demolutioner Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 εγω μπαινω μεσα κ δεν βρισκω πουθενα να λεει για ενεργοποιηση, που ειναι η προσφορα??
antbyron Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 εγω μπαινω μεσα κ δεν βρισκω πουθενα να λεει για ενεργοποιηση, που ειναι η προσφορα?? Και εγώ το ίδιο έχω πάθει, το πρόβλημα είναι η εφαρμογή που δεν συγχρονίζει σωστά και για αυτό δεν φαίνεται η προσφορά. Γενικά η εφαρμογή όπως γράψαν και παραπάνω είναι χάλια.
Hapatingo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον ήταν περιορισμένα κομμάτια άντε και του χρόνου!!
aristidis540 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Που το ενεργοποιούμε? μέσα στην εφαρμογή πατάμε το ΤΩΡΑ Υπηρεσίες και μετά πάμε στις πρόσφορες.
stefanidisg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τελικά εμφανίζετε η προσφορά, και άλλες προσφορές μόνο με δεδομένα. Κλείστε το wifi και ανοίξετε τη εφαρμογή, τότε θα εμφανίσει την προσφορά.
antbyron Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εμένα ξεμπλόκαρε και με το wifi και την πήρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 εγω μπαινω μεσα κ δεν βρισκω πουθενα να λεει για ενεργοποιηση, που ειναι η προσφορα?? Που το ενεργοποιούμε? Τηλ στο 1330 και πατάς το 9
JOHN ONLY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς γιατί δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το φορητό σημείο προσβασης; Ο υπολογιστής συνδέεται αλλά δεν μπαίνει στο ιντερνέτ. Με άλλη κάρτα που βάζω στο κινητό και κάνω φορητό σημείο είναι όλα κομπλέ. 1
KiriosD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορούσες να ρωτήσεις και στο άλλο το θέμα με τις τοστιέρες άμα ξέρουν κάτι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα