Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η καλυτερη προσφορα του bf :) τσιμπισα 1 χρονο αφου εληγε η δικια μου στις 5/12 :) και ειχα αγορασει 6μηνο με 26 ευρω...

πληρωσα με paypal που βγηκε η αλλαγη απο δολλαρια σε ευρω τελικη 30,54 ευρω. Για να ανοιξει παντως η σελιδα απο το link του easybytez πατησα 100 φορες

• Like 1
Δημοσ.

Πατώντας στο εικονίδιο της ελληνικής paysafe πάντως σε βγάζει σε reseller site (greekgalaxy) όπου η προσφορά εκεί δεν υπάρχει. 

Δημοσ.

η καλυτερη προσφορα του bf :) τσιμπισα 1 χρονο αφου εληγε η δικια μου στις 5/12 :) και ειχα αγορασει 6μηνο με 26 ευρω...

πληρωσα με paypal που βγηκε η αλλαγη απο δολλαρια σε ευρω τελικη 30,54 ευρω. Για να ανοιξει παντως η σελιδα απο το link του easybytez πατησα 100 φορες

Πως πλήρωσες με paypal?

Δημοσ.

Οσα Refresh και να κανω πληρωμη με Paypal δεν εμφανιζει ..Μαλλον ο τροπς αυτος πληρωμης αποσυρθηκε 

το ειδα και εγω οτι πλεον δεν το βγαζει.Εμενα παντως για να κανει redirect και να ανοιξει το site του paypal πατησα 100 φορες ,εβγαζε λευκη σελιδα και απο τους 3 browsers

Δημοσ.

Παίδες πέρα από την greek parea και το greek dll ας στείλει κάποιος σε Pm κανένα καλό site με easybytez. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μολις ανανεωσα με paypal με τον Edge.Με Firefox που δοκιμασα αρκετες φορες δεν γινοταν ανακατευθυνση στο paypal.

Δημοσ.

ευχαριστώ :)

Παιδιά αν μπορείτε να μου πείτε από που κατεβάζετε με το easybytez? 

Σε pm φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...