Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι...Εχω εναν φιλο ο οποιος εχει φτιαξει λογαριασμο στο insomnia αλλα δεν μπορει να κανει αναζητηση στο Forum ουτε να ποσταρει αγγελια. Μαλιστα τελευταια εχει ξεχασει και τον κωδικο και οσο κι αν προσπαθει να κανει ανακτηση στεκεται αδυνατον.

Με ποιον μπορει να επικοινωνησει για να λυθει το θεμα? Στελνω εκ μερους του μιας και δεν εχει βγαλει ακρη πολυ καιρο τωρα.

Ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

Με το διαχειριστή, Hal9000. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, σε περίπτωση χαμένου κωδικού, όμως σίγουρη απάντηση εκείνος θα του δώσει.

Δημοσ.

Με το διαχειριστή, Hal9000. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, σε περίπτωση χαμένου κωδικού, όμως σίγουρη απάντηση εκείνος θα του δώσει.

Mαλλον ομως θα πρεπει να επικοινωνησω εγω μαζι του καθως ο φιλος εχει ξεχασει και τον κωδικο του.

Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το e-mail επικοινωνίας είναι [email protected]

Εναλλακτικά, γίνεται και μέσω site έτσι όπως είπες, αλλά αν προτιμά να επικοινωνήσει ο ίδιος, ας στείλει ένα e-mail.

edit: άκυρο, ρώτησα και από πλευράς μας δεν υπάρχει δυνατότητα να δούμε κανέναν κωδικό, είναι όλοι κρυπτογραφημένοι στη βάση δεδομένων. Υπάρχει όμως φόρμα ανάκτησης, που δίνει στο μέλος νέο κωδικό και μετά μέσω του προφίλ του τον αλλάζει και βάζει κάτι που να μπορεί να θυμάται κτλ.

Εδώ:

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=global&section=lostpass

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ιδιος λεει οτι μεσω της φορμας ανακτησης δεν εχει καταφερει να ανακτησει τον κωδικο του. Θα δοκιμασω πιο μετα απ το δικο μου pc με τα στοιχεια του γιατι λογικα καπου καποιο λαθος θα κανει. Και παλι ευχαριστω για την βοηθεια :)

edit: Τωρα καταφερα και του εκανα ανακτηση. Ειχε λιγο μπερδευτει....το θεμα ειναι οτι στην προσπαθεια του να μπει εφτιαξε και 2ο και ισως 3ο λογαριασμο, υπαρχει καποιος τροπος να σβηστουν τα διπλα του account? (πχ να σας δωσει το mail που εχει χρησιμοποιησει? )

Επεξ/σία από gazp
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, τους επιπλέον λογαριασμούς πρέπει να τους δηλώσει σε κάποιο συντονιστή ή το διαχειριστή ώστε να διαγραφούν.

Δημοσ.

Ναι, τους επιπλέον λογαριασμούς πρέπει να τους δηλώσει σε κάποιο συντονιστή ή το διαχειριστή ώστε να διαγραφούν.

Οκ, μόλις βγει μια άκρη με το πόσους και ποιους εχει φτιάξει, θα ενημερώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...