Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας! Έχω σχεδόν καταλήξει στο Fiesta 5d Titanium Diesel 120hp (Το πετρέλαιο για πολλούς δικούς μου λόγους) και μάλλον θα το πάρω και σε λευκό χρώμα. 

Θα κοστίσει κοντά στα 17.000 αλλα το επιτόκιο ειναι εξαιρετικά χαμηλό, μόλις στο 2,59% μαζί με όλες τις εισφορές. 

8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Σερβις ανα 2 χρόνια ή 30.000χλμ

Δεν εχει τελη κυκλοφορίας.

Πραγματική κατανάλωση κάτω απο 5 λιτρα πετρελαίου ανα 100χλμ (στις διαδρομές που κυκλοφορώ με τον τρόπο που οδηγώ)

Παρατηρηση: Μην τυχον και το πας ανα 2 χρονια θα την πατησεις....

Λαδακι καθε 10.000χλμ και σερβις καθε χρονο.

Επισης επειδη χαζευα το διαφημιστικο του συγκεκριμενου τα 8 χρονια ειναι επεκταση εγγυησης.Σ δινει 2 χρονια αρχικα και εσυ το επεκτεινεις με οριο 100.000 χλμ αποτι γραφει.

Δημοσ.

Παρατηρηση: Μην τυχον και το πας ανα 2 χρονια θα την πατησεις....

Λαδακι καθε 10.000χλμ και σερβις καθε χρονο.

Επισης επειδη χαζευα το διαφημιστικο του συγκεκριμενου τα 8 χρονια ειναι επεκταση εγγυησης.Σ δινει 2 χρονια αρχικα και εσυ το επεκτεινεις με οριο 100.000 χλμ αποτι γραφει.

Ναι ναι... φυσικά κάθε χρόνο λάδια και ένας γενικός έλεγχος...

Είναι 2+6 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύση για μηχανολογικά-ηλεκτρολογικά μέχρι 100,000 χλμ

Δεν έχει τέλη, συνολικό επιτόκιο 2,59% και μια γεναία έκπτωση καθώς εινια και τέλος χρονιάς...

• Like 1
Δημοσ.

Στην πρώτη επαφή που είχα πήρα προσφορά με πινακίδες στα 17.388

Πήγα με αυτή την προσφορά σε άλλη αντιπροσωπία και μου έκανε 16.688 + φιμέ + κανονική ρεζέρβα

Πήγα ξανά στην πρώτη αντιπροσωπία και με παζάρι κτλ πέσαμε στα 16.075 τελική τιμή χωρίς κανενα δώρο.

Οπότε η συνολική έκπτωση είναι περιπου 1.300 

Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή. Να χαρείς το αυτοκίνητό σου! Αν αποφασισω να το αγοράσω, θα χρειαστώ τις συμβουλές σου!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα με αυτή την προσφορά σε άλλη αντιπροσωπία και μου έκανε 16.688 + φιμέ + κανονική ρεζέρβα

Πήγα ξανά στην πρώτη αντιπροσωπία και με παζάρι κτλ πέσαμε στα 16.075 τελική τιμή χωρίς κανενα δώρο.

Γιατί δεν πήγες ξανά στη δεύτερη αντιπροσωπεία μετά; :D

Καλοτάξιδο να είναι, ωραίο αμάξι και ωραίο χρώμα!

• Like 2
Δημοσ.

Το Suzuki s-cross που έχω μπανισει εγώ, τι σας λέει; για την τιμή του (κάτω από 17.000) φαίνεται πολύ καλή προσφορά σε βενζινοκινητηρα!

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι η κανονική ρεζέρβα;

Δημοσ.

Τι είναι η κανονική ρεζέρβα;

Συνήθως τα αυτοκίνητα τα καινούργια τουλάχιστον στην πλειοψηφία έρχοντε με κάποιο κιτ επισκευής σε περίπτωση που σκάσει το λάστιχο, είτε υπάρχει ένας μικρός εφεδρικός τροχός μειωμένων δυνατοτήτων για να τον αλλάξεις σε περίπτωση που πάθεις κάτι, αυτό που λέει το παλικάρι πιο πάνω είναι πλεον προερετικός εξοπλισμός (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή πώλησης του αυτοκινήτου) και αντί των προηγούμενων δυο βάζεις κανονικό τροχό ίδιου μεγέθους και δυνατοτήτων με τον τροχούς που έχει το αμάξι.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην καλοριζικο!Ερωτηση:Τα 8 χρονια που δινει η ford δεν εχουν περιορισμο χιλιομετρων? π.χ η toyota σου λεει 6 χρονια εγγυηση η 180.000 χιλιομετρα οποιο ερθει πρωτο.

Δημοσ.
Στις 2.1.2018 στις 10:11 ΜΜ, giorgosvet είπε

Καταρχην καλοριζικο!Ερωτηση:Τα 8 χρονια που δινει η ford δεν εχουν περιορισμο χιλιομετρων? π.χ η toyota σου λεει 6 χρονια εγγυηση η 180.000 χιλιομετρα οποιο ερθει πρωτο.

Πανω γραφει για 100Κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...