Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να το δώσει σε συνδρομητή VDSL από Α/Κ που δεν έχουν προοπτική Vectoring.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα αν αργοτερα τα βαλουν και αυτα σε kv με σκοπο να μπορουν να δωσουν μεγαλυτερες ταχυτητες θα υπαρχει θεμα.βεβαια θεμα θα υπαρχει και αμα δωσουν 200mbit vdsl που θελει κατι 35b profiles που παλι δεν υποστηριζουν καποια ρουτερ.ή αν παμε ποτε σε super vectoring και τετοια.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλα αν αργοτερα τα βαλουν και αυτα σε kv με σκοπο να μπορουν να δωσουν μεγαλυτερες ταχυτητες θα υπαρχει θεμα.

Δεν πρόκειται να βάλουν καμπίνες στις περιοχές που βρίσκονται κάτω από 550μ ακτίνα από το Α/Κ , πιο πιθανό είναι να γίνει κατευθείαν FTTB/FTTH.

βεβαια θεμα θα υπαρχει και αμα δωσουν 200mbit vdsl που θελει κατι 35b profiles που παλι δεν υποστηριζουν καποια ρουτερ.ή αν παμε ποτε σε super vectoring και τετοια.

Εκεί τα αλλάζουμε όλοι. Ένα από τα ελάχιστα modem/routers στο skroutz, αν όχι το ΜΟΝΟ που υποστηρίζει 35b profile (200/300Mbps VDSL), είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/12810765/AVM-FRITZ-Box-7590.html

Όλοι θα παίξουμε με το δωρεάν του ISP...

Δημοσ.

Ένα από τα ελάχιστα modem/routers στο skroutz, αν όχι το ΜΟΝΟ που υποστηρίζει 35b profile (200/300Mbps VDSL), είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/12810765/AVM-FRITZ-Box-7590.html

Υπάρχουν και άλλα που υποστηρίζουν 35b profile 

https://www.adslgr.com/forum/threads/1026366-Modems-%CE%BC%CE%B5-35b-profile-(200-mbps)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

https://www.adslgr.com/forum/threads/1026366-Modems-%CE%BC%CE%B5-35b-profile-(200-mbps)

Προφανώς, πόσα από αυτά είναι όμως στο skroutz όπως είπα? 3-4 από τα 92 συνολικά VDSL Modem Routers, άρα ελάχιστα όπως έγραψα.

Δημοσ.

δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις αφου ετσι και αλλιως θα ειναι λιγο αχρηστο το 9980 εκτος αν το πουλησεις που δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι αφου δεν υποστηριζει vectoring.εκτος αν θελει να το κανει firmware update ο επομενος.ναι αν δεν θες δευτερο ρουτερ τοτε απλα παιρνεις αλλο.

100% Pure αμπαλος ρε φίλε! Δεν το'χω χαχαχα. Το ανακύκλωσα στην ADSL γραμμή του πατέρα μου και όλα καλά!

Δημοσ.

Προφανώς, πόσα από αυτά είναι όμως στο skroutz όπως είπα? 3-4 από τα 92 συνολικά VDSL Modem Routers, άρα ελάχιστα όπως έγραψα.

To Asus DSL-AC88U, TP-LINK Archer VR2800 v1 (αν όντως υποστηρίζει 35b), Asus DSL-AC87VG και το AVM FRITZ!Box 7590

Δημοσ.

Με τη Voda που μίλησα αφού με κάλεσαν για followup επειδή είχα δηλωμένη βλάβη, μου ανέφεραν ότι τελικά έγινε ΜΕΓΑΛΟ μπάχαλο με αρκετά μηχανάκια να μην υποστηρίζουν το Vectoring, κάποια εκ των οποίων και παλαιότερος εξοπλισμός που έδινε ο ΟΤΕ σε πελάτες VDSL. Τώρα τι ισχύει, και τι δεν ισχύει δεν μπορώ να το ξέρω!

• Super Moderators
Δημοσ.

To Asus DSL-AC88U, TP-LINK Archer VR2800 v1 (αν όντως υποστηρίζει 35b), Asus DSL-AC87VG και το AVM FRITZ!Box 7590

3-4 όπως έγραψα, άρα ελάχιστα. Δεν βλέπω που διαφωνείς με τα posts μου...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 29/11/2017 at 12:53 PM, ThReSh said:

Δεν πρόκειται να βάλουν καμπίνες στις περιοχές που βρίσκονται κάτω από 550μ ακτίνα από το Α/Κ , πιο πιθανό είναι να γίνει κατευθείαν FTTB/FTTH.

Εκεί τα αλλάζουμε όλοι. Ένα από τα ελάχιστα modem/routers στο skroutz, αν όχι το ΜΟΝΟ που υποστηρίζει 35b profile (200/300Mbps VDSL), είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/12810765/AVM-FRITZ-Box-7590.html

ελπιζω να αλλαξει αυτο με τις καμπινες κατω απο τα χ μετρα διοτι πολυς κοσμος δεν θα δει ουτε το 50αρι.αν και βεβαια και πολλα ατομα που παιρνουν απο kv και ειναι μακρυα δεν θα τα δουν.στην αρχη ολοι με του Isp θα ειναι και για θεμα κοστους αλλα και αντε να παρεις κανα ποιο ακριβο και να μην κατσει.και το βασικο ειναι τι θα γινει με την τηλεφωνια αν θα σε αφησουν να την περασεις σε αυτο ή αν θα μπορεις να το βαλεις πισω απο το δικο σου.

On 29/11/2017 at 8:40 PM, Helioslolz said:

το technicolor το ειδα και απο κοντα αλλα η technicolor οπως παντα δεν τα πουλαει αλλα τα δινει σε Isp κατευθειαν με Custom firmware:(

On 29/11/2017 at 8:55 PM, ThReSh said:

καλα ναι στην ελλαδα δεν θα ερθουν ευκολα τετοια ρουτερ ειδικα με τις τιμες που εχουν.ποιος θα παει να το αγορασει και γιατι να το αγορασει απο τωρα.

On 29/11/2017 at 9:46 PM, yositosi said:

100% Pure αμπαλος ρε φίλε! Δεν το'χω χαχαχα. Το ανακύκλωσα στην ADSL γραμμή του πατέρα μου και όλα καλά!

ενταξει τουλαχιστον θα χρησιμοποιηθει καπου.

On 29/11/2017 at 9:48 PM, yositosi said:

Με τη Voda που μίλησα αφού με κάλεσαν για followup επειδή είχα δηλωμένη βλάβη, μου ανέφεραν ότι τελικά έγινε ΜΕΓΑΛΟ μπάχαλο με αρκετά μηχανάκια να μην υποστηρίζουν το Vectoring, κάποια εκ των οποίων και παλαιότερος εξοπλισμός που έδινε ο ΟΤΕ σε πελάτες VDSL. Τώρα τι ισχύει, και τι δεν ισχύει δεν μπορώ να το ξέρω!

οσα δεν υποστηριζουν ειτε συγχρονιζουν πιο χαμηλα ειτε πεφτουν σε adsl αναλογως το dslam που ειναι στο Kv(Huawei/alcatel).αλλα και με τα zte που εχουν vectoring υπαρχει θεμα:p

On 30/11/2017 at 10:48 AM, ThReSh said:

3-4 όπως έγραψα, άρα ελάχιστα. Δεν βλέπω που διαφωνείς με τα posts μου...

παραπανω ειναι .εδω δεν φερνουν αλλα στην ελλαδα αυτα θα φερουν.πηγα σε καταστημα στο εξωτερικο και εβρισκες κορυφη μοντελα και απειρα fritz ετοιμα για αγορα και εδω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...