Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με εξωτερικο κουτι για DVD, Hard disk

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το κουτι `Chronos USB2 και εχω το εξης πολυ περιεργο προβλημα. Οποτε συνδεσω ενα cd writer η σκληρο δισκο η οτιδηποτε αλλο ενω οταν παω να γραψω πχ ενα cd , η ενα αρχειο στο σκληρο ολα πανε μια χαρα. Οταν παω να ανοιξω ομως ενα αρχειο παρουσιαζει προβλημα.Ας πουμε αν ανοιςξω ενα αρχειο divx μου κανει κοψιματα χαλαει η εικονα κτλ. Στη μουσικη παλι τα ιδια.καμια φορα δε μπορω να ανοιξω ουτε ενα cd να το δω. Πως γινετε να ελειτουργει η εγγραφη και οχι η αναγνωση?

Τονιζω οτι τα drive που δοκιμαζω ειναι ελγμενα το ιδιο κα το καλωδιο συνδεσης εσωτερικα στο κουτι. Μηπως ειναι τελικα προβληματικο το κουτι?

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, το πιο πιθανό είναι να συνδέεται σε usb1.1 πρωτόκολο η συσκευή με το pc σου. Όταν γράφεις cd σε τι ταχύτητα τα γράφεις; το buffer παραμένει σταθερό κατά την εγγραφή;

sc

Δημοσ.

οταν παω να γραψω πχ ενα cd , η ενα αρχειο στο σκληρο ολα πανε μια χαρα.

Αυτό γίνεται επειδή δουλεύει η δυαντότητα buffer underun, αλλά το buffer όπως λέει και o madsc?

Έχω ακριβώς το ίδιο κουτί, με ένα CD Recorder 52x24x52 της LG και με λειτουργικό Windows XP & Nero, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, σε δύο μάλιστα υπολογιστές, άρα το πιο πιθανό είναι να το έχεις συνδέσει σε USB 1.1.

Αν είναι έτσι και δεν διαθέτεις USB 2.0, τότε μπορείς πολύ εύκολα και με χαμηλό κόστος να αγοράσεις μία PCI κάρτα που να σου δίνει αυτή την δυνατότητα. ;)

Δημοσ.

οταν παω να γραψω πχ ενα cd ' date=' η ενα αρχειο στο σκληρο ολα πανε μια χαρα.

[/quote']

Αν είναι έτσι και δεν διαθέτεις USB 2.0, τότε μπορείς πολύ εύκολα και με χαμηλό κόστος να αγοράσεις μία PCI κάρτα που να σου δίνει αυτή την δυνατότητα. ;)

Κοίταξε μόνο να μην έχει το chipset της VIA γιατί εμένα μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. :X

Καλύτερα βρες άμα είναι με Nec Chipset είναι πολύ ποιο αξιόπιστο.

:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...