petran91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους,πήρα το κουτί της προσφοράς στο eshop (Fractal Design Mini C) και μιας και έδωσα το συνδιασμό κουτί-μητρική που έχω τώρα, χρειάζομαι μητρική για το σύστημα μου.Προυποθέσεις να είναι mATX, και θέλω να έχει πάνω headers για να ελέγχω τα ανεμιστήρια του κουτιού ώστε να μην μπλέκω με πατέντες με το τροφοδοτικό αν θέλω να μην δουλεύουν στο 100%. SLI δεν πρόκειται να κάνω, αλλά έχω δρομολογήσει αναβάθμιση και της κάρτας γραφικών αν αυτό παίζει ρόλο.Έπεσε το μάτι μου σε αυτήν:https://www.skroutz.gr/s/7437208/Asus-Maximus-VIII-Gene.htmlΔεδομένης της καλής της τιμής, και ότι στο μέλλον θα μου επιτρέψει απλά να βάλω έναν ξεκλείδωτο επεξεργαστή για αναβάθμιση είναι καλή αγορά? Επειδή το κουτάκι έχει και παράθυρο θέλω να είναι και κάπως όμορφη η μητρική καταλαβαίνετε. Επίσης το budget είναι οριακά 120€ και μόνο για αυτήν την μητρική. Αν δεν είναι καλή αγορά σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να παίξουμε στο 100αρικο μαξ.Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα