Προς το περιεχόμενο

Smartphone Motorola Moto G5 S Plus @249.90 και Motorola Moto G5 S@ 179.90 you.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα κλικ μακριά είναι να το δει κάποιος και γράφει

• Χωρητικότητα32GB
  • Μνήμη RAM3Gb
που τα βλέπετε και τα γράφετε να ήξερα...

Ακριβώς.

Δεν υπάρχει καν έκδοση 4/32.

Στα χαρακτηριστικά του kimovil λέει για dual stand by.

Άρα, έχεις δίκιο.

Έβαλα συγκριτικό, έτσι, επειδή το είχα πρόχειρο..

:)

Αυτά είναι λάθος δηλαδή;

https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html

Μια χαρά έκδοση υπάρχει με 32GB και 4GBRam, το έχουν και αρκετά καταστήματα στο εξωτερικό. Τώρα το GSM Arena πώς γίνεται να κάνει λάθος, δεν ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι λάθος δηλαδή;

https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html

Μια χαρά έκδοση υπάρχει με 32GB και 4GBRam, το έχουν και αρκετά καταστήματα στο εξωτερικό. Τώρα το GSM Arena πώς γίνεται να κάνει λάθος, δεν ξέρω...

Και το gsm arena και το kimovil, που είναι πολύ αξιόπιστα, δεν έχουν έκδοση 4/32.

Από την άλλη, μου παραθέτεις πραγματικά προϊόντα που πουλιούνται.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά και δηλώνω ανίδεος  :ph34r:

Η πλάκα είναι ότι και το επίσημο site e-lenovo.gr λέει 4gb ram και 32gb χωρητικότητα.

Το e-lenovo δεν είναι επίσημο.

Ένας μεταπωλητής με έξυπνο όνομα είναι.

Δημοσ.

Αν εννοείς το G5S τότε και σε αυτό το ίδιο ισχύει.

Ναι, για το g5s λέω.Οποτε δηλαδή έχουμε εάν καταλαβαίνω σωστά: moto g5 και moto g5 plus= dual sim (όπως το ξέραμε τόσα χρόνια) και moto g5s και motos g5s plus= hybrid sim;

Μπας και βγάλουμε καμία άκρη επιτέλους γιατί είναι κουραστική πλέον η κατάσταση με τόσα μοντέλα, εκδόσεις και υποεκδοσεις που βγάζουν.Δεν γίνεται να κρεμομαστε όλοι όλη την ώρα σε ένα forum και σε μια συνεχή αναζήτηση στο internet για να βρούμε ένα τηλέφωνο. :/

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο μοντελο ολης της σειρας ειναι το Moto G5 Plus γιατι φοραει Snapdragon 625 τελευταίας γενιάς στα 14nm και η καμερα του ειναι f1.7 και φοραει τον σένσορα του Galaxy S7. Αν και δεν εμφανιστηκε σημερα στην BF η τιμη του στα 244€ ειναι πολυ καλη και ισως στις γιορτες ή στις εκπτωσεις που ακολουθουν να το δουμε στα 200€. Ειμαι στην αναμονη και εγω για μια καλυτερη τιμη ωστε να αγορασω.

Το εχει φιλος το G5 Plus  .Η οθονη στο αυτοματο δεν ειναι καλη .Η καμερα μπροστα επισης .Δεν εχει και φλας  .Γενικα συνολικα βγαζει σκοτεινες φωτογραφιες.Θελει ρυθμισεις να πετυχεις καλες.Τα νεα μοντελα ειναι μεταλικα .

Σαν g5s μερικα εχουν λειτουργια για ανεπαφες συναλαγες.Ειναι το μοντελο για την αγγλικη αγορα.Απο οτι φαινεται ομως δεν εχει πυξιδα .Το μοντελο g5s το ειχε το Μεντιαμαρκτ να το δει κανεις,ανακατεμενα.Γενικα σοβαρο κινητο .Για το σερβις ομως λενε υπαρχουν θεματα .Αυτα του Μεντιαμαρκτ λενε ειναι εισαγωγη απο ινφοκουεστ .Πρεπει να το πας στο μαγαζι να το στειλουν σερβις.Το you νομιζω ειναι της ινφοκουεστ.Οποτε δεν θα εχει θεμα κανεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...