Προς το περιεχόμενο

BlackFriday AMD Ryzen 7 1800x 1700x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει στα 360 κατι με μεταφορικα τοσο καιρο απο Link.png Site: γερμανια

ο 1700χ παντως εχει καλη τιμη για αγγλια!!

Αυτές ειναι τιμές  χωρίς μεταφορικά (οι Γερμανοί χτυπάνε άσχημα σε αυτό ) και αρκετές (ειδικά αυτοί με πολύ χαμηλές τιμές) δεν στέλνουν ελλάδα δεν το έχουν καν σε επιλογή... Γενικά οι τιμές Γερμανιας + μεταφορικά ειναι μια ή αλλη με το skroutz (είμαι 100% βέβαιος πως έτσι διαμορφώνουν τα σκρουτζομάγαζα τις τιμές τους)

Υπάρχει βέβαια και packetforward για γερμανια....

Δημοσ.

Αυτές ειναι τιμές  χωρίς μεταφορικά (οι Γερμανοί χτυπάνε άσχημα σε αυτό ) και αρκετές (ειδικά αυτοί με πολύ χαμηλές τιμές) δεν στέλνουν ελλάδα δεν το έχουν καν σε επιλογή... Γενικά οι τιμές Γερμανιας + μεταφορικά ειναι μια ή αλλη με το skroutz (είμαι 100% βέβαιος πως έτσι διαμορφώνουν τα σκρουτζομάγαζα τις τιμές τους)

Υπάρχει βέβαια και packetforward για γερμανια....

επειδη εχω παρει πολλες φορες ας πουμε apo το alternate ειχα παρει κουτι corsair 460x τα μεταφορικα ηταν 18 ευρω

Δημοσ.

Φιλε Manjaro πολυ ενδιαφερον αυτο με το packetforwarding,δεν το γνωριζα.Βασικα διαβασα οτι εχει Tax-Free U.S. shopping,οποτε μηπως εχεις καποιο μειων στην τιμη?Βεβαια θα εχεις αλλο φπα στο τελωνιο για π.χ. 300 ευρω και αλλο για 250 ευρω

Στην Αμερική τα καταστήματα προβάλουν τις τιμές τους ΧΩΡΙΣ φόρους (πχ ΦΠΑ) το ίδιο και η amazon.

Κάθε πολιτεία όμως έχει δικό της σύστημα. Κάποιες (= όχι όλες) χρεώνουν ΦΠΑ αν αγοράσεις κάτι και μένεις σε αυτές. (πχ Καλιφόρνια)

Όταν γράφουν tax-free εννούν ότι οι αποθήκες τους είναι σε κάποια πολιτεία που ΔΕΝ έχει ΦΠΑ κτλ οπότε η τιμή που θα πληρώσεις είναι η τιμή που βλέπεις στο amazon (ή όποιο άλλο κατάστημα στις ΗΠΑ) χωρίς κάποιο άλλο έξοδο.

Και συνήθως στην Αμερική στέλνουν δωρεάν παραγγελίες εντός Αμερικής οπότε το μόνο έξτρα έξοδο σου ειναι η αποστολή για την ελλάδα.

Αλλά πρόσεξε τον τρόπο αποστολής που θα διαλέξεις(στην πρώτη καρτέλα μιλάω πιο συγκεκριμένα για αυτό απαντώντας στον blueblood7) και ψάξου και με τις τιμές (έχουν lifechat/clculators/support team ) ρώτα τους γιατί κάποιες εταιρίες χρεώνουν πιο ακριβά την αποστολή απο κάποιες άλλες έχουν προγράμματα με εκπτώσεις κτλ οπότε ψάξου λίγο...

Manjaro μπορεις να μου στειλεις σε π.μ. την εταιρια που συνεργαζεσε απο Αμερικη

όχι γιατι είμαι σίγουρος ότι δεν ειναι η καλύτερη απλά βαριόμουν να το ψάξω δεν ήθελα να κάνω συνδρομή και γενικά με βόλεψε είναι απο τις μεγαλύτερες οπότε σίγουρα θα την βρείς μέσα στην πρώτη σελίδα του google.

επειδη εχω παρει πολλες φορες ας πουμε apo το alternate ειχα παρει κουτι corsair 460x τα μεταφορικα ηταν 18 ευρω

και εγώ έχω παραγγείλει σκληρό με 25 έξοδα αποστολής... :P

Σίγουρα έχει ευκαιρίες και στην Γερμανία και δεν υπάρχει κοινή πολιτική εννοείται στον τρόπο αποστολής κτλ απλά απο την εμπειρία μου ξέρω πως τα φθηνότερα καταστήματα (αυτά που βγαίνουν πρώτα στις μηχανές αναζήτησης όπως το geizhals) συνήθως έχουν ίδιες τιμές με το skroutz αν προσθέσεις τα μεταφορικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...