defacer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρες, βλέπω κάτι black friday προσφορές στο amazon.de οι οποίες μου φαίνονται about right για αντικατάσταση του κινητού της συζύγου με κάτι καλύτερο. Τα χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν περισσότερο στο κινητό είναι κατά σειρά: κάμερα, οθόνη, αντίσταση στην κακομεταχείριση, αλλά βέβαια μετράει και το vfm της υπόθεσης για να μας δώσει αυτή τη ζεστή καταναλωτική black friday αίσθηση που τόσο μας έλειψε από πέρσι. Για μένα το Honor είναι άγνωστη ποσότητα, αλλά ο ίδιος χρησιμοποιώ ένα S7e από το οποίο είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Τι λέτε ανάμεσα στα δύο; ΥΓ έχω απορρίψει το Xperia XZ1 της ελληνικής προσφοράς στα 400 ως σαφώς υποδεέστερη επιλογή, μήπως υπάρχει και κάτι άλλο σ' αυτή την κατηγορία που θα έπρεπε να είχα λάβει υπόψη;
dimips Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αφού είναι για τη σύζυγο πάρε το S7 κατά τη γνώμη μου. Είναι αυτό που θα εκτιμήσει περισσότερο λόγο κάμερας, οθόνης και μάρκας αν δεν ασχολείται με τεχνολογία.
newnick Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Να ξέρεις ότι το honor μαζεύει πάρα πολλές δακτυλιές λόγο του τζαμιού που έχει. Αν βάλει θήκη πάλι αυτό δεν την επιρρεάζει. Επίσης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τα huawei P9 για πιο φτηνό ή P10 αν θέλεις να ανέβεις λίγο στο budget. Τα έχω πάρει σε γυναίκες στο σόι και έχουν μείνει τρομερά ευχαριστημένες λόγο κάμερας.
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρες, βλέπω κάτι black friday προσφορές στο amazon.de οι οποίες μου φαίνονται about right για αντικατάσταση του κινητού της συζύγου με κάτι καλύτερο. Τα χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν περισσότερο στο κινητό είναι κατά σειρά: κάμερα, οθόνη, αντίσταση στην κακομεταχείριση, αλλά βέβαια μετράει και το vfm της υπόθεσης για να μας δώσει αυτή τη ζεστή καταναλωτική black friday αίσθηση που τόσο μας έλειψε από πέρσι. Για μένα το Honor είναι άγνωστη ποσότητα, αλλά ο ίδιος χρησιμοποιώ ένα S7e από το οποίο είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Τι λέτε ανάμεσα στα δύο; ΥΓ έχω απορρίψει το Xperia XZ1 της ελληνικής προσφοράς στα 400 ως σαφώς υποδεέστερη επιλογή, μήπως υπάρχει και κάτι άλλο σ' αυτή την κατηγορία που θα έπρεπε να είχα λάβει υπόψη; Δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/8797638/HTC-10-32GB.html αν δεν πρόλαβες. 1
ziaba Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Να ξέρεις ότι το honor μαζεύει πάρα πολλές δακτυλιές λόγο του τζαμιού που έχει. Αν βάλει θήκη πάλι αυτό δεν την επιρρεάζει. Επίσης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τα huawei P9 για πιο φτηνό ή P10 αν θέλεις να ανέβεις λίγο στο budget. Τα έχω πάρει σε γυναίκες στο σόι και έχουν μείνει τρομερά ευχαριστημένες λόγο κάμερας. ενω το s7 δεν εχει τζαμι που μαζευη δαχτυλιες
eidikos33 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ποιο εχει καλυτερη καμερα το s7 η το htc 10?
ziaba Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ποιο εχει καλυτερη καμερα το s7 η το htc 10? ίδιες είναι άπλα του s7 δείχνει ένα τικ καλύτερή λόγω ρυθμίσεων και του σοφτ που υπογραμμίζει την λεπτομέρεια και επεμβαίνει στα χρώματά τα κάνει πιο έντονα απ ότι είναι (σε κάποιους δεν αρέσει αυτό) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα