makrades123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει καπιος να μου πει βημα βημα πως κάνω bios reset ή clear cmos γιατί δεν μου διαβάζει το ένα slot tis ram από την μεριά του επεξεργαστή. Για να καταλαβετε πρην καιρό άλλαξα επεξεργαστή και μόλις το άνοιξα μου εμφάνιζε την μία ραμ αφού έκανα εναλαξ αλλαγες των καρτών κατάλαβα ότι φταίει το σλοτ από την μεριά του επεξεργαστή ...το π.σ άνοιγε κανονικά αλλά εμφάνιζε μόνο το ένα σλοτ όπως σας είπα πιο πάνω. .. έχω σινολο 8gb άρα εμφανίζει μόνο τα 4 gb. .. το έψαξα στο ίντερνετ και διάβασα ότι είναι 2 τιμά Ι φταει ο επεξεργαστής ή reset bios. ..είχα δει καπιο βίντεο στο YouTube δεν θημαμε για να είμαι ιλικρηνης τέλος παντον δουλεψε κανονικά εμφάνισε σινολο 8gb. . Μετα απο 2 μήνες για για να κουμπώσω και την ψήκτρα γιατί την είχα απλά επάνω στον επεξεργαστή 212 evo (βαριομουν να την βιδοσω) εβγαλα για να το καθαρίσω πάω να το βάλω μπρος πάλη το ίδιο θέμα έχω δεν αναγνωριζει το σλοτ. ..επισεις έκανα καπια πατατα με την μπαταρία της mobo και τώρα μόλις ανοίγει δεν μου εμφανίζει ούτε ποντίκι ούτε keyboard plzz help και σορρυ για όλο αυτό το κείμενο. ..
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Βγάλτον και ξαναβάλτον. Κάποιο πινάκι δεν πατάει καλά.
makrades123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Οκ θα το ξανακάνω. Αλλά φοβάμαι μήπως είναι στραβό κανένα πινακη...reset bios or clear cmos μήπως ξέρεις πως γίνετε φίλε μου? βήμα βήμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα