Βασιλης 123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-motorola-moto-g5-s-plus-gold https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-motorola-moto-g5-s-gold Δεν ξερω εάν αξίζουν οι συσκευές πάντως είναι καινουργια κινητα πριν κανα 2-3 περίπου κυκλοφόρησαν.
ekkli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στο μεν G5s, έχουμε ισοφάριση κατώτερης skroutz, που βλέπω ότι ισχύει από 18/11, στο δε G5s plus, έχουμε το ίδιο. Ίδια τιμή στο skroutz, μόνο σε αυτό το χρώμα το κατεβάζει το You. Α, και οι συσκευές αξίζουν. Stock android, εξαιρετική κατασκευή.
darkmatinee Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 199€ το g5s plus (χωρίς μεταφορικά και ελληνικό ΦΠΑ υπολογισμένα) στο ιταλικό Amazon: https://www.amazon.it/Lenovo-PA6V0027IT-Smartphone-Memoria-Interna/dp/B0744VXT1B?psc=1&SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelc0a-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B0744VXT1B
aposporis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στο you είναι το G5s plus με τα Χωρητικότητα32GBΜνήμη RAM4Gb και μόνο σε gold !
Shin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σύμφωνα με το gsmarena για το G5S Plus υπάρχουν οι συνδυασμοί 3GB/32GB & 4GB/64GB Αν κάποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να ξεκαθαρίσει μαζί τους για ποια έκδοση πρόκειται. Και άλλο ένα link από το σκρουτζ Site: G5S_4GB
Bigi444444 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κάπου είχα δει ότι το g5 έχει πραγματικό dual sim και όχι το hybrid sim.Ισχύει τελικά; Το ίδιο ισχύει και για το s plus; Δεν μ ενδιαφέρουν τόσο τα χαρακτηριστικά τους, όσο το να έχω 2 κάρτες sim και κάρτα μνήμης μαζί οπωσδήποτε χωρίς να κάνω ταρζανιές να βγάζω τα πλαστικά περιβλήματα κλπ.
Shin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στo G5S Plus η δεύτερη SIM μοιράζεται την θέση της με την microSD. Οπότε δεν μπορείς να έχεις 2 SIM και microSD ταυτόχρονα.
ekkli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στο you είναι το G5s plus με τα Χωρητικότητα32GB Μνήμη RAM4Gb και μόνο σε gold ! Ένα κλικ μακριά είναι να το δει κάποιος και γράφει Χωρητικότητα32GB Μνήμη RAM3Gb που τα βλέπετε και τα γράφετε να ήξερα... Σύμφωνα με το gsmarena για το G5S Plus υπάρχουν οι συνδυασμοί 3GB/32GB & 4GB/64GB Αν κάποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να ξεκαθαρίσει μαζί τους για ποια έκδοση πρόκειται. Και άλλο ένα link από το σκρουτζ Site: G5S_4GB Ακριβώς. Δεν υπάρχει καν έκδοση 4/32. Κάπου είχα δει ότι το g5 έχει πραγματικό dual sim και όχι το hybrid sim.Ισχύει τελικά; Το ίδιο ισχύει και για το s plus; Δεν μ ενδιαφέρουν τόσο τα χαρακτηριστικά τους, όσο το να έχω 2 κάρτες sim και κάρτα μνήμης μαζί οπωσδήποτε χωρίς να κάνω ταρζανιές να βγάζω τα πλαστικά περιβλήματα κλπ. Στα χαρακτηριστικά του kimovil λέει για dual stand by. Άρα, έχεις δίκιο. Έβαλα συγκριτικό, έτσι, επειδή το είχα πρόχειρο..
Bigi444444 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τι μανία είναι αυτή ρε γαμώτο, δεν την καταλαβαίνω!Οπότε αναγκαστικά περιορίζομαι στο 5s. Τέλος πάντων, να μη σπαμάρω με άσχετες ερωτήσεις και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Shin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αν εννοείς το G5S τότε και σε αυτό το ίδιο ισχύει.
nickmanak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο μοντελο ολης της σειρας ειναι το Moto G5 Plus γιατι φοραει Snapdragon 625 τελευταίας γενιάς στα 14nm και η καμερα του ειναι f1.7 και φοραει τον σένσορα του Galaxy S7. Αν και δεν εμφανιστηκε σημερα στην BF η τιμη του στα 244€ ειναι πολυ καλη και ισως στις γιορτες ή στις εκπτωσεις που ακολουθουν να το δουμε στα 200€. Ειμαι στην αναμονη και εγω για μια καλυτερη τιμη ωστε να αγορασω. Παραθετω την αξιολογηση ενος αγοραστη απο σκρουτζ. 09/10/2017Μετά από 2 χρόνια με το Moto G3(2/16GB), ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Πρώτη υποψηφιότητα θα ήταν κάτι από Motorola, αφού η εμπειρία με το προηγούμενο κινητό ήταν άψογη.Έχουμε λοιπόν για το G5 Plus:+ Snapdragon 625 τελευταίας γενιάς στα 14nm.+ Vanilla Android 7.0 πάει σφαίρα. Προγραμματισμένο update σε Oreo.+ Όπως πάντα το καλύτερο software optimization στην αγορά! (κάτι με το οποίο δυστυχώς δεν ασχολείται κανείς).+ Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής απ'ότι περίμενα, μόνο αν το πιάσεις στα χέρια σου μπορείς να το καταλάβεις.+ H κάμερα άριστη, πολύ καλύτερη από την κατηγορία τιμής. Τα 12MP μπορεί στα χαρτιά να φαίνονται λίγα αλλά με f1.7 και τον σένσορα του Galaxy S7 βγάζει τέλειες φωτογραφίες που βγάζουν πολύ ακριβότερα κινητά. Το professional mode είναι πραγματικό εργαλείο και αντισταθμίζεται (κάπως, όχι πλήρως) η έλειψη OIS. Έχει επίσης 4K video recording και slow motion 720p.Όσον αφορά τα νέα Moto G5S και Moto G5S Plus, τo πρώτο έχει Snapdragon 430 και το δεύτερο έχει διπλή κάμερα αλλά με υποδεέστερο sensor. Με αυτά υπ'όψιν, θεωρώ το G5 Plus το καλύτερο από τα 4 μοντέλα της γενιάς G5.Το κινητό μπορεί να μην έχει κάποιο χαρακτηριστικό-κράχτη όπως άλλα στην κατηγορία, αλλά είναι ένα κινητό το οποίο ξέρεις γιατί το παίρνεις και κάνει τη δουλειά που περιμένεις.Σε επίπεδο interface, το καθαρό Android των Motorola είναι ό,τι πιο κοντινό σε αυτό του Google Pixel.Ούτε λόγος για 15 διαφορετικές ROMs ή branded/unbranded εκδόσεις που έχουν άλλες μάρκες... Οι γνώστες θα καταλάβουν.Θεωρώ ότι 260 (+- 10) Ευρώ είναι μια λογική τιμή για αυτά που προσφέρει το κινητό. Σε τυχόν χαμηλότερη τιμή θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.***Update 2 μηνών:+ Θα το ξαναπώ ότι τo κινητό είναι ταχύτατο και πολύ smooth. Ανύπαρκτα restart ή lag, όπως και στο προηγούμενο μου Moto G3.+ H κάμερα καταπληκτική (ειδικά με το HDR) και με πάρα πολύ γρήγορο shutter. Έχει και το burst mode που παίρνει συνεχόμενα φωτογραφίες όση ώρα πατάς το capture. Έτσι μπορείς να κάνεις διαλογή ποιες σου αρέσουν και να απορρίψεις τις υπόλοιπες.+ To GPS βρίσκει τοποθεσία σε 1-2 δευτερόλεπτα και είναι πάρα πολύ ακριβές.+ Η διάρκεια της μπαταρίας άριστη (επεξεργαστής 14nm) και το turbo charging εργαλείο. Ο φορτιστής της συσκευασίας είναι turbo charger.- Θα μπορούσε να είναι ελάχιστα πιο δυνατό το ηχείο στην κλήση (γύρω στο 5-10%), αν και δεν είναι κάτι που μου δημιούργησε θέμα σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Ίσως να εξαρτάται και από την συσκευή του συνομιλητή.Ήμουν διστακτικός για την πορεία της Motorola στην μετά-Google εποχή. Τελικά όμως 10/10. https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html 1
ekkli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο μοντελο ολης της σειρας ειναι το Moto G5 Plus που ειναι το μονο που φοραει Snapdragon 625 τελευταίας γενιάς στα 14nm και η καμερα του ειναι f1.7 και φοραει τον σένσορα του Galaxy S7. Αν και δεν εμφανιστηκε σημερα στην BF η τιμη του στα 244€ ειναι πολυ καλη και ισως στις γιορτες ή στις εκπτωσεις που ακολουθουν να το δουμε στα 200€. Ειμαι στην αναμονη και εγω για μια καλυτερη τιμη ωστε να αγορασω. Παραθετω την αξιολογηση ενος αγοραστη απο σκρουτζ. 09/10/2017 Μετά από 2 χρόνια με το Moto G3(2/16GB), ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Πρώτη υποψηφιότητα θα ήταν κάτι από Motorola, αφού η εμπειρία με το προηγούμενο κινητό ήταν άψογη. Έχουμε λοιπόν για το G5 Plus: + Snapdragon 625 τελευταίας γενιάς στα 14nm. + Vanilla Android 7.0 πάει σφαίρα. Προγραμματισμένο update σε Oreo. + Όπως πάντα το καλύτερο software optimization στην αγορά! (κάτι με το οποίο δυστυχώς δεν ασχολείται κανείς). + Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής απ'ότι περίμενα, μόνο αν το πιάσεις στα χέρια σου μπορείς να το καταλάβεις. + H κάμερα άριστη, πολύ καλύτερη από την κατηγορία τιμής. Τα 12MP μπορεί στα χαρτιά να φαίνονται λίγα αλλά με f1.7 και τον σένσορα του Galaxy S7 βγάζει τέλειες φωτογραφίες που βγάζουν πολύ ακριβότερα κινητά. Το professional mode είναι πραγματικό εργαλείο και αντισταθμίζεται (κάπως, όχι πλήρως) η έλειψη OIS. Έχει επίσης 4K video recording και slow motion 720p. Όσον αφορά τα νέα Moto G5S και Moto G5S Plus, τo πρώτο έχει Snapdragon 430 και το δεύτερο έχει διπλή κάμερα αλλά με υποδεέστερο sensor. Με αυτά υπ'όψιν, θεωρώ το G5 Plus το καλύτερο από τα 4 μοντέλα της γενιάς G5. Το κινητό μπορεί να μην έχει κάποιο χαρακτηριστικό-κράχτη όπως άλλα στην κατηγορία, αλλά είναι ένα κινητό το οποίο ξέρεις γιατί το παίρνεις και κάνει τη δουλειά που περιμένεις. Σε επίπεδο interface, το καθαρό Android των Motorola είναι ό,τι πιο κοντινό σε αυτό του Google Pixel. Ούτε λόγος για 15 διαφορετικές ROMs ή branded/unbranded εκδόσεις που έχουν άλλες μάρκες... Οι γνώστες θα καταλάβουν. Θεωρώ ότι 260 (+- 10) Ευρώ είναι μια λογική τιμή για αυτά που προσφέρει το κινητό. Σε τυχόν χαμηλότερη τιμή θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. ***Update 2 μηνών: + Θα το ξαναπώ ότι τo κινητό είναι ταχύτατο και πολύ smooth. Ανύπαρκτα restart ή lag, όπως και στο προηγούμενο μου Moto G3. + H κάμερα καταπληκτική (ειδικά με το HDR) και με πάρα πολύ γρήγορο shutter. Έχει και το burst mode που παίρνει συνεχόμενα φωτογραφίες όση ώρα πατάς το capture. Έτσι μπορείς να κάνεις διαλογή ποιες σου αρέσουν και να απορρίψεις τις υπόλοιπες. + To GPS βρίσκει τοποθεσία σε 1-2 δευτερόλεπτα και είναι πάρα πολύ ακριβές. + Η διάρκεια της μπαταρίας άριστη (επεξεργαστής 14nm) και το turbo charging εργαλείο. Ο φορτιστής της συσκευασίας είναι turbo charger. - Θα μπορούσε να είναι ελάχιστα πιο δυνατό το ηχείο στην κλήση (γύρω στο 5-10%), αν και δεν είναι κάτι που μου δημιούργησε θέμα σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Ίσως να εξαρτάται και από την συσκευή του συνομιλητή. Ήμουν διστακτικός για την πορεία της Motorola στην μετά-Google εποχή. Τελικά όμως 10/10. https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html ακριβώς το ίδιο και γω. Αυτό περιμένω αλλά και να μην το βρω προσφορά, δεν με νοιάζει. Είναι τόσο καλή η τιμή του για τόσο καλή κάμερα που αξίζει. + το stock android που για μένα μετράει πάρα πολύ, αλλά αυτό το έχει όλη η οικογένεια.
aposporis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Οπότε ποιά έκδοση είναι ?? Με τα 3 ή τα 4 Gb ram ??? Και αν έχουν κάνει λάθος στην εσωτερική μνήμη και όχι στη ram ?? Τελικά έχει dual sim ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις