Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να παρω μια καρτα σαν του τιτλου. Ποια υλοποίηση μέχρι 170 ευρώ προτείνετε;

Εχω MIDI-ATX Κουτι και αυτη την στιγμη εχω την r9 270 που ειναι 211mm σε μήκος. Κοιτούσα την Link.png Site: link μιας και ειναι η πιο οικονομικη αλλά και δυνατη απο τις OC. Την έχει κανεις απο δω;

Δημοσ.

Αυτή που γράφεις πάρε, επειδή είναι και σε πιο καλή τιμή. Οι διαφορές στην απόδοση δεν είναι εμφανείς φυσικά σε σχέση με τις άλλες o/c, η τιμή όμως είναι ένα κριτήριο σε αυτού του budget τις κάρτες.

Αγόρασέ την από quickshop λόγω καλής διαθεσιμότητας : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=786E6D4F-D6E3-45FF-85D1-A65FB15F1597

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή που γράφεις πάρε, επειδή είναι και σε πιο καλή τιμή. Οι διαφορές στην απόδοση δεν είναι εμφανείς φυσικά σε σχέση με τις άλλες o/c, η τιμή όμως είναι ένα κριτήριο σε αυτού του budget τις κάρτες.

Αγόρασέ την από quickshop λόγω καλής διαθεσιμότητας : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=786E6D4F-D6E3-45FF-85D1-A65FB15F1597

ευχαριστω για την απαντηση . Δεν ξερω αν την παρω απο κει γιατι θελω να την παραλαβω απο καταστημα και το συγκεκρημενο ειναι πολυ μακρυα μου και δεν βολευει.

Δημοσ.

Πού σε βολεύει, πού μένεις;

Υ.Γ. Μην περιμένεις πάντως σημαντικές διαφορές στην απόδοση σε σχέση με την 270 που έχεις. Ενημερωτικά στο γράφω.

Δημοσ.

Πού σε βολεύει, πού μένεις;

Υ.Γ. Μην περιμένεις πάντως σημαντικές διαφορές στην απόδοση σε σχέση με την 270 που έχεις. Ενημερωτικά στο γράφω.

το ξερω οτι δεν θα εχει τρελες διαφορες. αλλα η 270 μου εχει ψιλοπεθανει. μου δημιουργει προβληματα οταν παιζω.  Για αυτο αλλαζω. αλλιως δεν μια χαρα ημουν κ με την 270. Μενω αθηνα κεντρο.

Δημοσ.

Ε,τότε τί να σου κάνω...Θα  την πληρώσεις λίγο παραπάνω αφού θέλεις να παραλάβεις από κατάστημα στο κέντρο...

http://www.askadam.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/hardware/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDpalit-geforce-gtx1050-ti-4gb-dual-oc-ne5105ts18g1d.html

Τουλάχιστον είναι ετοιμοπαράδοτη (πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα όμως για επιβεβαίωση).

Το κατάστημα βρίσκεται στο Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά).

Υ.Γ. Το κέρδος της 1050ti σε σχέση με την r9 270 (εκτός από την απόδοση, που όμως είναι  μικρή όπως σου έγραψα για να δικαιολογεί τη μετάβαση), είναι η μισή σχεδόν κατανάλωση.

Δημοσ.

Ε,τότε τί να σου κάνω...Θα  την πληρώσεις λίγο παραπάνω αφού θέλεις να παραλάβεις από κατάστημα στο κέντρο...

http://www.askadam.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/hardware/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDpalit-geforce-gtx1050-ti-4gb-dual-oc-ne5105ts18g1d.html

Τουλάχιστον είναι ετοιμοπαράδοτη (πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα όμως για επιβεβαίωση).

Το κατάστημα βρίσκεται στο Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά).

Υ.Γ. Το κέρδος της 1050ti σε σχέση με την r9 270 (εκτός από την απόδοση, που όμως είναι  μικρή όπως σου έγραψα για να δικαιολογεί τη μετάβαση), είναι η μισή σχεδόν κατανάλωση.

και τα 2GB εξτρα VRAM. ευχαριστω. εχω ξανα ψωνησει απο το μαγαζι αυτο

• Like 1
Δημοσ.

το να διαβασεις λιγο παρακατω μαλλον ειναι κουραστικο εδω αναλυονται ολα οσα ρωτας...

Δεν καταλαβαίνω γιατι ειρωνευεσαι και πως συμπερανες κατι τετοιο. Τελικα Πηρα την Palit την Dual OC edition. Ευχαριστώ τον φιλο που βοήθησε με την επιλογή. Το θεμα μπορεί πλεον να κλείσει

http://www.insomnia.gr/topic/660456-gtx-1050-ti-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%89/

Δημοσ.

πάνωτς βλεπω αρκετές 1050ti να πουλιούνται μεταχειρισμένες και σε πολύ χαμηλή τιμή...

τι παίζει, τις πήραν οι άνθρωποι, απογητεύτηκαν από την χαμηλή απόδοση και τις σκοτώνουν; ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Παράξενο... εψαχνα στα μεταχειρισμένα πριν κανα 2 βδομαδες και δε ειχα βρει τπτ! Δεν νομιζω να ειναι λογω απογοητευσης. Ειναι πολυ Mainstream καρτα, παρα πολλοι την χρησιμοποιουν. Εγω τελικα πηρα Palit GTX1050ti Dual OC. Μεχρι στιγμης οτι εχω παιξει ειμαι ικανοποιημένος

Δημοσ.

εγώ είμαι ανάμεσα στο να πάρω μια 1050ti μεταχειρισμένη ή μια 1060 3gb (zotac amp μικρού μεγέθους) για χαλαρό gaming...

αφου θες χαλαρο Gaming Θα προτεινα GTX1050ti. Τι games παιζεις;

Δημοσ.

Κυριως στρατηγικης & rpg και εχω και τον ανηψιο μου που παιζει fifa/pes κτλ..

Τωρα στο ενα pc εχω μια 770 και στο αλλο λεω να βαλω ειτε μια 1050ti ειτε μια 1060 3gb μικρου μηκους γιατι ειναι μικρο και το κουτι.

Πιο futureproof ειναι η 1060, αλλα η zotac ποτ θελω κανει περιπου 240 ευρω.

Την 1050ti την βρισκω πολυ φτηνοτερα αλλα τη φοβαμαι λιγο... δεν ειμαι να αλλαζω καρτες συχνα.

Δημοσ.

Κυριως στρατηγικης & rpg και εχω και τον ανηψιο μου που παιζει fifa/pes κτλ..

Τωρα στο ενα pc εχω μια 770 και στο αλλο λεω να βαλω ειτε μια 1050ti ειτε μια 1060 3gb μικρου μηκους γιατι ειναι μικρο και το κουτι.

Πιο futureproof ειναι η 1060, αλλα η zotac ποτ θελω κανει περιπου 240 ευρω.

Την 1050ti την βρισκω πολυ φτηνοτερα αλλα τη φοβαμαι λιγο... δεν ειμαι να αλλαζω καρτες συχνα.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι futureproof η 1060 με τα 3GB VRAM. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με την 1050ti για τα Games που την θες. Οταν λες future proof δλδ πόσα χρονια να σου μεινει η καρτα; 2 ας πουμε ; εγω πιστευω θα μεβγαλει 1.5 χρονο στανταρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...