro ? νομιζω αυτο ειχε μια τρελη αρχικη τιμη λογο augmented reality ...αλλα σαν συσκευη δεν αξιζει

Στην αρχή εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλά εκείνο το δίνουν 249€, όχι 299€.

Δημοσ.

Με αρχική 799€ το είχαν ; Ακούω από το πρωί στη τηλεόραση για ένα smartphone, που από 799€ το δίνουν 299€ και δε μπορώ να βρω ποιο είναι ;

499

Δημοσ.

για vodafone χρεαζεται η b20?

Ολες οι εταιριες παιζουν σε ολες τις μπαντες. Εξαρταται λοιπον απο την περιοχη στην οποια βρίσκεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

για vodafone χρεαζεται η b20?

όλες οι εταιρίες εκπέμπουν lte σε b20(800Mhz) άλλα σ αυτή την τιμή δεν κοιτάς τέτοιες λεπτομέρειές

• Like 5
Δημοσ.

ναι αλλα εγω πηγαινω συχνα στο χωριο μου και γενικα 2ημερα κτλ κ ενα αλλο χιαομι που ειχα χωρις 800αρα δεν επιανε Η+ μονο Η και Ε  κ αργουσε πολυ το Internet,Ουτε στην δουλεια μου κτλ,Κοντα στο σωτηρια στην αθηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι βρίσκετε mi6 299€ και ψάχνετε για B20 με αφήνει άφωνο. ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ, και μετά του κολλάτε εξωτερική κεραία.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 17
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...