Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 450-550w ποιοτικού τροφοδοτικού είσαι ok. Δεν χρειάζονται περισσότερα watt.

Κοίταξε, είναι δυο τα τινά. Ή πηγαίνεις στην παρακάτω σύνθεση με r5 1400+rx580 4gb στα 750€ από το συγκεκριμένο μαγαζί όλα (κάνουν και συναρμολόγηση άν θέλεις). Με τα μεταφορικά υπολόγιζε 770€ σύνολο.

post-233997-0-15663400-1511599608_thumb.jpg

Η άλλη επιλογή ξεπερνάς αρκετά το budget, περίπου 100€ περισσότερα για να πας σε σύνθεση με r5 1600+rx580 8gb.

Δημοσ.

rx580 4gb ή την gtx 1060 που πρότεινες πριν?

εσύ ποιός είσαι;

Δημοσ.

εσύ ποιός είσαι;

lol. Απλώς και γω θέλω να πάρω pc σε αυτό το budget, μου άρεσε η σύνθεση που πρότεινε και τον ρώτησα κάτι 

Δημοσ.

lol. Απλώς και γω θέλω να πάρω pc σε αυτό το budget, μου άρεσε η σύνθεση που πρότεινε και τον ρώτησα κάτι

Πηρε οθονη που υποστηριζει freesync και για να λειτουργησει χρειαζεται amd καρτα γιαυτο του προτεινε 580.

Αν θες περισσοτερα ανοιξε νεο θεμα.

Δημοσ.

@vafkost αρχικά του πρότεινα 1060 κυρίως λόγω καλύτερης τιμής. Αργότερα ομως μου διευκρίνησε πως η οθόνη του διαθέτει λειτουργία amd freesync, και ετσι στην επόμενη σύνθεση μπήκε η rx580.

• Like 1
Δημοσ.

Κατόπιν (αν)ώριμης :lol: σκέψης το budget ανεβαίνει στα 850€  για κάτι όχι μόνο καλό αλλά και future proof, δε θέλω σε 2-3 χρόνια να κάνω περιορισμούς στα settings των παιχνιδιών. Οπότε νέες προτάσεις ευπρόσδεκτες. Υπενθυμίζω ότι πλέον έχω οθόνη με freesync.

Δημοσ.

Να αλλάξεις την μητρική με την m γιατί atx δεν παίρνει το συγκεκριμένο κουτί.

https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html

Eπίσης αυτό το κουτί έρχεται με έναν ανεμιστήρα πίσω χωρίς led, οπότε άν θες να του δώσεις λίγο φως όπως φαίνεται στις φωτογραφίες χτύπα αυτό http://www.e-shop.gr/aigo-z6-rgb-led-fan-120mm-3-pcs-p-PER.643689

Δημοσ.

Να αλλάξεις την μητρική με την m γιατί atx δεν παίρνει το συγκεκριμένο κουτί.

Σωστή η διόρθωση του radio, μπήκε στη σύνθεση η mATX από το ίδιο μαγαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...