tsatsar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Krata mas enimerous, aderfe.................... Perimenw nea sou..........
Sadako Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Αν βρείς τίποτα, ενδιαφέρομαι κι εγώ.. Αυτή τη στιγμή το έχω κάνει να έχει εικόνα (με κολλητήρια και τέτοια), μόνο που αλλάζει η πολικότητα, δεν έχω αρκετές γνώσεις για να κάνω το έξτρα κύκλωμα που είχε στις οδηγίες. Αν τυχόν κλειδώσει το τόπικ και βρεις τίποτα για τον ήχο, υπάρχουν και τα pm
kom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 μια επισκεψη και εδω http://www.lima.esmartdesign.com/ ισως σας βοηθησει...
Sadako Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι εκτός θέματος, στο site λέει και "with audio", "audio decoder".. Το θέμα είναι αν είναι κάποιο απο αυτά δοκιμασμένο και δουλεύει σίγουρα.. Αλλά εδώ καλά καλά εγώ δεν είχα μπορέσει να λοκάρω την εικόνα (με BT878 Pinnacle PCTV) με τα παλαιότερα προγράμματα που είχα χρησιμοποιήσει..
gherudos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 edw einai to forum adsl mhpws??? ti sxesh exei????
s-11 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 yparxei streaming software pou paizei ta a8lhtika ths nova me eikona/hxo
patrickdrd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Τελικά (μετά από ένα χρόνο), ρωτάω, βρέθηκε λύση για τον ήχο (Comcrypt 4000M);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.