Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίος ο TS αν και έστειλε και email σε ήδη συνδρομητές

από ότι βλέπω όμως οι resellers έχουν ακόμη τις παλιές τιμές, από ποια επιλογή αγοράζετε?

(που να μπορείς να πληρώσεις με paypal ή τελος παντων να είναι ασφαλή γιατί σε αυτά που έχει εγώ δεν βάζω πιστωτική)

Δημοσ.

Εγώ μόλις αγόρασα από την επίσημη ιστοσελίδα. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που μας ενημέρωσε.

από ποια επιλογή το έκανες?

αυτή: https://payment.easybytez.com/

ζητάει κανονικά στοιχεία κάρτας, δεν ξέρω αν είναι συνετό να τα βάλεις και να δώσεις στην easybytez.

επιμένο για τους resellers γιατί αυτοί λόγω προμηθειών έχουν καλύτερες τιμές, οπότε θα περίμενα να έχουν σήμερα πιο χαμηλά από το 50% που δίνει η επίσημη σελίδα.

Δημοσ.

Παίδες διαλέξτε την επιλογή PayPal (για όσους έχουν) και όλα καλά!κι εγώ τσίμπησα χθες το ετήσιο που μου λήγει τέλη Γενάρη!Οι Greek resellers ή κοιμούνται ακόμα ή δεν τους επιτρέπει η easybytez τέτοια έκπτωση!Οπότε βουρ στο paypal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες διαλέξτε την επιλογή PayPal (για όσους έχουν) και όλα καλά!κι εγώ τσίμπησα χθες το ετήσιο που μου λήγει τέλη Γενάρη!Οι Greek resellers ή κοιμούνται ακόμα ή δεν τους επιτρέπει η easybytez τέτοια έκπτωση!Οπότε βουρ στο paypal

φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ειναι η επιλογη αυτη γιατι εγω δεν τη βλεπω?

edit: με΄τα από ριφρες μου εβγαλε και την επιλογη paypal, wtf?

post-39552-0-76340200-1511510998_thumb.png

Επεξ/σία από leftys
  • Like 1
Δημοσ.

πόσο κοστίζει η ετήσια ρε παιδιά;

31,49€ για σήμερα μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Ερώτηση: Πατάω να πληρώσω με ελληνική paysafe και με πετάει στο σάϊτ ενός ελληνικού reseller όπου η ετήσια συνδρομή κοστίζει 50€. Κάνω κάτι λάθος ; Ευχαριστώ. 

Edit: Αν πατήσω στο απλό εικονίδιο της paysafe, μπορώ να πληρώσω κανονικά με paysafe ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...