VIRUSD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εχω γυρω στα 3 χρονια το https://www.skroutz.gr/s/4007974/Power-On-AP-920.html και εχω μια απορια..κατα την διαρκεια τις μερας οταν παιζω καποιο games πχ battlefield 4 οσες ωρες και να παιζω ολα καλα οταν ομως παιζω το βραδυ μετα τις δωδεκαμιση και μετα απο κανα εικοσαλεπτο αρχιζει το ups και χτυπαει ο ηχος μπιπ συνεχομενα και οταν βγω απο το games σταματαει.δοκιμασα μηπως φταιει η μπαταρια με τεχνικη διακοπη ρευματος και ετρεξα ενα antivirus και μου κρατησε κανα δεκαλεπτο χωρίς το antivirus μου κρατησε πολυ περισσοτερο..Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το κανει μονο το βραδυ..επισης αλλαξα και πριζα το ups στο δωματιο και παλι τα ιδια.Να αναφερω οτι εχει δυο suko πριζες στην μια εχω τον υπολογιστη και στην αλλη ενα πολυπριζο που πανω εχω μονο την οθονη
Heatspreader Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το πολύπριζο που έχεις πάνω την οθόνη και συνδεδεμένο στο UPS, είναι ασφαλείας ή απλό αρχίκά;
VIRUSD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το πολυπριζο ειναι με 4 suko υποδοχες και 4 απλες με διακοπτη on/off..Παντως το εχω δοκιμασει και χωρίς το πολυπριζο απευθειας την οθονη στο ups και μου εκανε τα ιδια
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Υπολογιστης & οθόνη πόσα watt χρειαζονται εχεις υπολογισει?
VIRUSD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχω υπολογισει..εχω ενα τοφοδοτικο τις corsair 600 watt η οθονη δεν λεει watt γραφει 19v-1,6a καρτα γραφικων την r9 280 που βρηκα στο ιντερνετ αυτο Each could input a maximum of 75W for the card so that’s 225W of total power in theory και επεξεργαστη τον α8 3870κ που αναγραφει power wattage 100w απο μνημη 8 giga ενα σκληρο και το dvd drive και την μητρικη asrock a75 pro4.Αν ηταν θεμα watt να μην το σηκωνει το ups κανονικα δεν επρεπε να μου το κανει και την μερα και οχι μονο το βραδυ και ωρες 1,2,3,4 τα μεσανυχτα??
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πιο πιθανό είναι να αλλάζει πέφτει η τάση στο δίκτυο σου εκείνη την ώρα και εάν έχει αδυνατήσει η μπαταριά του ups λόγο χρονικού διαστήματος να "σφυρίζει" την ώρα που δε μπορεί να υποστηρίξει το φορτίο εάν δεν έχει θέμα, αυτό είναι στα 480 watt οριακά και εσύ χοντρικά τράβας μαζί και με οθόνη 400 watt (άσε προς το παρόν τη χωρητικότητα αναφέρομαι στα 920VA) και παίζει σε Line Interactive που σημαίνει σε οποιαδήποτε διακύμανση στο δίκτυο ρευμ. σου τραβάει από τη μπαταριά, προσπαθώ να βρω από το κατασκευαστή τι σημαίνει ο ήχος που κάνει να στο επιβεβαιώσω.. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
slk200gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πιο πιθανό είναι να πέφτει η τάση στο δίκτυο σου εκείνη την ώρα και εάν έχει αδυνατήσει η μπαταριά του ups λόγο χρονικού διαστήματος να "σφυρίζει" την ώρα που δε μπορεί να υποστηρίξει το φορτίο εάν δεν έχει θέμα, αυτό είναι στα 480 watt οριακά και εσύ χοντρικά τράβας μαζί και με οθόνη 400 watt (άσε προς το παρόν τη χωρητικότητα αναφέρομαι στα 920VA) και παίζει σε Line Interactive που σημαίνει σε οποιαδήποτε διακύμανση στο δίκτυο ρευμ. σου τραβάει από τη μπαταριά, προσπαθώ να βρω από το κατασκευαστή τι σημαίνει ο ήχος που κάνει να στο επιβεβαιώσω.. αυτο ,η ταση ανεβαινει το βραδυ 1
VIRUSD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια δηλαδη ανεβαινει η ταση απο την δεη?χρειαζεται να αλλαξω μπαταρια?Εσεις τι μου προτεινετε να κανω?Αν παιζω το games και χτυπαει να το αφηνω να χτυπαει η να βγενω απο το games δλδ υπαρχει κινδυνος να καψει τιποτα?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στα 3 χρόνια συνήθως είναι για αλλαγή η μπαταριά αλλά δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι αυτή οπότε θα πήγαινα κάπου να τη μετρήσουνε , εάν είχες κάποιο manual για τον ήχο {γιατι χτυπάει} από την αγορά γιατί δε βλέπω κάτι να κυκλοφορεί όσο έψαξα.
VIRUSD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εχω ενα πολυμετρο αυτο θα δειξει τιποτα αν το μετρησω?Μπα δεν εχω καποιο manual..που το ανοιξα και ειδα εχει μια μπαταρια και ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/8931562/MHB-MS9-12.html
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εχω ενα πολυμετρο αυτο θα δειξει τιποτα αν το μετρησω?Μπα δεν εχω καποιο manual..που το ανοιξα και ειδα εχει μια μπαταρια και ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/8931562/MHB-MS9-12.html Ναι αλλα για να παρεις σωστη μετρηση θα πρεπει να ειναι με φορτιο οποτε πεταξου σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα και πες να σου δωσουν ενα λαμπακι αλογονου με δυο καλωδιακια δαγκανιτσες για να μετρησεις τη μπαταρια πες τα στοιχεια της μπαταριας και θα σου δωσουν το καταλληλο 2-3ευρω και το συνδεεις και μετρας τοτε θα ξερεις σε τι κατασταση ειναι αυτη. <<--για να μη δωσεις και 20 ευρ τσαμπα Διάβασε και Site: εδω εναν οδηγο που εχουν φτιαξει σχετικο για αυτα
slk200gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εχω ενα πολυμετρο αυτο θα δειξει τιποτα αν το μετρησω?Μπα δεν εχω καποιο manual..που το ανοιξα και ειδα εχει μια μπαταρια και ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/8931562/MHB-MS9-12.html Φιλε μου στα 2 αλαζουμε προληπτικα στα 3 αλαξε την οτι και να ειναι εχει πεσει πολυ 1
VIRUSD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια θα το κοιταξω με την μπαταρια..Για να καταλαβω το βραδυ το κανει επειδη πεφτει η ταση απο την δεη και το ups αναγκαζεται και δινει απο την μπαταρια του οταν ζοριζεται..αν αλλαξω μπαταρια τοτε θα ειναι οκ?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια θα το κοιταξω με την μπαταρια..Για να καταλαβω το βραδυ το κανει επειδη πεφτει η ταση απο την δεη και το ups αναγκαζεται και δινει απο την μπαταρια του οταν ζοριζεται..αν αλλαξω μπαταρια τοτε θα ειναι οκ? "ο ήχος αυτός ακούγεται όταν υπάρχει πτώση τάσης και η συσκευή είναι ενεργοποιημένη για να κρατήσει τον υπολογιστή ανοικτό, σε άλλες περιπτώσεις ο ήχος ακούγεται όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος." Εάν από την αρχή στο έκανε αυτό και είχες το ίδιο σύστημα και οθόνη συνδεδεμένα τότε αυτό το ups δεν επαρκεί για εσένα, εάν κάποια στιγμή σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ακούς αυτή την ειδοποίηση τότε καλό είναι να ελέγξεις τη μπαταριά και εάν γίνεται να την αντικαταστήσεις, γιατί χρησιμοποίει από αυτή.
VIRUSD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ καποιο βραδυ θα κατσω να του αφαιρεσω την οθονη να δω αν το κανει..κατα πασα πιθανοτητα ειναι η μπαταρια..Δοκιμασα να βγαλω το ups απο την πριζα οταν επαιζα το battlefield 4 και ο υπολογιστης εσβησε οταν το εβγαλα απο την πριζα χωρίς να παιζω το game μου κρατησε τον υπολογιστη ανοιχτο....οποτε μαλλον ειναι θεμα μπαταριας Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2017 από VIRUSD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα