poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 αρα α.παιρνεις απο το dslam της forthnet που ειναι μεσα στο αστικο κεντρο. β.μπορει το καλωδιο να μην ειναι ουτε 100 μετρα ουτε 150 αλλα για χ ψ λογω να ειναι παραπανω. γ.οπως ειπαμε καλο ειναι να εχεις σωστα την καλωδιωση. δ.πρεπει να δεις ειτε εσυ ειτε ο παροχος απο που ερχεται αυτο το Noise.αν συγχρονιζεις και πανω και κατω το ιδιο μπορει και το Noise αυτο να ειναι απεξω.βεβαια οπως ειπαμε και πιο πανω και το Noise να διορθωθει δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι θα παιξεις 50 διοτι πραγματι μπορει να μην εισαι 150 μετρα.οπως μπορει απλα ο χαλκος να ειναι ψιλο χαλια.μπορει και απλα μερικα ζευγαρια να ειναι χαλια και με καποιο καλυτερο ζευγαρι να παιξεις καλυτερα.αλλα ο οτε δεν μετραει αν παιζεις 50 και αν δεν παιζεις σου αλλαζει ζευγαρι.για να αλλαχτει ειτε πρεπει να το ζητησει ο παροχος που το πληρωνει και δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερο ή θα πρεπει ο οτε να βρει προβλημα στις ηλεκτρικες μετρησεις.αν τωρα το προβλημα σου ειναι και παροδικο ειναι ενα θεμα. Σωστά παιδιά. Το noise το βλέπω στην τηλεφωνική γραμμή που δεν μπορώ να ακούσω τον εαυτό μου. Θα με συγχωρέσετε αλλά οι τεχνικές μου γνώσεις είναι χαμηλές σε σχέση με τις δικές σας. Έχω Forthnet VDSL "μέχρι 50" όπως σωστά είπατε. Και επίσης το Α/Κ είναι στο δίπλα τετράγωνο οπότε τα 100 μπορεί να είναι και 150 μέτρα οπότε και σε αυτό έχετε δίκιο. Το θέμα είναι ότι μου είπαν ότι παίρνω γραμμή από το Α/Κ και είπα μια που πριν με ADSL χτυπούσα 21,5 στα 24 θεώρησα κουφό να χτυπάω 38,5 στα 50 με VDSL και βελτιωμένη τεχνολογία. Ελπίζω να μην σας κούρασα Ευχαριστώ επισης οτι χτυπουσες 21 στα 24 Mbit με adsl δεν σημαινει οτι θα πετυχεις 50 με το vdsl.το adsl παιζει σε μικροτερο φασμα συχνοτητων οποτε μπορει να εχει καποιο θεμα ο χαλκος απλα να μην επηρεαζε τοσο τα φασματα του adsl.ενω το vdsl ειναι πιο απαιτητικο και για αυτο θελει και σωστη καλωδιωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα