ALXIOA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 http://www.easybytez.com/ κανατε λογαριασμο ή αν εχετε κανετε login και αγοραζεται απο black friday με εκπτωση 50% ετησια συνδρομη. http://www.economy-shop.gr/index.php?route=product/search&search=easybytez αν ειναι off topic ας διαγραφη.. 11
x_vagos_x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ωωωωωραίος, και λήγει το δικό μου 16 Ιανουαρίου. Thanks TS 2
leftys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 ωραίος ο TS αν και έστειλε και email σε ήδη συνδρομητές από ότι βλέπω όμως οι resellers έχουν ακόμη τις παλιές τιμές, από ποια επιλογή αγοράζετε? (που να μπορείς να πληρώσεις με paypal ή τελος παντων να είναι ασφαλή γιατί σε αυτά που έχει εγώ δεν βάζω πιστωτική)
elitistis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγώ μόλις αγόρασα από την επίσημη ιστοσελίδα. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που μας ενημέρωσε.
leftys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγώ μόλις αγόρασα από την επίσημη ιστοσελίδα. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που μας ενημέρωσε. από ποια επιλογή το έκανες? αυτή: https://payment.easybytez.com/ ζητάει κανονικά στοιχεία κάρτας, δεν ξέρω αν είναι συνετό να τα βάλεις και να δώσεις στην easybytez. επιμένο για τους resellers γιατί αυτοί λόγω προμηθειών έχουν καλύτερες τιμές, οπότε θα περίμενα να έχουν σήμερα πιο χαμηλά από το 50% που δίνει η επίσημη σελίδα.
djnet71 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παίδες διαλέξτε την επιλογή PayPal (για όσους έχουν) και όλα καλά!κι εγώ τσίμπησα χθες το ετήσιο που μου λήγει τέλη Γενάρη!Οι Greek resellers ή κοιμούνται ακόμα ή δεν τους επιτρέπει η easybytez τέτοια έκπτωση!Οπότε βουρ στο paypal
leftys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίδες διαλέξτε την επιλογή PayPal (για όσους έχουν) και όλα καλά!κι εγώ τσίμπησα χθες το ετήσιο που μου λήγει τέλη Γενάρη!Οι Greek resellers ή κοιμούνται ακόμα ή δεν τους επιτρέπει η easybytez τέτοια έκπτωση!Οπότε βουρ στο paypal φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ειναι η επιλογη αυτη γιατι εγω δεν τη βλεπω? edit: με΄τα από ριφρες μου εβγαλε και την επιλογη paypal, wtf? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2017 από leftys 1
leftys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 πόσο κοστίζει η ετήσια ρε παιδιά; 31,49€ για σήμερα μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα.
Crypton-R- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, 29 Νοεμβρίου έληγε, κουτί μου ήρθε Πήρα ετήσια! 1
cjs13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ερώτηση: Πατάω να πληρώσω με ελληνική paysafe και με πετάει στο σάϊτ ενός ελληνικού reseller όπου η ετήσια συνδρομή κοστίζει 50€. Κάνω κάτι λάθος ; Ευχαριστώ. Edit: Αν πατήσω στο απλό εικονίδιο της paysafe, μπορώ να πληρώσω κανονικά με paysafe ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα