Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και θα διαγραφεί αυτό...

Σήμερα που ετοιμάστηκα να σκανάρω το νετ... δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο πουθενά
ψίχουλα στα αμαζον, η κινα συνεχίζει τα κόλπα της με της διπλάσιες αρχικές τιμές, με τις τελικές τιμές να είναι φυσιολογικές χωρις ίχνος αξιόλογου κέρδους

Μόνο ορισμένα προϊόντα βγαίνουν να είναι somewhat προσφορές, τίποτα συνταρακτικό πουθενά

black friday στο murica σημαίνει ξεστοκάρισμα για προετοιμασία χριστουγέννων και νέου έτους, εδώ είναι ένα παιχνίδι για marketing και να τραβήξουν ανυποψίαστους καταναλωτές στο κατάστημα ή και ταμείο
  • Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το τραγικό είναι ότι γίνεται και από ξένες εταιρείες και μάλιστα σε ρούχα που είναι άλλο το περιθώριο κέρδους. π.χ. Το παρακάτω παντελόνι έχει 2 μήνες τώρα με αυτή την τιμή. Τώρα παρουσιάζεται σαν προσφορά bf. Τραγικοί όλοι τους. Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα νας

https://www.spartoo.gr/mobile/Dockers-D-ZERO-STRETCH-SATEEN-x291063.php?anchor=1#haut_prodcard

Το τραγικό είναι ότι γίνεται και από ξένες εταιρείες και μάλιστα σε ρούχα που είναι άλλο το περιθώριο κέρδους. π.χ. Το παρακάτω παντελόνι έχει 2 μήνες τώρα με αυτή την τιμή. Τώρα παρουσιάζεται σαν προσφορά bf. Τραγικοί όλοι τους. Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα νας

https://www.spartoo.gr/mobile/Dockers-D-ZERO-STRETCH-SATEEN-x291063.php?anchor=1#haut_prodcard

• Like 1
Δημοσ.

Χαμηλές προσδοκίες υπήρχαν, αλλά φέτος είναι χειρότερα και από πέρσι.

Αν εξαιρέσω 1-2 κινητά και 1-2 τηλεοράσεις (με το ζόρι) δεν υπήρχε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ονειρο ητανε και παει :P

Ούτε μια προσφορά της προκοπής δεν έχω βρει να τιμήσω το έθιμο που λένε. Παντού υπερκοστολογηση. Μόνο σε τηλεοράσεις έπαιξαν προσφορές. Όχι όμως λόγω καταστημάτων αλλά λόγω προσφοράς των εταιρειών εξου και οι ίδιες τιμές σε όλους τους μεγάλους του χώρου.

• Like 2
Δημοσ.

Άλλη δουλειά δεν είχαν τα καταστήματα την Black Friday για να πουλήσουν κάτω του κόστους. Μια κουταμαρα είναι με 5-10 κράχτες για να σε πάει από τους μαγαζί και στο hype πάνω να σου πουλήσουν και ένα πολυμπριζο

• Like 4
Δημοσ.

και εξω δεν παιζει τίποτα φοβερό...

παλι καλα που υπηρχε και η 11.11 και πηρα 4-5 μικροπραγματα της xiaomi, γιατι προς το παρόν στην BF ειμαι ακομα στις μηδεν αγορές.

Δημοσ.

Ξύπνησα πρωι για να παω στα public χαλκιδας μπας και προλάβω καποιες απο τις προσφορες.Φτανω 9 παρα και παω για το ps4 στα 250 ευρω για τον αδερφο μου."Μας τελείωσε".Παω για την ετησια καρτα psplus 45 ευρω."Μας τελειωσε".Παω για την προσφορα του xbox controller με το στικακι για pc.Δεν το ειχαν φερει καν και ο υπαλληλος μου πρότεινε να παω αυριο να το παραγγείλουμε στην πιο ακριβη τιμη εννοείτε εκτός black friday.Εντωμεταξύ ειχε και αγνοια οτι ηταν σε προσφορά.Εμενα ρώτησε.Τα tablet και τα λαπτοπ ολα λερωμένα και μεσα στην σκονη.Τις προσφορες και τις τιμες τις ψαχεις με μεγεθυντικό φακό και για να τις δεις πρεπει να σηκωσεις ολοκληρες κουτες κλασικα για να βρεις το barcode με την τιμη.9 παρα το πρωί ολα αυτά!!!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή το ψυγείο παρέδωσε πνεύμα, είμαι εδώ και 3 βδομάδες σε αναζήτηση ψυγείου. Εψαξα, έψαξα και τελικά στάμπαρα 2 ψυγεία. Τιμή στα 500 ευρώ περίπου, λέω και εγώ, άντε ας περιμένω το Black Friday, μπας και πετύχω καλύτερη τιμή. Τελικά κατεβαίνει στα 429 προχθές.. λεώ εδώ είμαστε. Κοιτάω και στην εξέλιξη τιμής στο σκρουτζ πριν βάλω την παραγγελία και βλέπω ότι πριν από 2 μήνες ήταν σε προσφορά στα 399 από την ίδια μεγάλη αλυσίδα και εγώ χαιρόμουν σαν μπουφος ότι πέτυχα προσφορά.

Μόνοι βγάζουν τα μάτια τους. Μια φορά, δυο φορές... ε δεν γίνεται να την πατάμε συνέχεια. 

Αυτά κ από εμένα...

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ καλά κάνουν οι εταιρίες!

Απο τη στιγμή που οι καταναλωτές στηνονται στην ουρά απο το πρωί για να αγοράσουν προιόντα με 20-25% έκπτωση, γιατί να κάνουν μεγαλύτερες?

Με κάποιες εξαιρέσεις, τα πιο πολλά μαγαζιά έχουν δημοσιοποιήσει τις "προσφορές" τους και ο πελάτης μπορεί να κάνει την έρευνα του και να αποφασίσει..

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ σαπίλα οντως

Δεν παίζει τίποτα σε προσφορά

Άντε 1-2 μόνο κ τα αλλα σε ίδιες τιμές μην πω ακριβοτερα αν δεν ψαχτεις.

Πωλητής στα media Markt έκανε ολόκληρη φασαρία για s7 στα 399 λες κ το έδιναν τσάμπα.

Πάω και του λέω το public πριν 4 μήνες στα 399€ s7 edge σιγα την προσφορά π έχετε.

δεν μ μίλησε καν.εφυγε.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς είναι η αλήθεια, στα περισσότερα προιόντα έκαναν price match τα σκρουτζομάγαζα, ο κοτσοβολος δείνει εκθεσιακά..και εκεί που χτες έβγαλε το πλαίσιο κάποιες υπερπροσφορές και λες επιτέλους και κάτι αξιό για να τρέξω να το πάρω...έκαναν "λάθος" και αύξησαν τις τιμές ή αφαίρεσαν τις προσφορές.

Σιγά μην έδιναν 480Gb ssd στο 50αρικο και καρτες γραφικών που κανονικά κοστίζουν γύρω στα 70-80 ευρώ στο 20αρικο, ούτε στην Αμερική δεν γίνονται αυτά.

Δημοσ.

Μα πραγματικά, οι μεγάλες αλυσίδες υποτίθεται ότι βγάζουν αρκετά λεφτά όλο το χρόνο. Είναι τόσο δύσκολο να κάνουν σοβαρές εκπτώσεις, για μια μέρα τον χρόνο, ακόμα και αν χάνουν λεφτά ? Συνολικά βοηθάει στη δημόσια εικόνα του καταστήματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...