Προς το περιεχόμενο

αγορά budget smartphone ~80€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στη παρέα,

είμαι σε αναζήτηση ενός budget smartphone μέχρι 80€!

Χρήση κλήσεις με πολύωρη ομιλία, internet, facebook και viber. Απο φωτογραφική ότι πιο αξιόλογο γίνεται.

οθόνη 5 και άνω (ιδανικά 5,5")

προορίζεται για δώρο, οπότε αγορά απο Κίνα μάλλον δεν προλαβαίνω να παραλάβω (το θέλω μέχρι τα Χριστούγεννα).

Βλέπω το xiaomi redmi 4A στα 100 (δεν έχω καρτα eurobank να έπαιρνα την επιστροφή της προσφοράς) για το οποίο δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο να μπορει να το ανταγωνιστεί στα λεφτά του.

Δεν θέλω όμως να ξεπεράσω το budget μου, οπότε και ρωτάω για καμιά επιπλέον προταση (δεκτή και η πρόταση για μεταχειρισμένο)

Δημοσ.

Καλησπερα γνωμη παρε το xiaomi redmi 4A που με αγορα απο γερμανο με χρηση καρτας eurobank σου παει στα 80 κοντα!

δεν έχω κάρτα eurobank όμως!!!

Δημοσ.

Βλέπω μια καλη τιμή εδώ...χαμηλότερη τιμή απο Κίνα είναι 63€.

https://www.skroutz.gr/s/13352031/Ulefone-S7-16GB.html

Δεν το συνιστώ όμως.Εγώ παρήγγειλα αυτό για την κόρη μου αν θέλεις να ανεβασεις λίγο το budget,καλη οθόνη,design και κάμερα.

https://www.skroutz.gr/s/12884385/Ulefone-S8-Pro-16GB.html

Αν ζητάς ταχύτητα το Xiaomi 4a που αναφέρθηκε έχει καλυτερο επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα το leagoo m8 είναι πανέμορφο αλλά 3g και με απαρχαιωμένο επεξεργαστη. Απο οθόνη και ήχο όμως άριστο και έχει επιπλέον gorilla glass. Πάντως το ulefone s8 pro το παρέλαβα, το δούλεψα λίγο και είναι αξιόλογο σε design, ταχύτητα και κάμερα.

Δημοσ.

καλησπέρα στη παρέα,

είμαι σε αναζήτηση ενός budget smartphone μέχρι 80€!

Χρήση κλήσεις με πολύωρη ομιλία, internet, facebook και viber. Απο φωτογραφική ότι πιο αξιόλογο γίνεται.

οθόνη 5 και άνω (ιδανικά 5,5")

προορίζεται για δώρο, οπότε αγορά απο Κίνα μάλλον δεν προλαβαίνω να παραλάβω (το θέλω μέχρι τα Χριστούγεννα).

Βλέπω το xiaomi redmi 4A στα 100 (δεν έχω καρτα eurobank να έπαιρνα την επιστροφή της προσφοράς) για το οποίο δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο να μπορει να το ανταγωνιστεί στα λεφτά του.

Δεν θέλω όμως να ξεπεράσω το budget μου, οπότε και ρωτάω για καμιά επιπλέον προταση (δεκτή και η πρόταση για μεταχειρισμένο)

Περιοχή? για πρόταση μεταχειρισμένου?

Δημοσ.

Ουπς.. εδώ χρωστάω μια απάντηση!

Μεταμόρφωση Αττικής

Οκ άμα δω τπτ θα ποσταρω παίζει ένα 4α αλλά στην ξεσσαλονίκη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...