Δημοφιλής ανάρτηση Shadow10ax Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Γενικά δεν περίμενα και τίποτα το τρομερό εντάξει, για τα δεδομένα της Ελλάδας που προσπαθούν να βγάλουν στη φόρα ότι δεν θέλουν και το ξεφορτώνονται, άλλα τόσο άθλιες οι προσφορές. Black Friday από τα Lidl...γιατί μόνο εκεί παίζει εν τέλει να βρούμε καμιά αξιόλογη προσφορά. (Αν το ποστ ειναι off topic κλειδώστε το η διαγράψτε το, απλά ήθελα να το βγάλω απ'τον οργανισμό μου. Δεν άντεχα. Επίσης ξέρω ότι παίχτηκαν κάποιες καλές προσφορές αλλά υπερελάχιστες) 71
Edel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ποιες ήταν οι καλές προσφορές που παίχτηκαν? Γιατί απ όσο κοιτάζω τα θρεντς δε βλέπω κάτι συνταραχτικό 2
spy94 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Xiaomi 4A 80€,48αρα fhd 195€ και τα δυο με επιστροφη,2tb ~50.Αυτα εχω ξεχωρισει αλλα σιγουρα ψοφια πραγματα.Προφανως και θα κλειδωθει το θεμα.
prometheas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν περίμενα τίποτα το συνταρακτικό και δεν εχω ασχοληθεί καν. Black Friday = US , αντε αν βρούμε τιποτα ενδιαφέρον σε κανένα εωρωπαϊκό Amazon ή άλλο site την Δευτέρα (Cyber Monday) Εδώ απλά πετάνε τη σαβούρα από τις αποθήκες. Ακόμα και στις λιγες καλές προσφορές, το υπάρχον stock ειναι αστείο Kρατάω μια επιφύλαξη για πιθανές καλες προσφορές σε ρούχα η ενδύματα στο εκπτωτικό στα Σπάτα ... 1
slk200gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 δικηο εχεις και η πλακα ηταν το πρωι στο ραδιο θεσσαλονικη βγηκε ενας προεδρος εμπορων και ειπε οτι περσυ το Bf ηταν απλα 20% εκπτωσεις ενω φετος θα τριβουν τα ματια υους οι καταναλωτες ,παντως παιδεια κοιταξτε και κατα αμαζον μερια εγω πηρα το note 8 635 ε απο απαζον ιταλιας και το samsung galaxy book 630 ε απο αμαζον γαλλιας ολα με μεταφορικα εξπρες (το φπα εχει αφαιρεθει λογω τιμολογιου ) 2
LASERPEWPEW Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς είναι η αλήθεια, στα περισσότερα προιόντα έκαναν price match τα σκρουτζομάγαζα, ο κοτσοβολος δείνει εκθεσιακά..και εκεί που χτες έβγαλε το πλαίσιο κάποιες υπερπροσφορές και λες επιτέλους και κάτι αξιό για να τρέξω να το πάρω...έκαναν "λάθος" και αύξησαν τις τιμές ή αφαίρεσαν τις προσφορές. 2
Ola150 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ποιες ήταν οι καλές προσφορές που παίχτηκαν? Γιατί απ όσο κοιτάζω τα θρεντς δε βλέπω κάτι συνταραχτικό Για μένα που την χρειάζομαι, η μητρική AM4 του Eshop Asrock Fatality X370 στα 115 ευρώ! (150 στο σκρουτζ) δεν είναι αμελητέα η διαφορά θαρρώ.
Innersense Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Επειδή θα διαγραφεί, γράφω κι εγώ τον πόνο μου... Συμφωνώ απόλυτα με τον TS, ειδικά κινητό που ήθελα ψόφια τα πράγματα, πριν κάτι μήνες πήρανε το S7 με 399€ από Κοτσόβολο και τώρα το βγάλανε οι άλλοι προσφορά Black Friday 499€ έλεος ξεφτίλα... 5
guido Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εδώ απλά πετάνε τη σαβούρα από τις αποθήκες. και τις βιτρίνες 1
prometheas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εκείνο που εμένα με χάλασε καπως ειναι οτι έβλεπα το πρωι παιδιά στην ουρά στο Συνταγμα (Public) να ειναι εκεί από τις 06:00 το πρωί για να αγοράσουν .. ένα ζευγάρι ακουστικά στα 20 Ευρώ αντι για 25... 7
argimeg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Φέτος που είπα να πάρω κανένα καλό ζευγάρι ακουστικά hifi και δεν παίζει τίποτα ούτε από amazon που πέρσυ είχε βγάλει τα sennheiser 598cs στις 100 λίιρες... Για εδώ Ελλάδα δεν το σκέφτομαι καν. PS4 248€ με δώρο game που δεν....σιγά τα αυγά. 2
fordakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλά τα λέει ο φίλος Shadow10ax! Μας έβαλαν στο τρυπάκι πως θα βρούμε καλές προσφορές άλλα τίποτα. Πέρσι το public κάτι έκανε, φέτος τίποτα. Μας δούλεψαν κανονικά! Δεν θα πρότεινα να σβηστεί το θέμα μπας και ακούσουν το κράξιμο οι εταιρίες και σταματήσουν να νομίζουν ότι οι καταναλωτές δεν έχουν κριτήρια. Να σταματήσουν να έχουν την άποψη πως ότι μας πλασάρουν σαν προσφορά εμείς θα το αγοράζουμε. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις