CronosDGeek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα,παρατηρησα οπως και αρκετη φανταζομαι οτι κατα τις 10 το βραδυ 23 του μηνος το πλαισιο εβαλε πρσφορες σε τρομερες τιμες καποια προιοντα! Πχ sandisk ssd 480gb 50ευρω και rx 460 2gb 30 ευρω και πολλες αλλες! Βεβαια ελεγε "παραλαβη μονο απο το καταστημα",οντας 10 η ωρα ηταν αδυνατο! Και λιγες ωρες αργοτερα οι προσφορες αυτες εξαφαντιστηκαν και επανηρθαν στα "φυσιολογικα" 5-10 ευρω κατω απο το σκρουτζ! Λοιπον στη προκειμενη περιπτωση θα μπορουσαμε να μιλησουμε για παραπλανηση του καταναλωτη? Διοτι ο τροπος που το εκανε το μαγαζι ηταν σαν να λεει "Ελα απο το καταστημα αν θες να δεις τετοιες προσφορες αυριο,αν εισαι τυχερος μπορει να βρεις κατι"!Αν ειναι εχουμε το δικαιωμα να κινηθουμε νομικα; Ευχαριστω για το χρονο σας 4
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μπορει καποιοι δικοι τους να εκαναν καμια κομπινα και να τα τσιμπησαν σε αυτη την τιμη. Τωρα αν μπορεις να το κυνηγησεις φανταζομαι πως ναι, το αν θα γινει κατι ειναι μια αλλη ιστορια.
qwerty99 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τους SSD τους ξαναέβαλαν σε προσφορά, σε υψηλότερες τιμές βέβαια. Το γιατί εμφανίστηκαν οι προηγούμενες τιμές άγνωστο, αλλά μου φαίνονται τραβηγμένα τα παραπάνω. Αυτό κράτησε 1-2 ώρες και δεν μπορούσε κανείς να κάνει παραγγελία, οπότε αν δεν προχωρήσεις σε αγορά τι να υποστηρίξεις...
jimmys30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εχω κρατησει και γω τα screenshot αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι, μπορουν πολυ απλα να πουν οτι το site εκεινη την ωρα ενημερωνοταν και εγινε καποιο λαθος το οποιο και διορθωσαν οπως ειδες μετα απο λιγη ωρα! To plaisio γενικα ειναι λιγο γυφτοι και η πολιτικη τους το οτι δεν επιστρεφουν χρηματα κτλ σε καινουρια προιοντα εντος 1 εβδομαδας με εκαναν να μην αγορασω ποτε ξανα απο το συγκεκριμενο franchise εδω και χρόνια! Μην ασχοληθεις κατα τη γνωμη μου τσαμπα το χρονο θα χασεις. Καλημερα κιολας
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τι να κυνηγήσετε ρε παιδιά; Ούτε παραγγελία δεν σας αφήνει να βάλετε, χαλαρώστε λίγο. Δηλαδή αν βάλουν μια γκόμενα να γδύνεται και γράψουν από κάτω, «έλα το πρωί να την γνωρίσεις καλύτερα» και το πρωί έχει γίνει άφαντη, θα πάτε στο ΙΝΚΑ και θα τους καταγγείλετε γιατί ακριβώς; Επειδή σας έτρεξαν τα σάλια; Πιστεύετε ότι 50€ SSD 480gb θα μπορούσε να ειναι πραγματική τιμή; Αν ναι, πιστεύετε και σε μονόκερους; 6
billiboo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν αξίζει καν απλά θα πουν ότι ήταν λάθος και εάν θα γίνει τίποτα.
pinakas0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Να πω και κάτι άλλο. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής οι προσφορές απο τα περισσότερα καταστήματα είναι "κακες". Παρουσιάζουν το price match με το skroutz ως προσφορά Black Friday ή στην καλύτερη μερικά (ελάχιστα) ευρώ χαμηλότερα. Πολύ λίγα πράγματα, έχοντας συνολικά μια εικόνα και έχοντας πάει βόλτα σε αρκετά από τα καταστήματα. Ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι σήμερα και την Δευτέρα 3
HondosCenter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά δυσφήμιση είναι αυτό το ποστ, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ο καθένας μπορεί να κρίνει.
CronosDGeek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια,ενταξει το ξερω οτι το τραβαω,πιο πολυ απο περιεργεια την εκανα την ερωτηση,διοτι με εκνευριζει η πολιτικη που ακολουθουν αυτα τα καταστηματα! Προφανως αν ειχα προβει σε παραγγελια θα δρουσα αλλιως,αλλα ναι δν μπορουσα δυστυχως! Ευχαριστω ολους για το χρονο σας
billiboo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν νομίζω να αλλάξει, και πέρυσι έτσι ήταν τα πράγματα ελάχιστες πραγματικά προσφορές. Μας εψησε με rx 460 στα 30 ευρώ αλλά νομίζω μόνο στα όνειρα μας θα το δούμε.γενικα άμα βλέπεις να έχει στο πλαίσιο στις προσφορές για black friday καλώδιο εκτυπωτή τι να πεις.....
narta Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αν και εφόσον άνοιγαν τα καταστήματα και οι προσφορές δεν ίσχυαν τότε υπήρχε θέμα. Τώρα είναι ως μη γενόμενο το θέμα μιας και ήταν πάνω στην ανανέωση του site. Αν υπήρχε διαφήμιση η οποία δεν ίσχυε τότε θα μιλούσαμε για παραπλάνηση.
CronosDGeek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αν και εφόσον άνοιγαν τα καταστήματα και οι προσφορές δεν ίσχυαν τότε υπήρχε θέμα. Τώρα είναι ως μη γενόμενο το θέμα μιας και ήταν πάνω στην ανανέωση του site. Αν υπήρχε διαφήμιση η οποία δεν ίσχυε τότε θα μιλούσαμε για παραπλάνηση. τι εννοεις πανω στην ανανεωση του σαιτ? Η προσφορα ηταν πανω για αρκετουτσικες ωρες! και οι προσφορες ανοιξαν αφοτου ειχαν κλεισει τα μαγαζια
billiboo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εννοεί ότι αυτό που είπα ότι μπορούν να ισχυριστουν ότι ήταν ένα λάθος πάνω στην ανανέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις