Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά έτσι καταργείς την εγγύηση.. Εκτός αν είναι βιδωτό το φις (που συνήθως δεν είναι).

Ναι έχεις δίκιο, κάποιες εταιρίες το βρίσκουν σαν ευκαιρία για να μην σε καλύψουν στην εγγύηση αν και αυτό διορθώνεται αλλά όντως φασαρία. Η dyson και η APC πχ ξέρω εκ πείρας ότι δεν ασχολούνται εκτός και αν όντως φταίει η αλλαγή φις.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν σημασία μιας και μόλις παρέλαβα το σκουπακι και έχει τον μετασχηματιστή (110-230v => 9.2v 400ma) πάνω στο φις και όχι στην βάση, άρα αλλαγή φις δεν παίζει anyway.

από απόδοση τι βλέπετε ? το περιμένω απο amazon πιθανός σήμερα

Μόλις το δοκίμασα με την εργοστασιακή φόρτιση, μπόμπα είναι. Μικρό, ελαφρύ και τραβάει πολύ καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Η μπορείς απλά να αντικαταστήσεις το φις. Εγώ αυτό κάνω για να μην έχω τους ογκώδεις αντάπτορες και φις σε όσες συσκευές παίρνω από Αγγλία.

EDIT: η συγκεκριμένη συσκευή έρχεται με τον μετασχηματιστή πάνω στο φις, οπότε θέλετε αντάπτορα σίγουρα.

Συμφωνώ μαζί σου αν δεν με νοιάζει η εγγύηση (ή έχει λήξει). Βέβαια σε κάποιες συσκευές που εφερα απο αγγλια, ειδα οτι επάνω στο φις είναι και ασφάλεια τηξεως, οπου αυτα τα φις δεν τα πείραξα και απλά τους έχωσα adaptor. Δεν ειναι κακο να υπάρχει μια ασφάλεια ακομα. Η αλήθεια ειναι οτι παρολο που το uk φις ειναι γκουμουτσα που άρεσε η ιδεα του fused ανα συσκευή. 

Δημοσ.

από απόδοση τι βλέπετε ? το περιμένω απο amazon πιθανός σήμερα

Ναι έχεις δίκιο, κάποιες εταιρίες το βρίσκουν σαν ευκαιρία για να μην σε καλύψουν στην εγγύηση αν και αυτό διορθώνεται αλλά όντως φασαρία. Η dyson και η APC πχ ξέρω εκ πείρας ότι δεν ασχολούνται εκτός και αν όντως φταίει η αλλαγή φις.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν σημασία μιας και μόλις παρέλαβα το σκουπακι και έχει τον μετασχηματιστή (110-230v => 9.2v 400ma) πάνω στο φις και όχι στην βάση, άρα αλλαγή φις δεν παίζει anyway.

Μόλις το δοκίμασα με την εργοστασιακή φόρτιση, μπόμπα είναι. Μικρό, ελαφρύ και τραβάει πολύ καλά.

εγω να σου πω την αληθεια που το δοκιμασα με την εργοστασιακη λιγο απογοητευτηκα...το περιμενα πιο δυνατο...αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει άλλα τετοια οποτε δεν ξέρω...πάντως απο μια πρωτη δοκιμη αν δεν ακουμπουσε κατω το ρουξουνι στο πατωμα δεν ρουφουσε σκουπιδακια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...